Başta kızlar olmak üzere linçlemeden akıl mantık çerçevesinde yorum yapın. Cinsellik yaşamış kızın daha önceki erkeklerle arasında kıyaslama yapılır mıyım? Ya da filanca erkekle yaptığı səx aklına gelir mi? Evine bana sadık kalır mı? İlerde aldatma durumu olur mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha önce cinsellik yaşamış bir kızla olmaz diyebilmen için senin de cinsellik yaşamamış olman gerekiyor. Bu tercih meselesidir ama gördüğü her kadınla birlikte olmak isteyen, sürekli eli çükünde Abaza tiplerin çıkıpta daha önce birliktelik yaşadıysa olmaz demesi iki biraz karaktersizliktir.
aldatma konusuna gelince de bu insanın karakterinde olan bir şey, bakire biriyle evlenirsin ama sonrasında neler yapacağını bilemezsin. Ya da bakire diye evlendiğin birinin arkadan neler aldığını da bilemezsin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir erkeğin geçmişinde başkasıyla sevismis olması bir kadının sevismis olmasıyla aynıdır hatta kadın için bu durum daha kolaydır. Yani şöyle söyliyim, kadın zamanında sevismistir ama o insanla görüsmeyi kesmistir ve o insan onun icin tamamen bitmis demektir. Hele ki kadın seni seviyorsa gecmis aklına dahi bile gelmez yani seni eskisiyle kıyaslamaz dünyanın en yakısıklı en iyi sevisen erkegide sen olursun bir bakıma seven kadın icin. Ha bazı istisnalar vardır kız karaktersizdir bilemicem ama. Ben mesela tek bir erkekle yasadım o da kocam zaten. Ama gecmiste tam birliktelik olmasada ön svsme tarzı seyler yasadım ve kocamla birlikteyken aklımın ucundan gecmiyor onlar. Cok iyi olsa onlarla evlenirdim kocamla degil sonucta dimi? Ki kocam benden önce baya bir kisiyle iliski yasamıs biri olmasına rağmen bunu sorun etmedim hem daha iyi tecrübeli iste 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılSana da soylemek istiyorum. Bir erkek duygularını katmadan sadece cinsellik için sevisebilir. Kızlarda bu olay daha farklı duygusal birseyler hissetmesi gerekiyor. Erkekler gibi hissiz bir şekilde yapması mümkün değil tabiki istisnalar hariç. Düşün ki ilkiyle nasıl bağlantı kurduysa cinsellik yaşamak istemiş olabilir. Onu unutabilecek mi. Bu sadece cinsellik değil. Aynı zamanda yaşatmış olduğu duyguları.
Cevap sahibi+1 yılElbette unutur. Kadında duygular bittikten sonra cinsellikte ne yaşamış falan bunları hiç hatırlamaz bile. Duygularıda bittikten sonra aklına gelse dahi geçmişindeki insan, en iyi ihtimalle "güzel günlerdi yaşandı bitti" der geçer yani öyle özlem falan duymaz hele ki başkası varken hayatında aklına bile gelmez
- +1 yıl
Sen eşine geçmişin hakkında dürüst oldun mu
Cevap sahibi+1 yılevet oldum o da bana aynı sekilde. dürüst olmayacak ne var bunda
- +1 yıl
Bir sey yok kimisi yalan konusuyo onu demek istedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
6Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok fazla erkek geçmişi olan kızdan uzak dur. Eskiler hiç bir zaman aklından çıkmaz ve kıyaslama yapar Buradaki feminist aşko kuşko sözleri filan da ciddiye alma. Tekrar ediyorum çok fazla erkek geçmişi olan kızlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen yaşamadım ama tecrübeli biri inanılmaz zevk verebiliyor bir kızın o halinden zevk almayan erkek biraz garip
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç kimse çalışma olmadan tecrube edinmez aynı işe girer gibi düsun bu zamanla olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlmaz olm seninla onu kıyaslama düşünceleri kafandan gitmeyecek. Dışarıda yanınızdan geçerse o kişi o benim sevgilimin şeyini gördü diye kafayı yedirecek sana bu durum takma etme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen sorun ettiğin sürece sorun olur kız seni çok sevsede fark etmez geniş erkek olman lazim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik yaşamış erkekle olur mu?
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
15 Yorumla
Soran+1 yılKesin mi?
- +1 yıl
Evet çünkü kadın deneyim odaklı bir beyine sahip olduğu için her zaman seni kıyaslayacaktır hatta bunun hakkında uzmanların açıklama videoları var izleyebilirsin
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
+1 yılEvet olur mal değiliz
10 Yorumla
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılOlabilir zaman gösterir
00 YorumlaOlur sarhoş et
01 Yorumla
Soran+1 yıl?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz