Erkekler boşalinca aşırı isteksizlik pişmanlık duygusu oluşur. Kadınlar da bunu "işini bitirdi kıçını döndü" yattı olarak tarif eder. Peki kadinlar da orgazm olup boşaldığında istekleri düşüyor mu, erkekler gibi oluyolar mi?
Cevabın nedir?
Ooo siz neyin ne oldugunu bilememissiniz ki hic dusunmediniz mi neden devam etmek istemez iki tarafta o zevk esnasinda kadin olarak gerek ise adam olarak cunku o durumda sperm zevk suyu gibi sivilar vucuttan cikmak istiyor buna karsilik olarak devam edersen daha cok haz ve zevk alirsin yani bir nevi zevk patlamasi zirvede olacak, yahu akilli olun ne durmasi iyi misiniz ne ara vermesi o an kesinlik ile ara vermenizi tavsiye etmiyorum o hazzi yasamalisiniz kadina ise kesinlik ile yasatmalisiniz her seferinde dur tamam geldim bekle filen dinleme devam onlar istemsizce denilen cumleler 😉 gerek kadin gerek adam bunlar iki taraf icinde olur kafayida calistirin nirvanaya 2 kisi cikmak varken neden yolun yarisindan donuyorsun ya da donuyorsunuz ki sana diyorum cabuk olsun bitsine getirilir mi bu ya dusunceli olun biraz asil muhim olan sey icinizdeki asil ruhu disari cikarin
433 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten harika yorumlamışsın söylenecek söz yok tebrik ederim 👏👏👏👏
- +1 yıl
@çavşinnnur tecrübe yorum yaptı
🤣
En İyi Cevaplar
+1 yılKadın ve erkek fizyolojisi birbirinden farklıdır. Dişilik ve erkeklik fizyolojisini bilmeyen insanlar için çoğu zaman klişe sonuçlar ortaya çıkıyor. Mesela seks esnasında kadın yeni tahrik olmaya başlamışken, erkek çoktan doruk noktasına ulaşmış oluyor. Şu şekilde düşünülebilir. Normal şartlar altında erkeğin 2 defa boşalması kadının bir kez boşalması anlamına gelir.
Asıl maharet partnerlerin aynı anda orgazma ulaşabilmesinde. Bunda da esas görev erkeğe düşmekte. Yeterince ilgi gösterilen ve tahrik noktasına beraber ulaşabilen partnerler orgazma da ulaşmış olurlar.
Her iki durumda da erkek daha fazla enerji tüketen taraf olduğu için boşalma sonrası tekrardan enerjisini toplayabilmesi için biraz zaman tanımak gerek. O sırada kadına düşen erkeği farklı dokunuşlarla oyalamak.
Taocu seks felsefesi var bir de amma o başka bir mevzu şimdi. 😂262 Yorumla- +1 yıl
taocu ne demek
- +1 yıl
Batının seks ve erotizm anlayışından farklı olarak, cinsellikte kadının ve erkeğin hazzını maksimum seviyeye çıkaran ve ana teması orgazm ve orgazma ulaşmak olan eski Çin’den doğmuş seks anlayışı.
En kısa haliyle bu şekilde özetleyebilirim.
Daha detaylı bilgiler için Google’a bakabilir veya bana yazabilirsin.
Hangisi sana uyuyorsa.
İlk orgazmdan sonra bir gevşeme geliyor böyle yatakta kaldıysam tatlı tatlı uyku basar. Ama ikinciye geçişim hızlı sürmez, talep gelirse. Eğer güçlü bir orgazm yaşamadıysam , ya da çok az yükselip duraksadıysa hissiyat o zaman ağlayasım geliyo. bir tuhaf yanı var bu duygunun 😁
633 Yorumla
İlk orgazmı olduktan sonra ani bir enerji düşüşü oluyor ama tatmin etmediği için tekrar aynı hareketlenme ve tempo oluyor bende bu durum tatmin olana kadar devam ediyor ama o tatmini yaşadıktan sonra elektrik versen kımıldamam 😂
590 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
136
Cevap
107Cevap
Cevap : bildiğim ve gördüğüm kadarıyla çok değil
Bildiklerim şunlar;
1- Kadınlar orgazm olmadan da baya zevk almış oluyorlar ama orgazm olmadan seksi sonlandırmak onlarda gerginlik yaratıyor. Bu yüzden günün sonunda bir kez orgazm kadınlar için yeterli. Fazlası aşırı yumurta kaybı ile kısırlığa neden olabilir.
2- Erkekler çok fazla kere orgazm olduklarında çok fazla vitamin, mineral ve enerji benzeri bir çok önemli şey kaybediyor ve kalp de çok yoruluyor. Erkeklerin üstün olduğu konularda üstün olmasını sağlayan şeyler bu konuda erkeğin aleyhine işliyor. ( daha fazla güç ile daha fazla enerji harcama durumu / fazla gücün kuvveti azaltması durumu )
3- Eğer, erkek çok fazla kendini zorlarsa ve toparlanmaya vakit bırakmazsa, vücuttaki erkeklik hormonları, kadınlık hormonlarına oranla azalıp, erkeğin erkekliğinde düşüş yaşanıyor. Eğer çok uzun süre toparlanmazsa sonu kötü.. Bir de erkeklerdeki "ben kralım, ben on kere üst üste de gelirim" ya da bir ilaç alırım 3 defa daha gelirim gibi mantıksız şeyler yüzünden, bu durum, yani iktidarsızlık maalesef çok sık yaşanıyor. Uzun süre orgazm olmayınca, spermin ne kadar yoğun olduğuna dikkat ederek bunu anlayabilirsiniz. Ancak ilaç ile artan spermin, ilerde etki etmeyeceğini ve o zaman da aynı derecede azalacağını unutmamalı.10 Yorumla
+1 yılOrgazm sonrası isteksizlik denilen şey seks kalitesiyle ilgili bence severek ve zevk alarak ulaşılan orgazm ve cinsellikten sonra isteksizlik diye bişey yoktur aksine zevkin tekrarı arzusu olur iki tarafta yorulasıya sürer niye isteksizlik olsun ki?
207 Yorumla- +1 yıl
okurken ben yoruldum yaa
- +1 yıl
Biz erkeklerde oluyor ne yazıkki ama
- +1 yıl
Herkez için geçerli değil
- +1 yıl
Bence geçerli olmayan bulduysan kaçırms
- +1 yıl
@Ylmzkdr1903 kendi adına konuş erkekler diye genelleme. Bu dediğini ben bu yaşıma kadar hiç yaşamadım.
- +1 yıl
@masalim_bitti aynen katılıyorum severek zevk alarak yapılan seksin tekrarı olur tabikide.
İsteksizlik ilk boşalmadan sonra 1, 2 dakika olur sonra tekrar ateşleme başlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılEnn son bir kaç gun once seks yaptım. Yarim saat araliklarla iki defa bosalttım onu ama ben kendimi yetersiz hissediyorum ona zevk veremedigimi düşünüyorum. Örneğin erkekler on sevismede en cok penisin ağıza alinmasindan zevk alir ama ben beceremediğimi ona zevk veremediğimi düşünüyorum seks esnsinda ve icimdeki ona olan seks atesini ortaya cikaramiyorum. En son sekste ikinci bosaldiginda ben yeni orgazm oluyordum ve o bosalmisti bu durum bende cok gerginlik yarattı. Bu durumu yasamamak icin ne yapmak gerekir
912 Yorumla- +1 yıl
Alkollü dene bide yapmayacaklarını yaparsın ne kadar gevşersen o kadar iyi olur
Cevap sahibi+1 yıl@AkKIRKYEDİ alkol de agiza koku yapiyor ama bu yatakta kotu olmazmi bir de benim kafam güzel olunca kendimi cok kaybediyorum elimi kaldiracak gucum kalmiyor. Acikcasi kafam guzel olmazsa da sizin dediginiz gibi olamam, guzel olsa gucum kalmaz. Ve gebelik riski de olur kafa guzelken evli değiliz çünkü. Bir de bunun icin hangi ickiyi onerirsiniz
- +1 yıl
Tabikide viski ama sen daha önce hiç içmediysen 2 bardak için redbull ile ya da burn ile içtikçe alışırsın 👍🏻
Cevap sahibi+1 yıl@AkKIRKYEDİ daha once bira içtim viski vodka tarzi icki icmedim viski olarak hangi markayi onerirsiniz peki
Cevap sahibi+1 yıl@Otobot dogru ama ben ona yeni bosalacagimi soyleyemiyorum bile neden bilmiyorum kendimi acik sekilde ifade edemiyorum aslinda çok alistim ona uzun iliskimiz var ama mesela ben daha yeni bosalacagimi veya zevk aldigimda bunu belli etmeye çekiniyorum neden bilmiyorum evli olmadigimiz için olabilir mi sizce? ya da bu durumu nasıl aşabilirim siz erkeksiniz daha iyi anlarsiniz yardimci olur musunuz bu utanma cekinme psikolojisini nasil atabilirim. Daha birlikte yemek yemisligimiz bile yok 4 yildir birlikteyiz o yatakta da disarda da çok rahat ama ben cekiniyorum
- +1 yıl
Chivas regal 18 yıllık 👌 dene rahatlamanı saglayacaktır herşeyi aşarsın 👍🏻
Cevap sahibi+1 yıl@AkKIRKYEDİ tesekkur ederim😊
- +1 yıl
Rica ederim 👌
- +1 yıl
Burda suç erkekte biz erkekler kendimizi düşünürüz. Bende ilk başta bosaliyordum kadında hiçbir şey yok, kadın birdaha istiyordu. İkincide eşim dosaldivi zaman kendini kasıyor güçlü bir boşaltma yaşıyordu.
Sonra artık öğrendim kadınlarda on sevisme çok önemli, kadınlar vajina si ellen esinde büyük zevk alırlar, Zevk noktasına dokunuş ve sonuç birlikte doruk iki tarafta mutlu - +1 yıl
@İfriz 4 yıldır nasıl yemek yemediniz hiç restorana götürmedi mi ya da evde bişey yapamadın mı çok ilginç sevişmekten başka napıyorsunuz onda da kendini mi düşünüyor ilişki öncesinde oral yapsın
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bakıyorum da herkes sevişme uzmanı. Arkadaşlar, şehir efsaneleri ile büyümüşler galiba. Ya da bir iki ilişkiden sonra genellemeye gitmişler. Seks farklılıkları parmak izi gibidir. İkinciyi ya da daha sonrasını istemek bir çok etkene bağlıdır ve kişiden kişiye değişir. Bu kadın için de erkek için de böyledir. Tabi yaş, kilo gibi faktörler de var. Daha önce defalarca ilişkiye girmiş tecrübeli biri ikinciyi, üçüncüyü, hatta dördüncüyü isteyebilir. Ya da çok yoğun bir orgazm yaşamış biri, sonrasında sırtını dönüp uyuma moduna geçebilir. Defalarca orgazm yaşayan partnerlerim oldu. Ama eşim yıllardır aynı. Tek atımlıktır. Bütün ısrarlarıma rağmen ikinciyi istemez. Çok nadirdir iki ya da üçlediğimiz
30 YorumlaUzun zaman "kadınlar erkeklerden farklı onlarda isteksizlik olmaz" tarzı kadını köle gören zihniyetin uzantısı olan erkek yorumları yüzünden tek bende olduğunu sandığım ve acaba rahatsızlık mı diye düşündüğüm bir olaydı bu. Gereksiz ve sadece gözlemlemeyi boş beyinleriyle algılamaya dayalı yorumlar. Kadınlarda da olur.
110 Yorumla
+1 yılİlk orgazm sonrası yorgunluk olsa bile sevdiğim adamın kollarında oluşum beni zaten mutlu eder ve devamını isterim. Senin o erkeklerin boşalma sonrası pişmanlık yaşadığı duygusu ise mastürbasyon sonrası olur, sanırım sen daha önce hiç cinsel ilişki yaşamadın.
70 Yorumla
+1 yılİlk orgazmdan sonra klitoris çok hassaslaşıyor. İkinci kere ilişkiye girmek istediğim zaman acıdan başka birşey hissetmiyorum. Ama 5 ya da 10 dk arasında bir ara verirsek tekrar ikinci ilişkiyi kabul edebiliyorum ve ikinci kez orgazm olabiliyorum. O arayıda sevişerek kapatıyoruz. 😊
71 Yorumla- +1 yıl
Zaten olması gereken o bizim de aynı oluyor
Tam tersine orgazm olurken o an hiç bitmesin istiyorum saatlerce sevişilebilir kıvama geliyorum😄
234 Yorumla- +1 yıl
O zaman ten uyumunu yakaladıysan hic bırakma :)
- +1 yıl
Yani helva gibi oluyorsun
+1 yılKadina gorr degisir daha cok isteyende var yaptiktan sonra seksten soguyanda
101 Yorumla- +1 yıl
Sen hagisi oluyon?
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrgazm olduktan sonra klitoris daha hassaslaşiyor partnerim devam ederse daha cok zevk alıyorum ve daha güçlü orgazma ulaşıyorum
115 Yorumla- +1 yıl
Eski sevgilimde öyleydi ilk orgazm dan sonra daha azgınlaşıyordu sende öylesin galiba
Cevap sahibi+1 yıl@Kendisiyim evet. ilki de zevk veriyor ama 2. de kendimi kaybediyorum diyebilirim
- +1 yıl
Ovv çok seviyorum o hallerinizi bende azıyorum o halde görünce daha şehvetle giriyorum içine
- +1 yıl
Keşke benim olsa dedim
Yanlış tarif etmişsin kadın erkek farketmeksizin sadece cinsel ilişki için beraber olursa ikisinde de pişmanlık duygusu ya da umursamazlık olur. Eğer birbirlerini severek cinsel ilişki yaşarlarsa ilişki sonrası aksine ikiside birlikte zaman geçirmeye devam etmek isterler..
40 YorumlaHayır bence olmuyolar iş bittikten sonra daha da yanaşmak bizim ruhumuzda var bize sahip olan erkeğe bağlanma gibi kötü bir durum ama malesf öyle erkeklerin çoğu umurumda bile olmuyor.
163 Yorumla- +1 yıl
Sırtını dönüp uyuyormu diyosun yani
- +1 yıl
İşten yorgun argın gelmişim evde böyle bir hatun bekliyor... hayaller hayaller
+1 yılPişman olacağın bar ilişki yaşarsanız pişman olursunuz ama tutku dolu bar şevişmede biraz mola sonrası kadın erkeğini geri ister aynı hazzı ve şehveti yaşamak için
181 Yorumla
+1 yılBildiğim kadarıyla şöyle bizde yavaş yavaş zevke gelip yavaş sönmeler oluyormuş araştırdımda biraz erkeklerdede birden oluyormuş🙄
101 Yorumla- +1 yıl
Kadın vucudunun çoğu yerinde cinsel uyarici ve ayni zamanda çok hassas noktalar vardır bu yüzden dudaklarin değdiği hemen her yerde kadın cinsel haz duyar. Bunu dengelemek için de kadın daha geç orgazm olur ve daha uzun sürer. Bu kadın-erkek arasindaki mükemmel cinsel uyumu gösterir. Sevmesi ve sevişmesini bile 😅😁
+1 yılBen doyuma ulasamiyorum art arda orgazm olmama rağmen.
131 YorumlaAradan biraz zaman gecmeli ikincisi icin. Ama sevdicegim bu konuda biraz sabirsiz rahat durmuyor
121 Yorumla
+1 yılZaten bosalmak yarim saat sürüyor benim için 5 dakika gecince tekrar istek geliyor ama😂
265 Yorumla- +1 yıl
@MeYusuf evet
- +1 yıl
@MeYusuf evli ya ne yapacaksın
+1 yılBen daha da istekleniyorum ama biraz dinlenmek vakit gecirmek lazim tabi
140 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrgazmdan sonra kısa süreligine gevşiyor vücut, o his gidene kadar sarılıp dinleniyoruz, çünkü o da yoruluyor ben gelene kadar, sonra minik uyarılardan sonra kocam nasıl isterse öyle devam ediyoruz...
