Cinsel Yaşam Bir erkeğin çok istekli olması normal bir durum mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sevgilim çok istekli. Neredeyse her gün azıyor. Bir erkeğin çok istekli olması normal bir durum mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Efe3527 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 831 cevap paylaştı. Sensin onu azdıran ununutma, seksepaliten yüksek belli ki 0 8 Yorumla Soran 11 ay Ya adam en çirkin fotoğrafımı görse bile azıyor Yorumla Efe3527 11 ay Bak ben gizli değilim.😉 Yorumla Soran 11 ay 😅😅 çok komiksiniz Yorumla Efe3527 11 ay Sizdeee. Ama cesur değilsiniz işte.🤣🤣🤣 Yorumla Soran 11 ay Evet bu konuda gizli olamayacak kadar cesur değilim Yorumla Efe3527 11 ay Neden acaba, relaks ol biraz. Hayat kısa Yorumla Soran 11 ay Kalsın Yorumla Efe3527 11 ay Şaka bir yana, gerçekten hayat bir günOda bu gün. Tadını çıkar bebiş Yorumla
proboyman Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Normalde.Siz de sızlama vb oluyorKıyamıyor insan. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Normal. Benim kocam arkadan verirsen istedigin yere götürücem diyor. 1 8 Yorumla Soran 11 ay Ne? Yorumla Cevap sahibi 11 ay Mecbur verdim kahvaltıya götürsün diye sabah hazı kahvaltıya oturmak çok iyi geliyor Yorumla farkedmezz 11 ay Tapılacak kadınsın ya Yorumla Cevap sahibi 11 ay Saol aşko bu erkeklere istedigini ver kölen oluyorlar Yorumla Cevap sahibi 11 ay Normal yapıo işte. 10 yıllık evliyim yok ya normwl düz seks içte arkadan veriyorum bazen Yorumla Cevap sahibi 11 ay 27ben 36 o. saol Yorumla Soran 11 ay 17 yaşında mi evlendin Yorumla gelmemeyegidennurum 11 ay Versen kölen olacak çok erkekvar burada Yorumla
Gizli Üye (30-35) 11 ay kanka bende istekliyim ama performansa yansimiyor isimi görüp rahatlamak istiyorum sadece. 0 0 Yorumla
farkedmezz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 11 ay Ben ondan da istekliyimdir :d 0 21 Yorumla Soran 11 ay Hiç sanmıyorum Yorumla farkedmezz 11 ay Denemeden bilemezsin dimi Yorumla Soran 11 ay Denemeden biliyorum Yorumla farkedmezz 11 ay Yanılıyosunn Yorumla Soran 11 ay Peki öyle olsun Yorumla Soran 11 ay Bence sen diğer kadınla konuş ahahahah Yorumla farkedmezz 11 ay O da sen değil misin cevap sahibi yazıyo Yorumla farkedmezz 11 ay Ha gönderi sahibi yazması gerekiyo dimi ahabqıqmsıemd Yorumla Soran 11 ay Hayır ben değilim Yorumla Soran 11 ay Olmaz senin burnun çok büyük Yorumla farkedmezz 11 ay Tamam daha iyi koklarım işte Yorumla Soran 11 ay 😅😅 Yorumla farkedmezz 11 ay 193 üm ama bu da bir etken ahahhqs Yorumla Soran 11 ay Sen 193 olamazsın Yorumla farkedmezz 11 ay Net 193 üm eksiksiz Yorumla Soran 11 ay Max 190'sın Yorumla farkedmezz 11 ay 193 üm hatta 194 değilsem Yorumla Soran 11 ay Peki 193'sün Yorumla farkedmezz 11 ay teşekkür Yorumla Soran 11 ay 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻. Yorumla farkedmezz 11 ay 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Yorumla
Yerin7katdibi Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 94% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Biz taş yiyelim zaten 😂 0 0 Yorumla
Bülentadn Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 99% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. İyi işte. Bende öyleyim 0 0 Yorumla
Ahmetkartal1234 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 100% 11 ay Normal helede çekici seksi bir kadınsan 0 0 Yorumla
fast4510 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 11 ay Yaşı kaç 0 8 Yorumla Soran 11 ay 25 Yorumla fast4510 11 ay Normal sen o kadar değil misin Yorumla Soran 11 ay Ben bu kadar istekli değilim. Yorumla Soran 11 ay Normal fotoğrafıma bile yükseliyor Yorumla fast4510 11 ay Rahatsız oluyorsan söyle ona Yorumla fast4510 11 ay Onun ki epey fazlaymış o zaman Yorumla Soran 11 ay Söyledim zaten Yorumla fast4510 11 ay Anlayışlı olmuştur umarım Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ver sende 0 0 Yorumla
leonidas_3 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı. Sende ayak uydur 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. ver rahatlasın 0 0 Yorumla
cakir2607 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 11 ay Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet normal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 11 ay Versen kölen olacak çok erkek var burada 0 2 Yorumla Soran 11 ay Eee Yorumla Cevap sahibi 11 ay Bir yanıta yazmıştım ama soruya girmiş sorry Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Yaslar kac ki 0 2 Yorumla Soran 11 ay 25/22 Yorumla Cevap sahibi 11 ay Normal tam zamanlari senin istegin ondan az mi kaliyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Sensin onu azdıran ununutma, seksepaliten yüksek belli ki
Ya adam en çirkin fotoğrafımı görse bile azıyor
Bak ben gizli değilim.😉
😅😅 çok komiksiniz
Sizdeee. Ama cesur değilsiniz işte.🤣🤣🤣
Evet bu konuda gizli olamayacak kadar cesur değilim
Neden acaba, relaks ol biraz. Hayat kısa
Kalsın
Şaka bir yana, gerçekten hayat bir gün
Oda bu gün. Tadını çıkar bebiş
Normalde.
Siz de sızlama vb oluyor
Kıyamıyor insan.
Normal. Benim kocam arkadan verirsen istedigin yere götürücem diyor.
Ne?
Mecbur verdim kahvaltıya götürsün diye sabah hazı kahvaltıya oturmak çok iyi geliyor
Tapılacak kadınsın ya
Saol aşko bu erkeklere istedigini ver kölen oluyorlar
Normal yapıo işte. 10 yıllık evliyim yok ya normwl düz seks içte arkadan veriyorum bazen
27ben 36 o. saol
17 yaşında mi evlendin
Versen kölen olacak çok erkekvar burada
kanka bende istekliyim ama performansa yansimiyor isimi görüp rahatlamak istiyorum sadece.
Ben ondan da istekliyimdir :d
Hiç sanmıyorum
Denemeden bilemezsin dimi
Denemeden biliyorum
Yanılıyosunn
Peki öyle olsun
Bence sen diğer kadınla konuş ahahahah
O da sen değil misin cevap sahibi yazıyo
Ha gönderi sahibi yazması gerekiyo dimi ahabqıqmsıemd
Hayır ben değilim
Olmaz senin burnun çok büyük
Tamam daha iyi koklarım işte