Eline erkek eli bile değmemiş kız ile daha önce cinsellik bile yaşamış erkek sizce doğru mu yanlışsa neden yanlış lütfen düzgün yorum yapın
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılLen ne güzel bir şey bu. Eğer doğruysa lütfen hata yapmasınlar.
Yanlış hır şey yok aksine olması gereken en doğru şeydir. Bakınız yanlış olan günümüzdür. Göze sokulan şey yanlış doğru olan bu. Ama bunu kirletmemek temiz sağlıklı güvenli sevgiyle ilişkiyi sağlam temellerde inşa etmek büyük bir yetenek basaran iradesine sahip çıkan olması gereken şekilde ilişkiyi sürdüren çiftin Allah yolunu açık ayağına taş degdirmesin16 Yorumla
Soran+1 yılDoğru olan erkeğin cinsellik yaşaması mı bende isterdim o da benim gibi tertemiz bir geçmişinin olmasını
- +1 yıl
Özür dilerim anlayamadım
- +1 yıl
Ben yanlış okumuşum afedersin
Soran+1 yılSorun değil şimdiki fikriniz nedir peki
- +1 yıl
Yorumumu düzelteyim o halde açıkçası hatalardan pişmanlık duyulmayan bir durum varsa ben ilişki kurmaktan çekinirim
Daha objektif yaklaşım sergilersek ki aslında bunu yapmam lazım şöyle bir durum var; mevcut durum ile ilişki başarılı ve sağlıklı olup olmayacağını belirleyen tek faktör bu değildir.
Bir ilişki, karşılıklı anlayışa saygıya güvene ve iyi iletişim kurmasıyla ilgilidir. Cinsel deneyim veya deneyimsizlik ilişkinin başarısını etkileyen doğrudan bir etkiye sahip değil ama dolaylı olarak etkileyebilir bu da kişilerin ilişkiye dair beklentileri ve tutumları ile alakalıdır bence
Önemli olan her iki tarafında ilişkiye samimi ve dürüst bir şekilde yaklaşması birbirini anlamaya çalışması ve birlikte mutlu olabilmek için çaba sarf etmesidir - +1 yıl
Yanlış okumadınız sebebi de kız ile 'bile' kullanırken erkek için olumsuz bir durumdan bahsedildiği için 'dahî' ifadesi kullanılması gerekirdi.
Yanlış anladığım tekrardan özür dilerim neden Yanlış anladigimi anladım:)
En İyi Cevaplar
+1 yılKimi insanlar, cinsel deneyimlerini özel bir ilişki içinde yaşamayı tercih ederken, kimileri bu konuda daha serbest olabilir. Önemli olan, her iki tarafın da rızası ve kararlılığıdır. Birinin cinsel deneyimleri olması veya olmaması, onun kişisel değerini belirlemez.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5Cevap
+1 yılDoğru veya yanlış demek yanlış olur aslında düşünceleriniz hayalleriniz uyuşuyorsa geri kalan şeyler teferruattır
10 Yorumla
+1 yılErkek eli ne alaka gay mi
02 Yorumla
Soran+1 yılSjsjsjsjjs hayır yani hiç sevgilim olmadı anlamında düşün onu
- +1 yıl
anladım.
+1 yılöyle ise güzel olur ikisi bir birini dengeler
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl dengeliyor sonuçta onun geçmişi kötü cinsellik bile yaşamış diyorum
- +1 yıl
kötü değil sadece yaşamış olabilir eğer sana saadik ve seviyorsa güzel olur
Soran+1 yılBenim korkum erkek bu durumu alışkanlık yapar diye ona sorunca öyle bir durum olmaz diyor ama işte insan korkuyor
- +1 yıl
ya şimdi yaşamış ayrı bir şey bunu süreklilik haline getiren ayrı bir şey ulasirmsisin sen bi
- +1 yıl
bana
+1 yılNeden böyle biri
00 YorumlaEşit degil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eline erkek eli bile değmemiş kız ile daha önce cinsellik yaşamış erkek ilişkisi olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat