Çok istekli gözüken ya o hissi veren kızlar genelde ilişki yaşamış kızlar mıdır yoksa bakire midir genelde?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Çok istekli gözüken ya o hissi veren kızlar genelde ilişki yaşamış kızlar mıdır yoksa bakire midir genelde?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hayır bunu bilemeyiz
istekli ve ikna edilmesi kolay bir kızsa ilişkisi olmuştur ama istekli ve aklını kullanabiliyorsa olmamıştır
Seylerinde sayaç yok ki nerden bilelim. Kimi yokluktan isteklidir, kimside tadına doyamadigindan.
Valla bekaret belli olmuyor bazıları zarı bozdurmuyor ama yemediği halt kalmıyor mesela. Bazıları da başkası ile evlenecekse diktiriyor
Hoş değil
Her ikisi de olabilir, sonuç olarak kavun değil ki koklayarak anlayalım :)
O belli olmaz ki... İnsanın yapısıyla alakalı. Bazı kızlar çok istekli olur bazan da yapanlar öyle
Bakire de olabilir olmayada bilir bunun aslında çok istekli olmakla alakası yok irade sahibi olmakla alakalı biraz çok istekli olup mastürbasyon yapabilir bi kız bi erkekte mesela ben öyleyim hep istekliyim ama bakirim evlenmeden yapmak istemediğim için sekstingle bastırıyorum açlığımı mesela
çok istekli kız genelde bakiredir
yaşadıkça gerçekleri fark edip cinsellikten soğur qweqw
yani buna bu şekil evet veya hayır demek çok zor
Bakirelikte merak fazla oluyor o yüzden daha istekli görünür, yaşamış biri bunu tecrübe ettiği için ne olduğunu ne yaşandığını biliyor ve o kadar istekli görülmeyebilir
Yani muhtemelen ama kesin konuşmamak lazım tabi
yaşamadıysa bile her an yaşayabilir 😂😂
Yaşaması muhtemel olabilir
Genelde bişeyler yaşamiş olanlar
bunun istekle alakası yok
İki ihtimal de var. Kesin sonuç çıkmaz
Genelde bakireler öyle sanıyor kendilerini.
yasamışda olur yasamamışda bılemem
Bana denk gelse de yansak yaşamıştır
Genelde bakire oluyor
Sen nasılsın peki libidon yüksek mi mesela
Bakire değilim, libidom da yüksek değil yaşamış görmüş biriyim çünkü.
Hmm anladım
Yani artık istemiyorsun libidon yok yani istek yok öyle mi hiç
Bakire olanlar daha istekli
Mesela dış görünüş olarak bazı arkadaşlarım O hissiyatı veriyor niye bilmiyorum hani açık da giyinmiyorlar ama öyle bir his veriyorlar
Cilvelidir ondan
Sen çok istekli
misin?
Öyle olup yaşamayanlarda var
Hic belli olmaz ikiside olabilir
Bakiredir
Bakiredir muhtemelen
Onlar grup bile
İstekli yaşamıştır
ikisi de çok fazla
Bakire olabilie