Sorum hem kızlara hem erkeklere. Sizce erkeğin ona köle gibi davranılması cinsel ilişki esnasında tokatlanmak, aşalanmak, boğulmak ve bunun gibi şeyler istemesi ne kadar normal? Bana tuhaf geliyor neden istiyor sebebi ne bir sebep arıyorum benimde hoşuma gidiyor bana yapılması ama o isteyince çok garibime gidiyor belki o da benim için bunları düşünüyordur. Erkekler siz bu tarz şeyleri seviyor musunuz? Ve kızlar siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında sizinde başınıza geldi mi geldiyse nasıl karşıladınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eziklik psikolojisi var belli ki. Yatakta erkek baskın olmalı bana göre. Kadın yatakta erkeğin gücünü baskınlığını otoritesini tatmak hissetmek ister ki ayrı bir haz alsın o erkeğin kadını olduğu için. Ama tam tersine kendine bu muamelenin yapılmasını isteyen erkek normal bir kadını pek tahrik edip haz veremez aksine çekiciliğini azalır. Bu tip erkeklerden hoşlanan kadınlar ancak dominant sahip fetişi olan kadınlardır, bunlar da zaten o erkekten değil sahibe olma fetişinden haz alır sadece. Bu köle olma hevesinin bir ilerş boyutu da straponla ardımı döv demeye kadar gidebilir ki o saatten sonra zaten o erkekten de pek bir erkeklik beklememek lazım artık
111 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle çok doğru yazmışsın çok katılıyorum bencede tam olarak öyle olmalı ve bende öyle hissetmek istiyorum yatakta dominant bir karakterim asla yoktum tam tersine ama o da yeri geldiğinde nasıl davranıcağını biliyor yani sorun yok sadece aklıma takıldı merak ettim var mı böyle başka erkekler diye ki illa vardır
Soran+1 yılAynen öyle diğer cinsel sapkın fantazilerin yanında onunki normal bile kalıyor düşününce
Soran+1 yılO kadar da abartı şekilde değil ya iyi gene çocuk yapıyorda arada 1-2 tokat istiyor o kadar hahaha
- +1 yıl
Tokat olur da (o da artık seksin doruklarında iş karşılıklı hayvanlaşmaya dönüşünce artık zevkten bi tokat o bi tokat sen hesabı :D ) Ama boğulmak aşağılanmayı istemek falan benim flörtlerimin benden istedikleri şeylerdi. Bi erkek isteyince tadı olmaz kadına daha çok yakışıyor o muamele
Soran+1 yılBencede of hepten karıştı aklım :D benimde hoşuma giden şeyler ama düşününce kadınların istemeside bir garip psikolojik bir nedeni mi var acaba yokse öylesine çok tahrik olunxa olan bir şey mi
Soran+1 yılNickini görünce aklıma geldi :D daddy olayıda hoşuma gidiyor ama yinede garip yani sevmeme rağmen
- +1 yıl
Kadınların istemesinin sebebi şu; cinsellik yaşadığı erkeğin gücünü kuvvetini baskınlığını otoritesini tatmak istiyor. Böyle bir erkek tarafından sanki ona aitmiş ve erkeği ona ne isterse yapabilirmiş hissi haz veriyor kadına. Baskın bir erkeğin kadını olmak bunu fiziksel olarak da hissetmek öyle bir erkek tarafından arzulandığını görmek kadına orgazm yaşatıyor kimi zaman. Zaten seks zevk alınan bir noktaya gelince daha sert ve fiziksel şeyler tatmak istersin doyuma ulaşmak için. Tokatlanmak nefessiz bırakılmak daha sert becerilmek kirli konuşulmak da bunlardan biri, hepsi kadına o doyum noktasında haz veren şeyler
Evet benim de çıtır kızlara daddylik yapmak hoşuma gidiyor o yüzden nickim bu :)
Soran+1 yılYine çok doğru anlattın tebrik ederim.😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılBi tür fantezi ama bu olumlu bişey değil ben kıyamam misal
03 Yorumla
Soran+1 yılKıza mı?
- +1 yıl
Ever
- +1 yıl
Bence yaptırma derim çünkü hoş değil
Gizli Üye(18-24)+1 yılNormal tabi, köle erkek çok fazla. Ben de köleyim. Bazı insanlar diğerlerine üstün yaratılmıştır, bazıları da karşı cinse hizmet etmek için yaratılmış. Sadece bizi ezmeyin, şeftakli davranın yeter.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKesinlikle karşıyım, Erkek nazik olmalı, sevgi ve saygılı olmalı, karşındaki kadında bir insan onunda zevkleri var.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmalı kesinlikle ama yatakta değil
Cevap sahibi+1 yılYataktada öyle olunca iyi olur , sadece anlık bazı durumda sert.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHakikaten garip, bunlar kadına özgü şeyler partnerinin kölelik fantezisi ya da gizli gayliği olduğu kesin
02 Yorumla
Soran+1 yılOf dimi bi an benimde aklıma o geldi işte tam olaraaak
Cevap sahibi+1 yılUzaklaşmaya bak sonra daha çok üzülürsün
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızlara uygulamayı seviyorum böyle bir isteği varsa. Daha vahşi oluyor..
01 Yorumla
Soran+1 yılGeneli kızlara yapmayı seviyor zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence psikolojik bir sorun bu , normal bir insan sefkatli sevisir , daha az normal bir insan sert yapar , anormal olan da boyle arayslara girer
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhem ilişki karşılıklı hem fanteziler bende isterim :)
00 Yorumlafinansal köle olduğum için bana cazip geliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBana olur musun
Soran+1 yılYaz bana
+1 yılNormal değil hiç sevmem seks zevk almak için yapılan bir eylem
00 YorumlaBenimki de istiyor hard seviyor
02 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin istemesinden bahsediyoruz
Vur şaplagı otur üstüne zevkine bak 🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet o da bunu istiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSeks esnasinda bikac konu haric her sey mubah
04 Yorumla
Soran+1 yılHangi konular mesela
- +1 yıl
Onu da burada seyapmim :D
Soran+1 yılYani normal diyorsun? Nasıl bir kadın isteese erkekte isteyebilir gerçi başka erkeklerdende duydum yüzüne tokat atılmalaro hoşlarına gidiyor
- +1 yıl
Gidenin gider bi noktaya kadar tutku giriyor isin icine
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Değişik sapkın şeyler bunlar
00 Yorumla
+1 yılHerkes bi değişik
00 YorumlaGarip, sadece girerken sert olmayı seviyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı yok yaparım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Saçma canım işler
00 Yorumla
+1 yılBdsm tutkunu
00 YorumlaZevk meselesi
00 Yorumla
+1 yılNormal degil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi