Cinsel Yaşam İlişki sırasında kadının çabucak orgazm olması normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 (kendim için değil, arkadaşım adına soruyorum) İlişki sırasında kadının çabucak orgazm olması normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Normaldir evett 0 0 Yorumla
handehatunnn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişiyor bu durum. Tabi normal olabilir. Ama boşalıp sekse devam edemiyorsa erkek tarafına sıkıntı olur. 1 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Kadın için sorun olmuyor kadınlar ilişki esnasında birden fazla orgazm yaşayabiliyor zaten 0 0 Yorumla
nevflll Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Normal hatta güzel bişey çok yükselmiş olabilir o an 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Normal eğer ön sevişme uzun sürüyorsa daha çabuk boşalır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben çabucak olamıyorum mesela ama yapılar farklı olabilir 2 3 Yorumla tamitamina34 +1 yıl sana da 20-25 dk hızlı hızlı girersem şak diye gelirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @tamitamina34 Terbiyesiz Yorumla tamitamina34 +1 yıl sensin o :D Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kötü eşimde aynı sorun var 2-3 kere boşaldığında daha 15 dk. geçmiş oluyor ve mızmızlanmaya başlıyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl süper olur :) ben 15-20 dk çatır çatır sever onun 3-5 kez orgam olması harika olurdu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fakat ilk sefer olduktan sonra devam edemiyormuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl eder eder :) öyle bir azdırırım ki onu kendisi üstüne çıkıp zıplamak ister Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence değil, ideal olan aynı anda orgazm olmak ya da yakın zamanda 👍 0 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Arkadaşın soramiyormu 🤣🤣🤣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hesabı yok. Yorumla Gamiyarass +1 yıl Ahhh kıyamam Yorumla
TeLeVoLe Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 65% +1 yıl Orgazm durumuna bağlı her kadina göre degisir 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Normal herkeste farklı 0 0 Yorumla
Hakanesk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Karşındakine bağlı 😊 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. :) normal kadın fazla orgazm olur 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet normal bir durum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sonrasında devam ediyorsa sorun yok :D 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Edemiyor... Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman denemek lazım devam edebiliyormu edemiyor mu belki karşı taraf yeterli desteği veremiyordur devamı için. Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. çok iyidir erkek için. 0 0 Yorumla
jlawyers06 Takip Et Xper 6 Yaş: 126 +1 yıl Dhfhhdjd bıktık şu tip kadınlardan.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangi tip? Anlamadım Yorumla jlawyers06 +1 yıl İki dk da uçuş inis Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Cloudrain Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Normal... 0 0 Yorumla
Mubareksu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 482 cevap paylaştı. Buda diya foya zevk aldığını gösterir bence 0 0 Yorumla
Ars005 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. olabilir bu durumlar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Normaldir evett
Kişiden kişiye değişiyor bu durum. Tabi normal olabilir. Ama boşalıp sekse devam edemiyorsa erkek tarafına sıkıntı olur.
Kadın için sorun olmuyor kadınlar ilişki esnasında birden fazla orgazm yaşayabiliyor zaten
Normal hatta güzel bişey çok yükselmiş olabilir o an
Normal eğer ön sevişme uzun sürüyorsa daha çabuk boşalır
Ben çabucak olamıyorum mesela ama yapılar farklı olabilir
sana da 20-25 dk hızlı hızlı girersem şak diye gelirsin
@tamitamina34 Terbiyesiz
sensin o :D
Kötü eşimde aynı sorun var 2-3 kere boşaldığında daha 15 dk. geçmiş oluyor ve mızmızlanmaya başlıyor.
süper olur :) ben 15-20 dk çatır çatır sever onun 3-5 kez orgam olması harika olurdu
Fakat ilk sefer olduktan sonra devam edemiyormuş
eder eder :) öyle bir azdırırım ki onu kendisi üstüne çıkıp zıplamak ister
Bence değil, ideal olan aynı anda orgazm olmak ya da yakın zamanda 👍
Arkadaşın soramiyormu 🤣🤣🤣
Hesabı yok.
Ahhh kıyamam
Orgazm durumuna bağlı her kadina göre degisir
Normal herkeste farklı
Merhaba ben jinekologum tâbi normal
Karşındakine bağlı 😊
Evet normal genellikle öyle oluyor ben daha sonra gelirim
:) normal kadın fazla orgazm olur
Evet normal bir durum
sonrasında devam ediyorsa sorun yok :D
Edemiyor...
o zaman denemek lazım devam edebiliyormu edemiyor mu belki karşı taraf yeterli desteği veremiyordur devamı için.
Kesin arkadasindir kesin
çok iyidir erkek için.
Dhfhhdjd bıktık şu tip kadınlardan..
Hangi tip? Anlamadım
İki dk da uçuş inis
normal
Normal
Normal bence vede daha kaygan olur içi
Normal...
Normal değil
Buda diya foya zevk aldığını gösterir bence
olabilir bu durumlar
Erkek devam eder kadın ikinciye döner :)
Aslında iyi bir şey