172 Yorumlapişmanlık durumu evlilik dışı yapılan sekslerde olur. evliyken yapılan seksten sonra boşaldıktan sonra isteksizlik yorgunluk oluyo yorgunluk olmasa ve sertleşme devam etse yapmaya devam ederim ama işte sertleşme olmuyo hemen ikinciyi yapmak için. kadınlarda tam tersi rahatladımı bitti daha dokundurtmaz istemez anca bir gün sonra okşarsan tatlı tatlı öpersen kıvama gelir ve ister
20 Yorumla
+1 yılHayir olmuyor, aksine daha cok istiyorum ve daha cok zevk aliyorum
212 Yorumla- +1 yıl
Sende, partnerinde çok şanslı. tebrikler
- +1 yıl
Senin gibi biriyle birlikte olmak isterdim
+1 yılBeni doyurabilen olsaydı isteksiz olmak nasıl bir his bilebilirdim 😂😂
2012 Yorumla- +1 yıl
isin zor ya
- +1 yıl
@sadecebikere senin gbisi az ya koruma altin alinmalisinn
- +1 yıl
- +1 yıl
Cokkkk iddali
- +1 yıl
Vaawww, partnerin ya iş bilmez, ya yetemiyor, ya da sen hep hayal edilen doyumsuz, daha, daha, daha diyenlerdensin.
- +1 yıl
@Roberto_Rafsancani27 hayal edilenim😉
- +1 yıl
Oda güzel, doyurmak boynumuza borç olmalı :)))
- +1 yıl
@doom611 yok artik jfjfjdjd
- +1 yıl
E tabi ama, acilen doyurmak lazım
Evet ama çok istekliysem bir iki kez daha bosalabilirim
273 Yorumla- +1 yıl
İş bilenin kılıç kuşananın. Sıhhatler olsun.
- +1 yıl
maşallahhhh
Pişmanlık duygusu derken? Yani genelde istek bitmiş olur
92 Yorumla- +1 yıl
Ejekilasyonmu neydi ondan oluyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılAksine ben cokkkkkk istiyorum ama esim ilk seferde orgazma ulastiramadan bosaliyo ve buda bende ona karşı sogukluk oluşturmaya başladı 😠
276 Yorumla- +1 yıl
hm sana ben lazimim 🙂
- +1 yıl
Burda ne kadsr ococugunu bile bile gördüğün uzere yorumlarda evli bir bayanin bu sitelerde takilmasi inan hic uyhun değil kiz zaten geneli kadinlari kafalamak icin soylenen yalanlar.
- +1 yıl
Büyük sorun buu
- +1 yıl
Sen onu yönet
Gizli Üye(30-35)+1 yılTükenmek bilmeyen bir isteğe sahibim bu durum eşimin yetersizliğinden kaynaklı olabilir ama seks gerçekten benim için vazgeçilmez bişey
421 Yorumla
+1 yılOlduktan sonra isteğim pek kalmıyor bir mutluluk rahatlama uyku geliyor öyle oldu yani
101 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar zaman sonra tekrar istiyorsun Nastya?
Gizli Üye(25-29)+1 yılDostum neden pişman olalım tatmin ediyoruz ihtiyaç ama isteksizlik oluyor sanki birdaha hiç azmıcam gbi 😂
143 Yorumla- +1 yıl
Tek bir defamı tatmin oluyosunız bir ilişkide
- +1 yıl
Orgazmdan sonra daha istekli olman lazım bir sorun var bence sevgilin doyuramıyor olabilir seni
Cevap sahibi+1 yıl@corapci4242 sevgilim filan yok benim herkeste aynı olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilikte isteksizlik pişmanlık olacağını zannetmiyorum. Yorgunluk olabilebilir ama gerçekten dönüp uyumayın beyler
152 Yorumla
+1 yılkarşımdaki orgazm olup durunca kullanılmış hissiii>>>>
202 Yorumla- +1 yıl
öncesinde oral yaptır
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kere orgazm olduysam yetiyor bana sonra tekrar istemiyorum. Tek ilşki oluyor bizde. Uzatmayı sevmiyorum.
137 Yorumla- +1 yıl
eşiniz peki?
Cevap sahibi+1 yılEşim de öyle bazen ikinci kez olur 3 yılllık evliyiz
- +1 yıl
peki sıklık nedir sorması ayıp?
Cevap sahibi+1 yıl@masumcocuk34 haftada 3 kez olur genelde
- +1 yıl
yine iyiymiş allah bozmasın bu temponuzu
Cevap sahibi+1 yılİlk sene daha sık oluyordu bir de ben eşimin yardımıyla org. oluyorum o da yoruluyor o yüzden bir kere
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bu her iki tarafla ilgili bir durum eğer kadın ve erkeğin tenleri birbiriyle uyumluysa 2 3 hatta 4 olmalı
113 Yorumla- +1 yıl
Benim gibi düşünüyorsun ama öyle istekli kadın kaldı mı ki🙈
Cevap sahibi+1 yılBu biraz da erkeğin mahareti ile alakalı belki de sorun sendedir
- +1 yıl
Haklısın erkekte kadını mutlu etmesini bilmeli ,, sorun şu ki erkek ve kadın eşit seviyede üstüne düşeni yapmıyor , mesela kadın ölü çuvalı gibi yatağa yatarsa erkek zevk almaz kadında
Gizli Üye(30-35)+1 yılDurmak yok suyum bitene kadar sonra yanima bir bardak su aliyorum kurudukca takviyee sonra devam cat cat cat
136 Yorumla- +1 yıl
kız sen napıyorsun oyle :D :D
- +1 yıl
2.5 turbo dizel mübarek 😂😂
- +1 yıl
@nickimiyeee nvdvlkervjkjvfvkj
- +1 yıl
Seni susuz bırakmam
- +1 yıl
- +1 yıl
Sula beni yaffrum :)))))
Kişiden kişiye değişir... Günde 11 kere partnerimle sevistigimde bile bazen yeterli gelmiyor. karsilikli haz ile alakali
63 Yorumla- +1 yıl
Ten uyumu
- +1 yıl
O kadar darbeye can dayanmaz evlat
+1 yılOrgazm hic olmadım bende sorun mu var ya mastürbasyon bile yapmadım hiç bakireyim ben normal sanıyordm anormalmıyım yoksa :S
62 Yorumla- +1 yıl
hiçmi mast yapmadın
Bazılarında olur kişiden kişiye değişir ben mesela 2. yi daha çok yapasım gelir
161 Yorumla- +1 yıl
İlkinden fazla zewkli olur 2.3.
Düzenli seks yapıyorsam bir kez yetiyor. Haftada ya da iki haftada bir yapıyorsam 3
74 Yorumla- +1 yıl
Nerde yapıyorsunuz bunları ya😂
- +1 yıl
- +1 yıl
Neeee
+1 yılOlan var olmayan var, bu tamamen kadının libidosuyla alakalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 4 den sonra beşinci orgazımı bile düşünüyorum bazen. Bence zevkin sayısı olmaz
101 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende olmuyor aksine zevkten gülerek yapmaya başlıyorum
144 Yorumla- +1 yıl
Yataktan atarim gülen kadini :)
Cevap sahibi+1 yılAksine zevk aldığımı görüp sert devam ediyor bu da benim hoşuma gidiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende 3.4oluyorr yorumlara bakinca istekliymisim bana normal gelmisti🙈🙈
2414 Yorumla- +1 yıl
Yaş kaçki? Ne sıklıkla ilişkiniz oluyor?
Cevap sahibi+1 yıl@Çıtırçıtır 32 ayda 1
- +1 yıl
Gayet normal sizinki çünkü bir kadının en olgun ve en istekli dönemi 30 35 yaş arasıymışda neden ayda 1 defa yani çok az
- +1 yıl
Parfon otdamısınız
- +1 yıl
1 aydamı neden bu kadar az
Cevap sahibi+1 yıl@Gogo_latte farkli sehirlerdeyiz
- +1 yıl
Kocanızmı?
Cevap sahibi+1 yıl@Çıtırçıtır evett
- +1 yıl
Ewli olupta yapamamak daha kötüde yok mu bir çözümü ne zamana kadar öyle dewam edecek
Cevap sahibi+1 yıl@Çıtırçıtır seneye kadar
- +1 yıl
1 yıl çok uzun süre peki bu sürede organda daralma oluyormu
- +1 yıl
Ordamısınız
Cevap sahibi+1 yılne kadar cok begenme olmuss ne kadar cik 😂😂
- +1 yıl
Nolmuş yani 🙄
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoğuma oluyor ama o viral sıcak davransa ben yine devam ederim çünkü bir iki kesmiyor
197 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@batu4b hayır diyilim
Cevap sahibi+1 yıl@batu4b 25
- +1 yıl
Merak ettim...
- +1 yıl
Partnerin şanslı, eğer sana ayak uydurabiliyorsa.
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet oluyo ama erkekler kadar bariz bir soğuma değil
151 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet o andan sonra bir 5 dk durmak isterim. Sonra tekrar devam edebilirim ama 😂
195 Yorumla- +1 yıl
Doyumsuz musun
- +1 yıl
Guzelll
- +1 yıl
Supermıs
- +1 yıl
Böyle kadın nerden buluruz 😄
+1 yılBen asla tam anlamiyla rahatlayamiyorum hersey partnerim icin yapmisim gibi hissediyorum
62 Yorumla- +1 yıl
Böyle olmamalı bana göre kesinlikle senin rahatlaman ön planda olmalı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bakireyim ama mast. yaparken en az 2-3-4 kere kadikmam gerekiyor rahatlamam icin
147 Yorumla- +1 yıl
Baya isteklisn
Cevap sahibi+1 yılKasilmam ** olucakti
- +1 yıl
Baya isteklisn peki rahatlama oluyomu
- +1 yıl
Ben 2 defa yapıyorum rahatlıyorum sen nasıl 4 kere yapıyorsun kız
Cevap sahibi+1 yılIste bilmiyorum bende baya istekliyim sanirim
Cevap sahibi+1 yılSie
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrgamz olmadığım için bilmiyorum yaa cınsel ilişkiye giren bisiyim ama orgazm hiç olmadım
93 Yorumla- +1 yıl
Kadınların büyük oranda geç boşalıyor seninki bir tık daha fazlası demekki partnerin ilişkiyi uzatması lazim... o duyguyu yaşamak seninde hakkin...
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla birinci defada bitiyor benim için ilk ben boşaliyorum bide malesef eşim cok geç boşaliyo orgazmdan sonra hiçbise yapmak istemiyorum acikcasi
1611 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Erhan1717 ben zaten beni boşaltma ilk diyorum onun icib
Cevap sahibi+1 yıl@Erhan1717 bir turlu dengeleyemedik onu
Cevap sahibi+1 yıl@Erhan1717 ben pek istekli olmuyorum veya istemiyo oluyorum ama o beni boşaltmak istiyor
Cevap sahibi+1 yıl@ramboliş tamam benim sorunum ilk erken boşalmam
- Cinsel Yaşam konusunda 549 cevap paylaştı.
+1 yılMaşallah burdaki gizli pembeler sanırsın hepsi brazzers film şirketinin başrol oyuncusu yorumlara bak sen
60 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılKadın istekliyse ve sizden hoşlanıyorsa durmak istemez. Erkeğin durması gerekir. Kadınlarda yaptıkça istek daha da artar. Erkekte durum farklıdır.
50 Yorumla
+1 yılYav 18 & 19 yaşlarında kızlar nelerden bahsediyor kızım siz kendinizi kocaniza saklasanızya.. hadi 23 yaşından sonra tamam insanın bir ihtiyacıdır ama 18 yaşında yolunuz açık olsun.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende oluyor. Ama üzerinden bir saat falan geçince yeniden kendi yaşantıma dönüyorum
81 Yorumla
+1 yıl31 cekiyosundur dostum sen hic pişmanlık falan hissetme olmuyor guluyoz gıdıklama vs vs basliyor sigara molası vs sonra canimiz isterse yine yapıyoruz
30 YorumlaKarsiliklı haz ve libido yukselmesine baglı kadın ya da erkek ikiside istekli olack birbirlerinin doyumsz olusunu gördükleri zaman daha cokkk sevişmenin zevkini alacklardr...
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, tam gaz devam. 🔥
71 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bir fenomenin sen ya 😍
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmuyor ama boşaldıktan sonra bana soğan erkeğe çok kırılıyorum
716 Yorumla- +1 yıl
Ne olan erkeğe anlamadım:)
Cevap sahibi+1 yıl@YavuzEfe82 bana cinsellikten sınra soğuk davranan erkeğe kırılıyorum
- +1 yıl
Ya tabiki kim kırılmaz..
Asıl haz boşaldıktan sonra sıkıca sarılıp öpücüklere boğarak uykuya dalmak degilmidir..
Partner seçimin yanlış sanırım
Cevap sahibi+1 yıl@YavuzEfe82 aynen öyle ama hepsi böyle beni boşalt diyorlar sonrası soğuk davranmalar
- +1 yıl
Anladığım kadarı ile hassas ve sevgiye aç birisin..
Bunuda seçtiğin partnerler kullanıyor..
Biraz ağırdan al bence
Cevap sahibi+1 yıl@YavuzEfe82 aynen öyle ya :(
Cevap sahibi+1 yıl@YavuzEfe82 tamam
Cevap sahibi+1 yıl@walker3434 neden?
- +1 yıl
Sizi samimi buldum konuşmak istemiştim
Cevap sahibi+1 yıl@walker3434 hmm
- +1 yıl
Lütfen
Cevap sahibi+1 yıl@walker3434 sadece samimilik olduğunu sanmıyorum ama
- +1 yıl
:)))
- +1 yıl
bir konuşsaydık ya
- +1 yıl
Lütfen?
- +1 yıl
? Lütfen
+1 yılKadın dediğin doyumsuz olmalı arada sertliği sevmeli ön sevişmeyi uzun yaşatmama izin vermeli ona defalarca boşalttktan sonra ilkşkiye girmeye yeni başlamama yok dememeli sert ilişki harika
60 YorumlaAskın olmadığı her seks deneyimi vahimdir ve zavallılıktır, hiçtir, boştur. Haliyle olan biten sadece mekaniktir. Daha ne bekliyorsunuz ki?
20 YorumlaÇok güçlü yaşamamışsa 1. orgazmını 2. sini yapmaya hemen başlayabiliyor kadınlar hatta sen işini iyi bilen bir erkeksen sabaha kadar 4-5 kere dahi orgasma götürebiliyorsun kızları. Kadınların cinsellik açıları erkeklerden çpk farklı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşadığım şey beni mutlu ediyor. Ama sonrasında Büyük bir pişmanlık mide bulantısı yaşıyorum keşke yapmasaydım keşke olmasaydı diye :/
511 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda da oluyor mu ya
Cevap sahibi+1 yıl@BeşliAvize hepsinde olup olmadığını bilemem
- +1 yıl
İlginçmiş
- +1 yıl
Sevgilinle mi yaşıyon
Cevap sahibi+1 yıl@walker3434 Hayır
- +1 yıl
Kimle sevişiyon
Cevap sahibi+1 yıl@walker3434 Sadece aynı evde yaşayanlar mı sevişebiliyor?
- +1 yıl
Yok onu demek istemedim yani sevgilinle mi sevişiyorsun demek istedim sevgilinle mi yaşıyon bunları demek istedim
Cevap sahibi+1 yıl@walker3434 Evet
- +1 yıl
Bakire misin peki bide Yaş kaç
Cevap sahibi+1 yıl@walker3434 Merk neden?
- Devamını Gör (183)
Devamını Gör(228)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem