daha önce bakire bir kızla ilişki yaşadınız mı ?dürüst cevap bekliyorum .gerçektan yaşayan varsa yazsın lütfen .sonunda ayrıldınız mı ne oldu ?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiçbir şeyin garantisi yoktur, ayrılmamak şartıyla böyle bir ilişki yaşanmamalı sonra burada gördüğümüz gibi -isteyerek yaşamış olsa bile- beni kullandı krizine giriyor insanlar.
Evlenip birbirine ömür boyu söz veren insanlar bile ayrılırken, ayrılığı ya da yaşadığını kaldıramayacaksan düşünme bile.
Düşünüyorsan da sevdiğin insanla pazarlıksız, karşılıksız ol ki yaşadığının değeri olsun.061 Yorumla
Soran+1 yılyok ayrılsakda umarım ayrılmayız pişman olmam
Cevap sahibi+1 yılBen de onu söylüyorum zaten, çoğu kız garanti olarak görüyor, ilişki bitince de kullanıldım diye dolaşıyorlar ortalıkta adam sanki kafasına silah dayamış gibi. Ben bekareti de savunmuyorum evlilik öncesi cinselliği de ama sorumluluğunu alamayacak olan ne öyle ne böyle cinsellik yaşamasın.
Soran+1 yılben silah falan dayyaıp evlen demiyorum ki ne alası var ya kendi istedi evlenmeyi teklif ett
Cevap sahibi+1 yılDiyorum ki; bir kız sevgilisiyle cinsel bir birliktelik yaşayacaksa eğer sevdiği sevildiği, saygı duyduğu gördüğü için yaşamalı evlenme teklif etti, ciddi düşünüyorum dedi hede hödö sebeplerle değil. Nasılsa bana söz verdi, ciddi düşünüyor diye düşünüp beraber olursa ilişki bittiğinde (gelin ata binmiş ya nasip demiş) kafasını duvardan duvara vurur ne yaptım ben diye. Benim kastım koşulsuz sevgi anlatabildim mi? Ayrılık bölümüne bak, gizliden yazmış biri söylediğim şeyleri
Cevap sahibi+1 yılİlişkinin iki kişiyle yaşandığını söylüyorum ben zaten. Birliktelik bittiğinde kız bunun tam tersiymiş gibi davranacaksa hiç olmasın diyorum
- +1 yıl
bir kadın hayatını sadece bir zar üzerinde şekillendiriyorsa zaten bir yanlış vardır orada.bakire olsa da olmasa da hayat devam ediyor ve etmek zorunda.kendi ayakları üzerinde durmak zorunda sonuçta.bir zarın bir insanı kadın veya kız yaptığına inanmıyorum.hangi çağda yaşıyoruz kadınlar üniversiteye gidiyor çalışıyor son derece saygın yerlere geliyor.bütün bunlar olurken hayatında aşkın da cinselliğin de olmadığını düşünmek bence aptalca.benden öncesi? benden önce nefes almıyor muydun ?
Cevap sahibi+1 yılfarklı düşünmüyoruz aslında
Soran+1 yılmantıklı konuşuyorsun ama erkeklerimiz hala takık buna .ben ne güzel kadınlar tanıyorum kız değiiler diye ciddi düşünmüyor erkekler onlarla .hepside bir yerelere gelmiş okumuş dediğin gibi ama bundan dolayı hep tek ediyor erkekler .
Cevap sahibi+1 yılBir erkeğin bir kadınla yada bir kadının bir erkekle geleceği, hayat kurmayı düşünmesi için bir yerlere gelmiş, güzel ve yakışıklı olmak yeterli değildir. Bunu yaşamış bir insansan yaşanılmasını savunuyorsundur ve aksini düşünen insanlarla beraber olmazsın haliyle de bekaret için reddedilmek gibi bir kaygı olmaz anlatabiliyor muyum.
Soran+1 yılvar valla kimse kusura bakmasın ben çok gördüm ve görüyorum hepsi bir tesadüf olamaz dimi.mesela ben kendim bugünkü sevgilimle bakire olmasaydım sanmıyorum benle evlenmeyi düşüneceğini .öle benim gibi birini istiyormuş .hemde bu adam okumuş bütün dünyayı gezmiş biri .çünkü yozlamış şeylerden sıkılıyor erkek bir süre sonra .özel birşeyler arıyor
Cevap sahibi+1 yılSevdiği insanla cinselliği yaşayarak yozlaşmaz ki insan. Bekaret kıstas olmamalı evlilikte, bekaret ne sadakati sağlar ne anlaşmayı ne de mutluluğu. Evleneceğim insan beni her şeyimle kabul edebilmeli ki ben de onu her şeyiyle kabul edebileyim.
Soran+1 yılorası öyle ama çoğu erkek böle düşünmüyor işte ondan dedim .böle bir gerçek var bu ülkede
Cevap sahibi+1 yılDüşünen insanlar var diyorum ben de. Kadına zar değil insan olarak bakan insanlar da var ;)
Cevap sahibi+1 yılYeter ki kadın kendini zar olarak görmesin
Soran+1 yılvar ama az maalesef türk erkeği böle .hrşeyi yaayıp bakireyim diyenlerde var ona bakarsan ama işte onlar yapmadım diyor çıkıyor iin içinden .bizim saflarda bakire diye alıyolar onları
Cevap sahibi+1 yıl:) 28-30 yaşına gelip bir şey yaşamadım diyen adama inanmam ben ayrıca evlilik öncesi cinsellik yaşanabilir gayet normal karşılıyorum bekaret konusunda takıntım yok :)
Soran+1 yılvalla ben 26 yaşındayım yaşamadım yani benim gibi çok var .şu an yaşamayı düşünüorum sevdiğim insanla güvendiğim için .yaşla alakası yok bunun .saçmalama .16 yaşında kızda yapabilir .
Cevap sahibi+1 yılSaçmalamıyorum. Burada 30 yaşındayım yaşamadım diyen erkekler var kimi kandırıyorlar bilmem sözüm onlaraydı (adama demişim dikkat et). Sevdiğin insanla sevdiğin için ol ama geleceğinle ilgili en çok kendine güven.
Soran+1 yılkendime güveniyorum tabi ama sevgilimede güveniyorum bana asla baskı yapmadı yapmazda .evet erkekler konusunda haklısın ne 30 u 25 te bakire kalan erkek yoktur heralde .ben kadın için dedin sandım pardon
Cevap sahibi+1 yılkadını maalesef normal görüyorum senin bahsettiğin bakış açısından dolayı :(
Soran+1 yılyanni
- +1 yıl
biyerlerleree gelmiş kendi ayakları üzerinde duran kadın bunu konu bile yapmıyor zaten.bakire değilsin.sen de çok yaklışıklı değilsin.bakire değilsin.sen de benim kadar kazanmıyorsun vs vs.kadın kadınlığından ödün vermediği sürece bence problem yok. o zarı kişili,ğinin önüne koyduğu sürece zaten kişiliğini kaybetmişş oluyor.en azından bu sitede bakire olmayan ama sevilmewyi hak eden çok sayıda kadın tanıyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet. Söyleyebiliyorum. İnsanın cinselliğini reddetmesi doğaya karşı gelmesi bişey oluyor.
Cevap sahibi+1 yılTabi savaştığım şeyler oldu yaşanması gerektiğini savunurken bile başkası ne der düşüncesiyle savaştım ama sonuçta benim hayatım benim bedenim kimseye bedenimle ilgili haber yada hesap vermek zorunda değilim. Bunu bu kadar olgun yaşayabiliyor olmamın sebebi kendimi kullanılmış hissetmemem ben sevdiğim insanla onu sevdiğim için oldum benim için güzel olan buydu
Soran+1 yılya bilmiyorum arkadaşlar ne derseniz deyn ama erkekler evlenirken bunu arıyor yani çoğu erkek böyle .aramayan tiplerde zaten çok rahat koca-baba olamayacak tipte insanlar .bu bir gerçek .beden bizim bedenimiz tabi istediğimizi yaparız onla ama iş ciddiye binince gerçek daha farklı oluyor .o yüzden bir kızın dikkatli olması gerektiğine inanıyorum ben .
- +1 yıl
bunu aramak başka şey saygı duymak başka şey.ilk olmak tabii güzerlo bişey fakat sana ait olmayan birşeyi de başkasından istemek garip.bir de şöyle bak.çok aşıksın çok seviyorsun çok da iyi anlaşıyorsunuz herşey çok güzel ama evlenmek için daha ilerisi için tek bir engel var .bakire değil.seninle evlenmezser sana ihtiyacı yok sen olmadan ayakta durabiliyor yani sen olmadan da insan..çok daha mutlu olmak için o zarın kanaması mı şart
Soran+1 yılbir kadının ilki olmak çok özel birşey .haa bu demek değil ki bakire olmayan birinle olunmaz .hayır olunur tabi ama ilşki hep eksik kalır .bir yanı eksik ilişki yaşanılır ve sağlam olamaz .ben şahsen sevgilimin ilk olmasını istiyorum ve aramızda daha güçlü bir bağ var diğerlerinden .yani tabiki aşk çok güzel birşey herkes istediğine aşık olabilir ama o bağ çok önemli .yani bu toplum ,din falan değil benim şahsi düşüncem kesnlikle .ilkim olmasa bağım böle güçlü olamazdı ona .
Cevap sahibi+1 yılEksik bırakacak şey bekaret olmaz, olmamalı karşındaki kişi doğruysa bekaretin çok da önemi yok, paylaşılacak tek şey bu değil
Soran+1 yılbence öyle .benim fikrim sana göre değil bana göre böyle .kimse ilkin gibi olamaz .o ilktir özeldir .eskik olur ilişki güven üzerine kurulamaz .o bağlılık ve sadakat duygusu diğerlerinden farklı olur .
Cevap sahibi+1 yılEn başında söylediğim gibi bu şekilde düşünüyorsan o bağ istediğin kadar kuvvetli olsun evlenmeden beraber olma nişanlınla evlenmezseniz sen hep yarım kalırsın içinde :)
- +1 yıl
bu şey kızlık zarının kızların kendisine ait olup olmamasıyla ilgili kesinlikle.yani bakire kalmak veya kalmamak kişisel bir tercih ve sadece o kadını ilgilendirir.başka hiçkimsenin bunu sorgulayamaması demek.şöyle düşünün .kızlık zarınız toplumun malı mı sizin mi?çünkü bu meselenin türkiyede önemli olmasının tek sebebi toplum ne der düşüncesi
Cevap sahibi+1 yılben sana katılıyorum rodrigo dediklerin benim için çok mantıklı ama başkası adına düşünüp cevap veriliyor burada sorulara, açılan konulara bakarsan yukarıda söylediğim krizi geçiren çok kişi var, hepimiz aynı pencereden bakamıyoruz maalesef sitede birçok kişiyle bunun tartışmasını yaşadım ben
Cevap sahibi+1 yıl28 yaşındayım da kim neyi niye bilecek ki? karım bakireydi ya da değildi diye haber mi verecek karısıyla sevgilisiyle yaşadığını anlatan erkek midir ki
Soran+1 yılben düşüncenize saygı duyyorum evlenin o halde ahahaha
Cevap sahibi+1 yılTabii ki evlenirim. Bana insan gözüyle bakan biriyle :))) Hayatımı 2 mm et parçasına bağlamadım
Soran+1 yılhayır şu konuan adamla evlenin diyorum .kızım bırak ya erkeklerin zihniyeti belli .kendini rahatlatma bu şekilde
Cevap sahibi+1 yılNeden rahatlatayım ki kendimi senin düşüncen fikrin sana ait benim düşüncem fikrim bana ait. Ben sana saygı duyuyorsam "ahahah gelmişsin bu yaşına aseksüel misin kızım!" gibi bir yorum yapmıyorsam sen de bana bunu söyleyemezsin bakire olsam da olmasam da o zihniyetteki adamla evlenirim zaten
Soran+1 yılaseksüel değilim kızım ama değerlerimi koruyorum evlenince yaşamayı uygun buluyorum .birileri benden bunu beklediği için değil .ama toplumda bu beklentinin olduğunu yadsıyamaz kimse .e tabi paylaşımcı rahat tipler beklemez o erkeklerde bana gelmez güvenemem öyle tiplere sahiplenici olmazlar çünkü .senin ki bana göre kendini rhatlatma piskolojisi kusura bakma ama realist düşünen biriyim .
Cevap sahibi+1 yılTamam sen kendine göre haklısın ben kendime göre. Benim bakire olmamam senin hayatını etkilemez senin olman da benimkini. Tartışmayı uzatmanın bir anlamı yok benim doğrum bu buna göre yaşıyorum
Soran+1 yılbanane sen memnunsan ama böle konuşup sonra kadın doğumcuda zar diktirmeye falan gitmeyin bunu yapan çok var .sen ölesin demiyorum ama yapıyolar .
Cevap sahibi+1 yılYaşan, yaşamayan beni ilgilendirmiyor sen de ilgilendirmiyorsun haliyle. Soruna cevap verdim evlenme vaadiyle beraber olup sonra kafasını nereye vuracağını bilmeyen kızlarla dolu ortalık, bunu yapacaksa beklesin cinselliği normal karşılayıp yaşayabilecekse de yaşasın dedim. Fikrimi beyan ettim. Kimsenin bacak arası kimseyi ilgilendirmez. Konuşup uzatmanın bir anlamı yok
Soran+1 yılvalla ben diktiren kızlar için dedim sana demedim .sen diyorsan evet yaptım arkasındayım sana helal olsun ama çoğu böle deyip sonra doktorda alıyolar soluğu .evlenme vaadi falan bana çocukça geliyor kimse birlikte oldu diye evlenmek zorunda değil o kızla olmasaydı yani 18 yaşından büyük herkes kendi sorumluğudur ister yapar ister yapmaz .beni kandırdı ühü ühü yani bana saçma geliyor .ona bakarsan kandırmaya çalışan adam çok akıllı olucaksın madem
Cevap sahibi+1 yılbir soru 37 cevap ve aynı döngü içinde 49 yorum. Söylenecek fazla şey yok. Hayat herkesin hayatı tercihiyle yaşar herkes. Yaşadığımın sonuna kadar arkasındayım burada kendimi gizlememin sebebi gereksiz insanlarla muhatap olmamak
Soran+1 yılo zaman bravo .ben dediğim gibi insanlar için diyorum yoksa banane
- +1 yıl
o yaşta bir kadından kimsenin hesap sorabileceğini de sanmıyorum doğrusu.kendine ait olan birşeyi neden toplumsallaştırıyorsun.bir zamanlar kamusaldı..veya hayatını neden toplum biçimlendirsin.insanlar toplumu biçimlkenmdirir .toplum insanları biçimlendirmemeli.kimse kusura bakmasın 2 mm lik bir zarın insan hayatını bu kadar aşırtı derecede etkilemesi bana hiç de mantıklı gelmiyor.
Soran+1 yılsana gelmior olabilir ama çoğu erkek böle düşünüyor .namus olarak görüyor bunu .kimse kendini kandırmasın .kendime ait birşeyi toplumsallaştırmıyorum ama böle düşünen çoğunluk .o yaştan sonra dediğin de çok saçma .ne kızlar var 16 yaşında kaybediyor ne kızlar var 30 yaşında bakire evleniyor .bu insanın kendisine saygısıdır .özelini herkesle paylaşamazsın .tabi bu erkeklerin işine gelmiyor bazılarına .kullanamadıkları için .
Cevap sahibi+1 yıl@soran arkadaşım yorumların alttan alttan hakarete girmeye başladı konuşmanın anlamı yok artık sitenin yorum rekoru olacak bu cevap böyle giderse. Kendi adıma konuşuyorum kendisine çok ama çok ve gerçekten saygısı olan, kendisini çok ama çok ve gerçekten seven bir insanım. Çoğunluğa göre yaşamıyorum yaşayana da laf etmiyorum. Sen de etme. 16 sında bekaretini kaybeden kız da kimseyi ilgilendirmiyor 30 unda bakire evlenen de. İnsan ayıpladığını yaşamadan ölmezmiş.
Cevap sahibi+1 yılSen kendi doğrularınla kendi bildiğin şekilde kendi hayatını yaşa başkasınınkini de başkasına bırak kafa yorma
Cevap sahibi+1 yılyaşadım attım diyenle bu kadar tartışılmadı. Sonrasını kaldıramayacak olan yaşamasın ben normal karşılıyorum dedim 60 ı buldu üstüne yapılan yorum
Soran+1 yıltamam yapma sende .ben nrmal bulmuyorum bence utanç verici birşey .hatta en kötü nokta .rabbim beni korur sen merak etme .boş yere beddua etme bana .zaten bu şekilde davranarak ne olduğun belli yani açtırma azğımı benim yeter git artık marifet yapmışsın aferin
Cevap sahibi+1 yılBenim bir şey yaptığım yok. Bütün yorumları tek tek baştan oku ben fikrimi dile getirdim. Kimseye beddua da etmiyorum. Saygıyı aşan cevaplar vermedim. Dediğim şuydu ve tekrarlıyorum: Ben evlilik öncesi cinsellik yaşadım, kendime saygı duyuyorum, kendimi seviyorum yaşamak istediğim, sevdiğim insanla yaşadım, benim seçimim benim hayatım benim bedenim yaşadıklarım bana ait. Yaşamam diyene de saygım sonsuz onun bedeni onun hayatı onun seçimi bu kadar.
Cevap sahibi+1 yılAğzını açarsan da beni değil kendini ortaya koymuş olursun. Beni tanımıyorsun 2mm etle hüküm veremezsin hakkımda
Soran+1 yıl2 mm zar değil olay yavrucum olay namus olayı .anlamıyorsun bare sus .laf yetiştirme bana .tamam yapmışsın aferin sana ne diyeyim Allh akıl fikir versin şu mübarek gün ne yaparsan yap
Cevap sahibi+1 yılyoruldum. Senin yaşamaman beni ilgilendirmiyor benim yaşadığım da seni ilgilendirmesin. Kendi adıma konuşurum hep ne yaparsa yapsın başkası beni ilgilendirmez. Kimsenin kimseye tekmeye bastığı yok bilip bilmeden konuşma saygı çizgini aşma.
Cevap sahibi+1 yılevet. son nokta sen ne diyorsan o
En İyi Cevaplar
Bu sitedekiler bunu yapacak kadar uçkuruna düşkün mü acaba ?
02 Yorumla
Soran+1 yılyaparlar tabi
yaşadım ve ayrıldık. yani hemen ardından değil uzunca bir süre sonra ilişkiye girmeye dewam ettik tabi. benden sonra başka bir çocuğun evine taşınmış orda da yaklaşık 1 yıl kaldı fakat arada bir gelip benim evimde sevişiyorduk. sonra izmire döndü. izmire döndükten sonra ev arkadaşımın arkadaşı ile (askerdeyken o) tanışmışlar ve onunla da yatmış :). kısaca sex kızda bağımlılık oldu.
03 Yorumla
Soran+1 yılkötü olmuş kız adına .sana neden geri dönüyor peki arada .ciddi bir ilikisi olmuyor snırım
Soran+1 yılevet anladım genelde o yıllarda genelde hep öyle oluyor
+1 yılLan herkes ben yapmam, ben etmem vicdanlıyım diyorda bakire kızlar birbirleriyle mi ilişkiye giriyor biri bunu açıklasın.
124 Yorumla- +1 yıl
Kurban edilmek için mi?
Soran+1 yılsüper koptum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
33Cevap
+1 yılevet totalde 3 bakire kızla ilişkim oldu. biriyle vajinal yoldan diğerleriyle anal yoldan ilişkiye girdik. kızlığı bozulan sevgilim zaten kızlık zarı davasını hiç önemsemiyordu. bugüne kadar karşıma adam gibi adam çıkmadı. ben de vermedim tabi demişti. bi sene sürdü ilişkimiz sonra ayrıldım. arada bi görüyorum gayet mutlu mesut hayatına devam ediyo. kimse kızlığı bozuldu diye ölmez zaten :)) karşıma çıksa yine bekareti önemsememesi kaydıyla yine yardımcı olurum bakire arkadaşlara. bi kız arkadaşım çok önemsiyodu yolu verdim mesela hiç işim olmaz
14 Yorumla
Soran+1 yılahahha yardımcı mı olursun lafa bak
- +1 yıl
yardımcı olurum tabi, en azından konuyla ilgili tecrübeliyim, seksten anlarım, kaç yaşında olursa olsun bi kadının veya kadın adayının ihtiyaçlarını anlayabilirim, işimi profesyonelce yaparım, yakışıklı ve sporcuyum, doğma büyüme istanbul. ilk deneyimler önemlidir, çok acayip şeylerle karşılaşmak istemiyosanız tabi yardımcı olurum
Soran+1 yıloğlum de git ya
- +1 yıl
fiyat bilgisi için teklif isteyiniz :)))))
+1 yılyaşadım. bakire olduğunu anlamak için oraya organımı bastırdım. çok sert bişey vardı orda. ayrıca kız arkadaşım geri itti beni yapma acıyor diye. ben zaten yapmayacaktım. yani erkek dayanamaz lafı traş. erkek vicdansızsa yapar .benim arkadaşım bozmuş . sanırım kız kendisi istemiş. ne bileyim evlendiğim kızın bakireliğini almak isterdim . masum saf bir kızın değil.
25 Yorumla
Soran+1 yıltamam işte yaamamışsın .düşüncen güzel
- +1 yıl
yaşamak için bozmak gerekiyorsa yaşamadım evet :)
Soran+1 yılben onu sordum kardeşim ama onun dıında heşeyi yapıp bakireyim diyorsa bir insan kendine çok büyük bir yalan söylüyordur
- +1 yıl
bu kızın karakterine bağlı. kimisi erkek arkadaşından hoşlanır,onu bırakmasın diye kendini teslim eder, kimisi evlenme vaadiyle kandırılır, kimisi kendi merakından. vs vs.
Soran+1 yılevet ama herşeyi yaşadıktan sonra zarı orda diye bakire diyenler yani bilemiorum ya birşey demek istemiorum kendileri bilir ama bcne değiller
+1 yılBakire birisiyle olma fırsatım oldu.Hemde lisedeyken.Ama düşündüm yarın öbür gün evlenmek isterse ve ben ayrılırsam,hangi yüzle kocasının yüzüne bakacak?
Daha doğrusu evlenebilecek bir gururu kalacak mı?Sonra vazgeçtim ve kızdan ayrıldım.43 Yorumla
Soran+1 yıliyi yapmısın
- +1 yıl
Evet,şeytana uysaydım vicdan azabından ölürdüm zaten. :)
Soran+1 yılvicdanlı olmak iyi birşey aferin
+1 yıleğer ciddi düşünmüyorsam o kadar büyük bi sorumluluk almak istemem ..kadınlar kullanılıp atılacak mendil değildir ama bazı gerizekalı hemcinslerimiz bunu yapıyor .. sonra evlenecek bakire kız arıyorlar ..
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen öle
- +1 yıl
eğer temiz bi eş arıyorsan sende temiz olmalısın değil mi ?
bakire bir insanla beraber olmam o sorumluluğu üzerime almam. Sorumluluk yüklenmese bile benim içim rahat etmez ben yapamam.
32 Yorumla
Soran+1 yılbravo
+1 yılevet ben yaşadım ama kesinlikle ona zarar vermeyecek şekilde yaşadım hemde o benim isteklerime cevap verdi bende onunkilere o kadar ama art niyetli olsaydım tabikide istediğimi yapardım karşılıklı saygı ve hoşgörü ön planda olduğu sürece...
01 Yorumla
Soran+1 yılben onu demiyorum ya gerçekten yaşaamışsın ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılhayır. Bir hayat kadınıyla bile beraber olmadım. kendşmi eşime saklıyorum
102 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana be esaslı delikanlısın artık kızlar saklamıyor kendilerini ama alnından öpüyorum seni .
Cevap sahibi+1 yılsaol. artık saklayanları bulucaz biz de ne yapalım :)
+1 yılyaşım 27 ancak bakire birisiyle birlikte olmak icin 16-17 yaş gurubunda olmam lazım 20 den sonrasında bakire yok
13 Yorumla
Soran+1 yıle ben varım alla alla çok var benim çevremde 25 yaşında falan kız hemde güzel hiç öyle zannedliği gibi değil
- +1 yıl
@soran zannedildiği gibi değilse nerde bu 25 yaşındaki bakireler? ben hiç tanımadım.
Soran+1 yılvalla en öleyim çevremde çok var yani
ben hickimse ile yasamadim.ama tanidik biri yasamis alacagi almis tekmeyi basmis.
12 Yorumla
Soran+1 yılhmm kötü
+1 yılYasamadim ama zamani gelince yasicam.sende zamani gelince ve sartlar olgunlasinca yasa yoksa eskitme kasar gibi bir lakabin olabilir ileride ;-)
00 Yorumla
+1 yılyaşadım nişanlandık daha sonra başka sıkıntılar oldu ayrıldık.
02 Yorumla
Soran+1 yılsonra hayatını etkiledimi kızın
- +1 yıl
etkilenmiştir tabikide nişan bozuldu bikere sonuçta iyi bişey değil.
bir erkek kızın evlenmeden önce bekaretini almışsa eğer belli bir zaman sonra erkek sıkılıp evlenmek istemez. erkeğe inanıp yuva kuracağını düşünenen patlak kızlarla dolu ortalık ne yazık ki :/
01 Yorumla
Soran+1 yılpatlak deme
Hayır yaşamadım tek insan ile yaşadım onunla devam ediyorum ilk ve sonum olacaktır.
30 Yorumlabu bu şekilde anlaşılmaz benim eşiminde cinsel organı geniş ve etli ama çok dar
00 Yorumlabakire olduğu için dokunmadım çünki uzun süreli ilişki düşünmüyordum kendisini kullanılmış hissetmesin diye
11 Yorumla
Soran+1 yılok anladım
+1 yılne bakire birt kızla ne bakire olmayan bir kızla beraber olmadım ama olsam bakire olsa olmasa ne yazar bunlaraı nie böle düşünüsunuz
10 Yorumlaewet yaşadım ,merak ediyorsan sonucu artık bakire degil
03 Yorumla
Soran+1 yılaa ayrıldın mı sonra
Soran+1 yılhmm iyi o zaman
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet yaşadım ama kızı bozmadım , sen tam olarak neyi soruyorsun ki ?
01 Yorumla
Soran+1 yılya bakireliliğini bozdun mu diye sordum zaten
yaşamadım yaşam ayıda düşünmüyorum kimsenin vebalini üstüme yük alamam bir sürü alternatif varken .
02 Yorumla
Soran+1 yıl:)
+1 yılevet bakire bir kızla ilşki yaşadım. sonuç şuanda ayrıyız ...
04 Yorumla
Soran+1 yılkızın hayatını etkiled mi bu
- +1 yıl
bilmiyorum görüşmediğimiz için. bunu ona sormak lazım...
- +1 yıl
sorunun sonunda nereye geleceksin onu merak ettim ?
birkaç defa denk gelmişti evet, ama sonrasında aile içi sorunlardan dolayı yollarımızı ayırmıştık :D
06 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ya bir kaç kızla mı oldun pess
Soran+1 yılatıyorsun
Soran+1 yılbenim yaşam alanıma zaten giremezsin de bu kadar rahatsan bilmiorum yani ilginç .çevrendeki kızlarda öyle zengin tiplerden değil çok belli öyle olmamasına rağmen ilikiye girmeleride ilginç
- +1 yıl
senin yaşam alanına zaten sen istesen de girmem vaktim yok hem çeşit çok, birde sadece fakir kızlar mı veriyor diyorsun seni çok yanılıyorsun, bana hep durumu oldukça iyi olanlar denk geldi. ama senin dünyan nasıl bir dünya bilmiyorum ve bilmekte istemem. nasıl bir düşünce yapın varsa çok farklı düşüncelere kayıyorsun
yaşadım zaten bütün kızlar öyle der bakire değilim diyen yokki
02 Yorumla
Soran+1 yılsaçmalama anlaşılır bakirelik neyse anladım yapmamışsın
+1 yılÖn sevişme yaşadım,kızlığını vermek istemedi her ne kadar diretsem de
07 Yorumla
Soran+1 yılhmm anladım canım sağol
- +1 yıl
Sen de biriyle birlikte olmayı mı düşünüyorsun ?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
o zaman birlikte olmadan önce beraber olacağın kişinin iyice güvenilir biri olduğunu öğren derim elin oğlu acımaz kayar sonra da bırakır
Soran+1 yılyok biz ciddyiz
- +1 yıl
o zaman sorun yok,ver gitsin :D
Soran+1 yılöle yapıcam
Gizli Üye(36-45)+1 yılayrılmam falan deme bişey olur ayrılırsınız sen evet dedikten sonra oğlanın hayır demesi çok zor oyüzden kendini düşünceksin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet ama kızlıgını bozmadım onun ıstedıklerını yaptım oral va anal
00 YorumlaHayır . Helalimi beklemekteyim.
50 Yorumlabakir bir erkekle yaşadım :)
15 Yorumla
Soran+1 yılbu da iyimiş
Soran+1 yılahahah süper
+1 yılhayır.vicdanım buna el vermez hiç bir zaman
20 Yorumla
+1 yılsorumlu olmaya ne gerek var..
03 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
- +1 yıl
olmadım diyim kısaca..
Soran+1 yılok
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet, nikahına almak istiyor..
00 Yorumlayaşadım halende beraberiz.
02 Yorumla
Soran+1 yılanladım
kız ayrıldı beaa :D
08 Yorumla
Soran+1 yılahahhaha buda iyi
Soran+1 yılgenelde elinde tutumak isteyen
Soran+1 yılbiz ciddyiz ama beni başka kadınlarla aldatmasın ihtiyaçlarını baka yerden karşılmasın diye yapmayı düünüyorum
Soran+1 yılhmm bilmem ki yeter mi
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3 kız ama 3 üde olmadı
00 YorumlaGerek yok
00 Yorumlabakire kaldı mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet :d
02 Yorumla
Soran+1 yılnassı ya
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı