+1 yılhiçbir şey olmaz çoğu kız yaşıyor ve karşısındakini kandırıyor erkekler kadının bakire olup olmadığını asla anlayamaz kadın istemedikten sonra yani dürüstse seviyorsan sıkıntı yok ama yüzüne vurup aşamıcaksan ilişkiniz rezil olur
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYaşadıkları eski de kalmiş eski konuları çok açmayın aranız bozulur önemli olan birbirinizi sevmeniz ve yaptıktan sonra pişmanlık duymuş ama ilklerinj onda yaşadiysa illa ki aklına gelir onun bilmiyorum bı sure konuşun olursa olur olmazsa ayrilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden olunmasın. Kim bilir kızı nasıl kandırda birlikte oldu sonradan kız pişmanlığını yaşıyor her şey bacak arasında değil kızı seviyorsan devam et. O da sana ilklerini yaşatsın
11 Yorumla
Soran+1 yılAma ya oda isteyerek yaptıysa simdi benle olmak icin pişmanı diyosa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
yanı kardes sahıpcıkman sevgılı yapman hatda evlenmen bıle cok iyi olur allah katında sevap işlemiş olursun sen onu adam edersin bunda sakın yüzüne vurma herkes hata yapar pişman olur kabullenmen gerek kimse dört dörtluk degil
02 Yorumla
Soran+1 yılSevap niye knki
- +1 yıl
öyle bir kızı dogru yola getırıp kendıne es yaprsan aıle yaparsan allahkatında sevaptır cunku simdıkı kızlar benkardesın onun kızı ya da senın ablan dıye düşunmek gerek erkekler evlencegız dıye kandıryolar ya da saf kızları kulanıyolar dusdukları durum kötü yani sen bunu adam edersen dogruyu gösterırsen cok dua alırsın sevap alırsın cunku 3 kere evlenenkadınlar var kımse sen ölesın bölesın dıyen yok coocukyapıyolar yanı sen cok dua alırsın kankı sahıp cık seve bılırsın
Bazı durumlar hariç bakire olmayan kadına soyadını vermemeli erkek.
Günümüzde bu konu çok önemli.
Ortalık HPV hastası kadınlarla dolu.
00 Yorumla
+1 yılBen kendşm gibi birini isterim hayat senin karar senin
06 Yorumla- +1 yıl
Knk kız iyi biri değil ya yazık ediyosun gibi kendine kız pişman değil cinsellik yaptığına pişman olsa bir kez yapmıs olurdu sürekli yatıp kalkmış düşünsene başka erkeğin kollarında inim inim inlemiş zevkten dört köşe olmuş başka birini arzulamış onun olmuş böyle bi kızla kendine yazık edersin davul bile dengi dengine senide yoldan cıkartabilir iyimdüşün
Soran+1 yılAklıma gelenleri yazmıssın göğsümün üstüne öküz oturuyor ya. Keske yaşamamış olsaydı bisey Bu kızı asla bırakmazdım
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun
- +1 yıl
Şimdi kabul etsen bile ilerde yine aklına gelicek
- +1 yıl
Ben sürekli aklıma gelirdi başkasının altına yatmış onu arzulamıs aklımdan cıkmaz
Soran+1 yılYazim mi sana bi
Gizli Üye(30-35)+1 yılOglum bulmussun birini iste vur gec gerisine bakma ask falan sonradan olan seyler once cinsellik hedefin olmali.
10 YorumlaSeni ilgilendirmez geçmişte ne yaşadığı sen yoktun
12 Yorumla
+1 yılKarakteri düzgünse neden olmasın..
00 YorumlaNe alaka
00 YorumlaDaha ne istiyorsun:d
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılüzerine kalmaya çalışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılOlmaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası