Sevişirken ben her yerini yalayınca şey dedi sen benim ayak başparmağımı emmiş miydin hımm bi kız emmişti de unutmamışım onu bak hoşuma gitmiş demek ki orada sinirler varmış da dedi, gaza getirmek için söyledi belki birinin yaptığını pek sanmıyorum
Fetiş işareti mi bu?
Yatakta ayaklarınız değdığınde de ayak baş parmağıyla bileğimi kavramıştı bir iki kere mesela ama o çok masumca bence bileğim ince o yüzden hoşuna gidiyor olabilir kollarımı da incelerdi ince diye çünkü
Bunlar dışında ayakla alakalı bir şey yaptığını ne bileyim ayağıma dokunduğunu vs hiç görmedim bugüne kadar illaki bişi yapardı bence fetişi olsa
Fetiş işareti mi bu?
Yatakta ayaklarınız değdığınde de ayak baş parmağıyla bileğimi kavramıştı bir iki kere mesela ama o çok masumca bence bileğim ince o yüzden hoşuna gidiyor olabilir kollarımı da incelerdi ince diye çünkü
Bunlar dışında ayakla alakalı bir şey yaptığını ne bileyim ayağıma dokunduğunu vs hiç görmedim bugüne kadar illaki bişi yapardı bence fetişi olsa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Egoya benziyor sanki
Kendini çok değerli hissediyor sanki birisi ona bunu yapınca
Biri yapmamış bile olabilir bence sanki merak duyuyor olabilir mi bir yerden duymuş ya da görmüş falan? Benim yükseldiğimi görünce yaparım belki diye denemiş gibi sanki
Oda olabilir ama bu tadı almak istiyor ne varsa yani yapılacak bir sürü güzel aktivite var bumu gelmiş aklına
Bunun ne tadı olacak ki kadın ayak baş parmağını emince erkek ne hissetsin aw
Bunlar cins işte napim :)
Cinsellikte her şey olur fetiş Metis olur yani takılma
Yahu fetiş mi değil mi onu soruyoruz
Bişey anlamadım fetiş ayak y alatmaz y+lar
E ne bu o zaman
Sanamı ayağımı y+la diyor
Nasıl insanlar buluyosunuz çok arıyomusunuz
Ya ben sevişirken onu baya yaladım boynunu vücudunu vs oral yapmayı da seviyorum bunlardan dolayı yükselmiş olamaz mı? Yani yalarım diye düşünüp şansını denemiş gibi geldi bana
Ayak baş parmağının emilmesinden bahsetti ayak yalama değil
Oda olabilir yani fetis degildir
Fetiş değil
Fetiş değilde olsa nolacak onu anlamadım
E ne bu o zaman? Yani ayak baş parmağını emsem bundan ne zevki alacak ki Allah aşkına
Orayamı takıldın 😁😁 galeyana gelmiş demiştir yalayı ver nolcak. belki hoşuna gider
Sen yaptında o bir şey yapmıyor mu seni mutlu etmedimi
O beni öpmedi bile üstüne bu istek ne kadar absürt
Hayda sen onca şey yaptın o uzandı yazık sana sen zevk bile alamiyosun demekki tuhaf
Niye öpüşmeyi okşanmayı y+lanmayı istemiyormusun
Seni küçümsemiş işte anlamadın mı
Yav he aw daha duyar kasıcı bir yorum olamazdı
Ne duyar kasacam ya
Ya he aynen sevişmenin arkasında hemen durmuş dur ben bu kızı nasıl küçümserim diye düşünmüş aynen
Ya nasıl istersen öyle olsun
Ayrıca bu fetiş falan değil
Çūkünü ısırır yarım bırakırdım gôtvereni
Aşkım bu fetiş midir değil midir onu soruyorum ben
Bilmiyorum o an çok yükselmiş ve yalamanı istemiş olabilir fetiş olduğunu zannetmiyorum
:) saf ya:)
Ne safı kardeşim nedir ne değildir diye soruyoruz okuduğunu anlama problemin mi var
sana demedim onu diyene dedim bi kadına gaz verceksen öylemi söylenir :)
Aynen öyle bi de diyor biri emmişti bak unutmamışım hoşuma gitmiş demek ki kdjdjjdjf e git o zaman ona yaptır aw bu ne böyle. Ama neden istedi bunu anlamadım, daha önce biri yaptı mı acaba yoksa blöf mü yapıyor? Çünkü ben onu baya yaladım vücudunu falan sevişirken bunun üzerine söyledi yani sanki aa bu kız bunu yapar diye düşündü şansını denedi gibi geldi bana
zeki hatunsun:)
Normal degil