Sorun değil
Bende sütden çıkma ak kaşık değilim129 Yorumla
Soran+1 yılBence en samimi yorum... Günümüz de erkekler sanki hiçbir kadına dokunmamış gibi hal hareketlere giriyor ben yapayım ama karşı taraf yapmasın diye düşünüyor. Erkeğin ihtiyaç da kadının ki soğan mı? Ama işte anlatamiyoruz
Soran+1 yılSevgilimle ciddi bir birliktelikteyiz ama olur da Allah korusun ayrılırsak diye düşünmeden edemiyorum
Soran+1 yılİşte ben öyle düşünen biriyim 🥺
Soran+1 yılOnunla isteyerek birlikte oldum ama insan zaman geçtikçe düşünüyor bunları da.
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılEvlilikle ilgili hayaller kuruyoruz okey, ben demeden de konusunu açıyor okey ama bir yakınım evlendiğinde onu söylüyorum darısı bize diyorum ve bakalım nasip diyor olması düşündürüyor
Soran+1 yılSizce düşünmüyor mudur
Soran+1 yılDuymak istiyorumdur belki de... Ben mi körüm diye de düşünüyorum
Soran+1 yılBunu dediğinize göre de düşünmüyor
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl2.5 yıldır onca kedi köpek gibi kavgalarimiza rağmen gitmediyse, benim güvensiz tavırlarımı çektiyse sanırım evet 😂
Soran+1 yılEvlenmezsek diye korkuyorum
Soran+1 yılSevmiyorum ben
Soran+1 yılZamanı 😂😂😂
Soran+1 yılDaha erken gelseydik 😁
Soran+1 yılİçemiyorum maallesef... Kokusu rahatsız ediyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılÖyle birini asla istmeem çoğu erkekte istemiyor xaten
00 YorumlaBakrım benim yaptıklarımdan fszlasını yapmsmslı ve sadece 1 kişiyle yapmış olmalı
00 YorumlaE devletten ya da ilçelerde hükümet konağına gidersin nufustan çıkıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliyi bakmaz. bulursun bir erkek ama statü sahibi güçlü uzun boylu biri bakmaz sana
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimle 2.5 yıldır birlikteyiz. Kendisi hava astsubayı. Evlilik teklifi etti ama ya olur da ayrılırsak diye düşünmeden de edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılsevgilin ilkin mi
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılyapacak bir şey yok vermeseydin keşke
Soran+1 yılOlan oldu
Cevap sahibi+1 yılo zaman üzülme yapacak bir şey yok
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bakar tabiki kızlar nasıl iş ve gelirine bakıyorsa erkeğin tek kriteri o var gerçi artık o da yok
09 Yorumla
Soran+1 yılErkek kendisi yapıyor ama karşısından böyle bir şey istemeye hak mi buluyor?
Soran+1 yılO zaman kendisi de öyle olsun
Soran+1 yılAllah sizin gibi düşünenlerden sakınsın 🙏 tecrübeyi başka kadınlarla yapacağına hayatına aldığı insanla yapsın madem. Bu ne saçma bir düşünce böyle. O yapacak başka kızların günahına da girecek ama karşı taraftan bunu istemeyecek oldu paşam başka?
Soran+1 yılKusura bakmayın da ilerideki eşini tatmin edecek diye kimsenin kızının günahına giremez. Bu ne saçma düşünce! Bir de marifet gibi savunuyorsunuz hâlâ
Soran+1 yılOk
Kendi yaşantısının nasıl olduğu önemli. Fakat evlilik durumunda her şey okeyse kişiden kişiye değişir.
08 Yorumla
Soran+1 yıl2.5 yıldır birlikteyiz, evlilik teklifi etti. Annesi ve kardeşleri ile de tanıştım
Soran+1 yılBen zaten onun ilkiyim bunu o da biliyor
Onun düşüncesi ise yapıyor olmamız evlenmemize mani değil, evliliği de zaten hani ilişkimiz daha rahat olsun, aileden izin alma durumları olmasın, birlikte güzel zamanlar geçirelim diye istediğini söylüyor.
Soran+1 yılBen ilk kez onunla birlikte oldum yani olduğumu gördü
Soran+1 yılHayır ben ilk onunla oldum o da benimle olduğunu söylüyor ama olur da ileride Allah korusun ayrılırsak bunun sorun olmasından korkuyorum
Orta doğulu alırsan dinci falan elbet bakar geniş Kadınları yanında olanla evlenen ya
00 Yorumla
+1 yılDürüst olsun ona göre düşünürüz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendim gibi olacak herkes dengi dnegine
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz yapmamis olabilirsiniz ama ortalıkta adamım diye gezen çok it var. Yani kendileri yapıp karşı taraftan yapmamasını bekleyen tipler...
Cevap sahibi+1 yılOnlar haksız
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Erkekten erkkeğe değişiyor
00 Yorumlaİyi bakmam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğine göre değişir
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar