Sırf bunun için bırakır mı başkasıyla daha rahat yapıyor diye
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Adam değilse gider yavrum
Allaha havale ediyorum beninle yattı ertesi günü de istemiyorum dedi ama ne tesadüf ki eski sevgilisinin ona döndüğü günler bana istemiyorum dedi
Sakın belli etme üzüldüğünü hatta sen onu zevkin için kullandın imajı ver, erkekler kapatılsın ya bunlara her şey müstahak🤦♀️
Ya bir insan madem aklında o kız vardı o zaman neden benimle aylarca konuşup özledim dedin , Allaha havale ediyorum kac aydır doğru düzgün uyuyamıyorum, uykumda dahi ses çıkarıyorum, aylarca yazdım ona her yerden ama sinirimden yazdım en sonunda beni her yerden engelledi, sınav zamani birbirimize destek olalım diyen kişi başka kız ona dönünce beni bıraktı ve bu kiz da çocuğun sinav sonucu açıklanınca döndü çocuğa kim haklı burada
canım olduğu için onu tercih etmiş ne diyebilirim ki erkekler…🤦♀️
Evet cinsellik önemli bir olgu erkekler için
Ne alaka benle yaptı ertesi gün istemiyorum dedi eski sevgilisi ona dönmüştü
Kullanmış seni sadece
Evet her yerden engelledi
Geçmiş olsun
Kaldıramıyorum bunu kaç aydır uyku uyuyamıyorum ben insan hiç mi dusunmezdi ya madem imajın baskasindaydi niye oldun benimle
İnanmak senin suçun
Sence diğer kızı mı seviyor
E tabi
Nerden anladın
Gerçekten anlaması çok zor bir durum mu 🤔
abla erkeğin peninisin 14 cm olması sıkıntı mı? şu an konuştuğun erkeğin penisi böyle olsa zevk alır mısın?
Saçma ama gidebilir. Karakter meselesi
Daldan dala deriz biz buna
seninle yapamıyor mu
Bırakır aklı fikri orasındaysa değer ne bilmez ki bunların beş dk yaşıycaklatı zevk
Sevse ne olursa olsun bırakmaz
evet bırakır
Pişman olur mu sizce
olmaz
Neden olmaz başka kız buna dönünce böyle yaptı
gider
Sevse bile mi bırakır
hormon kontrolunde beyin. mantık arama
Nasıl yani
Ben bırakmam
Tabiki birakir
Sevse bile mi bırakır
Senle yatmiyor digeriyle. mi yatiyor
Benimle yattın aylarca ozledim demesine rağmen konuşmamıza rağmen kaç senedir de tanıyoruz birbirimizi yatti ve ertesi gün istemiyorum dedi bana , ama o istemiyorum dediği esnada ve biz yatmadan önce eski sevgilisi buna dönmüştü, seni de onu da istemiyorum dedi ama o kızla sonradan takilesmeye başladılar teweterda ama bilmiyorum o kızla yatıyor mu yatmıyor mu , bu kızı geçen sene ailesi ile tanistirmisti arkadaşları ile felan aylar sonra da beni aramisti özledim demişti en son da bu olaylar yaşandı işte istemiyorum muhabbeti
Yatiyodur muhtemelen
Senin bakireligi bu mu aldi
Evet bu çocuk aldı ve bir gün sonra istemiyorum dedi , bu kız unv son sınıf öğrencisi ben ise 25 yaşındayım çocuk da benle yaşıt aramızda bir yaş var 24 yaşında ve bana aylarca özledim demesine rağmen eski sevgilisi buna dönünce beni bildiğin her yerden bir bahane ile istemiyorum diyerek engelledi
Almanyada misiniz siz
Hayie ben Ankara o egenin kıyı bir şehrinde
Yakindaki varken uzaktakini istememesi normal ama. kizligini bozmasi yanlis
O atandı ve ataninca her şey daha güzel ilerler dedi bana umut verdi va Allahin izini ile ben de atanicam inşallah yani buna rağmen çok rahat gorusebilip hatta yüce kurma şansımız varken böyle yaptı o kizintercih etti
Sen artik hayatina bakmalisn yeni biriyle
Geçen gün kız yanlış trene bindim vb gibi bir şey paylaşmış bu çocuk da gitmiş kopyala yapıştır yapıp aynisini paylaşmış, yani hiç mi düşünmüyor beni olabilme ihtimalimiz vardı
Dusunmuyor gibi sen baskasina bak artik yolunu ciz
Aklı o kizda galiba dimi
Yani sende olsa yaninda olmazmiydu
Sen neden guvenmeden verdin
Samimiyetine inandım ben ve şöyle bir şey var beninle aylarca konuşuyor bilet ayaklanıyor buluşuyor bana seni çok özledim diyor ama ne tesaduf kız buna döndüğü an bana soğuk davranıyor, madem aklında başka biri var o zaman kimseyi yorma kullanma ben hakkım helal etmiyorum kesinlikle, Allaha havale ediyorum
Oyle de neden yattin hemen bununla
Sence secmedigi için mi istemedi başka kız için mi , bir de bana böyle yaptığın sürece olmaz diyor sanki ben ne yapıyorum galiba ustelenmeyi istemiyor
Iyi de neden bozdu o zaman seni?
Ne kadarlik sevgiliyken yattiniz
Bilmiyorum neden bozdu ben regl iken yaptik son günleriydi ve universitedeyken biz tanıştık sonra orada kaldı onun evi orada olduğu için ve ben mezun olunca memleketime döndüm bana hep bağlanmak istemiyorum uzaktasın derdi aradan aylar geçti vbaska kızı ailesi ile tanıştırdı ben de bu kıza mesaj attım sonra bu çocuk bana hakaretler etti , aylar sonra beni aradı birbirimize destek olalım özledim vb dudaklarini ozledim vb dedi, sonra zaman ilerledikçe biz birbirimizi daha çok arayıp sorduk bana güzel hitaplar ederdi ben de sevgilim derdim itiraz etmezdi sonra gün geldi buluştuk olduğu şehre gittim ataninca daha güzel ilerler diyordu gittim dedim o atanan kadar her şeyi ben ödeyelim dedim , doğum gününü dahi kutladım bana doğum günümde geliyorsun senin gelmen yeterli diyen insan beninle yattıktan bir gün sonra istemiyorum dedi bana kapıda sarılan insan evine alan kişi hissetmiyorum dedi resmen yıkım yaşadım
1 kez yattiniz ve 2. Kez olmadi mi?
Hayir olmadı, bu diğer kızla takiplestiginden beri beni her yerden engelledi ,
Gercekten kotu biriymis
Allaha havale ediyorum ya her şeyi Allaha bıraktım ben
Yazsana bana ulasmak zor oluyor alttarafa
Sorunu begendim
gider erkkeler işte
Gitsin lutfen