11 ayBöyle baktığın kişiyi sevmiyorsundur zaten zorlama boşuna, sadece bir şeyler yaşamış kadından değil bir şeyler yaşamış erkekten de olmaz bu arada davul bile dengi dengine demişler kalp kalbe karşı olabilmeli
12 Yorumla
Soran11 aySevmek demek sevdiğinin kusurlarını silip her zaman yeni bir sayfa açmak anlamına gelmez aklında bulunsun
- 11 ay
Hakaret edilecek kadar kötü görüyorsan ne sevgi ne aşk bunun adı dostluk bile değil
En İyi Cevaplar
11 ayolmaz vur geç
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Gizli Üye(18-24)11 aySende başkasının üstünde nefes nefese kaldın ben kadın olsam seninle evlenmem, sende patlaksın nasıl olsa
03 Yorumla
Soran11 ayBen mi patlağım :D
Cevap sahibi11 ayDayı önce sen git kafanı değiştir patlak ne lan? başkasının hakkında böyle konuşabileceğini sana hissettiren cehalet nereden geliyor çok merak ediyorum
Soran11 ayKoçum leğene oturtacağım demedim terapist değilim sakin ol patlak için jargon kısmı bizim toplumda bir lafdır *bne dersin kızar s22krsn aldırmaz o misal çok takılma
11 ayPatlak kelimesi şık değil bence
11 Yorumla
Soran11 ayEylemin yanında nereden baksan naif bir söz daha mansur medeniyetler seviyesine ulaşamadım mağaramdayım
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
s 11 ayPatlak erkekle evleniliyorsa onunla da evlenilir
05 Yorumla
Soran11 ayPatlak erkek diye bir şey yok patlak kız diye bir şey var (Fiziksel-Bilimsel)
- 11 ay
Bilimsel olarak da "patlak" diye bir şey yok. Herhangi bir makalede geçiyor mu patlak kız terimi?
Soran11 ayTabii ki fiziğin biliminde gerçekleşen olaya yırtık zar denir. Kişiye yönelik söylüyorsan yırtıklı zar denir. Burada ise adı patlak çapkının motor versiyonu gibi düşün. O bilimin biraz üst dalıdır Terimler milletten millete göre değişir. Buna da kültür bilimi denir. Mahremiyetini başka erkeklere sunan kadına yabancılarda ya da toplum içinde tangayla taytla kendini teşhir eden kadınlara "slutty" denir.
- 11 ay
Bununla ilgili makale yoksa nasıl bilimsel diyeceğiz?
- 11 ay
Zaten bilimsel olarak zar diye bir şey de yok. Amaan banane bulabiliyorsanız eline erkek eli değmemiş kız bulun, yoksa yalnız yaşlanın kız "patlak" diye ne diyim. Benlik durum yok 😅
Evlendikten sonrada başkasını istese ne yaparsın
02 Yorumla
Soran11 ayO nasıl olacak abe o kadar gayme verip evlilik yapacağız bir de arzuyla mı uğraşacağız
Çokta güzel olur ciddi ciddi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 445 cevap paylaştı. Kafana edeyim
12 Yorumla
Soran11 ayÇok konuşma aslan
11 ayBakır erkekle ayni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayasla
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem