Bakireydim ilk defa şimdiki sevgilimle denedik dün 4. Kez. İlkinde canım baya yandı ortalık kan oldu o yüzden yarıda kestik. İkinci seferde azıcık kanadı canım yandı ama sürtünmeyle devam ettik o geldi. 3. Ve 4. De geldi ama aldığım zevk artmasına rağmen hala hafiften canım yanıyor ve tam olarak orgazma ulaşamıyorum. Öncesinde sevgilim oral yaptığı halde titreme felan geliyor ama tam olarak o raddeye gelemiyor gibiyim. Normal mi bu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBekaretini verdin kurtuldun orgazm olmak zordur kadınlar için ama oldu mu bırakamaz erkekler gibi olamazsın zaten canın acıması normal ilk basta yaptigin icin kendini bilmen gerekiyor tanıman gerekiyor önce senin ilk basta ön sevisme ile iyicen ıslanman zevke gelmen gerekiyor ki acı hissetmemelisin hissetsen dahi bu zevke dönüşmeli bundan sonra daha iyi olur zaten açıldın artık seni kimse tutamaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılacikca yazacagim, cinsel iliskide penetrasyon sirasinda ben de orgazm olmakta zorlanıyorum nedendir hic bilmiyorum, aci da cekmiyorum, cok da zevk alıyorum ama orgazm yok 😁 sonrasinda oluyorum oksama, surtunme gibi yollarla. her kadin vajinal orgazm yasamaz derler, belki biz de klitoral orgazm yasiyoruzdur yalnizca. ama senin daha ilk seferlerin, zaten biraz zor olmus anladigim kadariyla ilk sefer de. kendini zorlamadan penetrasyona alismaya calis bakalim sende nasil olacak
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılstrestendir bencee
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılNormal zamanla alışırsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ilk günden zevk olmayabilir zamanla alışılan bişi zaten soruda da söylediğin gibi 3-4de biraz alışmışsın zamanla bu daha fazla olacaktır
00 Yorumlaİlk başlarda normal sonradan olur. Eski kız arkadaşımla aynısını yaşadık. Sonra o benden erken gelmeye başladı. Bol şans 🥂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. orgazm olamayan kadın yoktur
orgazm edemeyen bencil cahil öküz erkek vardır00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSana biraz zaman lazım. Partnerin tecrübeli biri ise 1 kac haftaya normal olursun sende..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim ilk birkaç seferimde zevkli degildi sonradan alışıyorsun
02 YorumlaÇok normal alışırsın zamanla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÖn sevişmeyi uzun tut bide yastık koy alta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBenim aylarca canim yandi zevk alamadim cok normal
030 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet smdi cok daha iyi esim icinde oyle karsiliklihersey daha guzel
Cevap sahibi1 yılAnlamadm
Cevap sahibi1 yılHyr.
Cevap sahibi1 yılZamanla yaklsik 5 ay surdu
Cevap sahibi1 yıl@Kaanxbrj evt kendimi kasiyordm hic guzel degildi
Cevap sahibi1 yıl@Kaanxbrj basi seyler kulaktan dolma gibi olmuyo
Cevap sahibi1 yıl@Kaanxbrj oyle olmuyodu anladibmi kasiyodum kendimi bilincli olan bir sey degil paikolojik korkuyodm zor oluyodu zateb anca aci azalinca kasmamaga dondum
Cevap sahibi1 yıl@Kaanxbrj mecbur evt
Cevap sahibi1 yıl@Kaanxbrj sanirm
Cevap sahibi1 yıl@Kaanxbrj kardesm ben izin vermiyodum anlatamadm mi
Cevap sahibi1 yıl@Kaanxbrj oda oyle diyodu zaten alisman icin yapmam gerekiyo diyodu
Cevap sahibi1 yıl@Kaanxbrj zaten oyle oldu
Cevap sahibi1 yıl@Kaanxbrj ara neden verelim duzenli bir hayatimiz var zaten esin oluyor kendisi.
1 yılÇok zorlamışsın ondan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. herkes gibi..
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılZamanla alisacaksin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam