Cinsel Yaşam Bir erkek seviştiği eski sevgilisini kolayca unutabilir mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Unutabilir mi Bir erkek seviştiği eski sevgilisini kolayca unutabilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. unutur evet 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Güzel seks geçmişleri varsa o anları özler iki tarafta.. onun dışında unutur 3 0 Yorumla
Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl hayır unutmaz. ama bu unutmama seveceği anlamına gelmez. be eski sevgililerimle yaptıgım seksler hepsi aklımda ama sevmiyorum yani. tabi ayrıldıktan sonrada seks olmuştu. o ayrı 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. kolayca değil ama unuttum. hatta 2 yıl boyunca yazmaya devam etmişti en azından fb olalım vs.. gibisinden ama midem var benim vs.. 0 0 Yorumla
Ciimeyilnoktakom0 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Elinde alternatif var ise aklına bile gelmez. Sadece sevisme ise zaten hiç gelmez 0 0 Yorumla
mrttmrr07 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kötü ayrılık varsa unutabilir ki kız da unutabilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben sadece pozisyon hatırlıyorum kalan hiçbir şeyi hatırlamıyorum normal mi 3 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl evethep daha iyisini bulur çünkü..lütfen bu kadar kendinizi değersizleştirmeyin artık 0 0 Yorumla
SadeceSexting00016 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Unutuyo ama 31 çekerken yine aklına geliyo hayal ediyo o anları o yüzden unutamıyo 0 0 Yorumla
Nur_canseven08 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl Sadece onun için kullandıysa evet 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yani eğer ten uyumu olmuşsa unutmaz tabi. 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cinsellik yaşanan hiçbir an unutulmuyor. 0 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Evet unutur amacı sadece cinsellik ise 0 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 398 cevap paylaştı. Genelleme yapmak saçma olur, 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Daldan dala atlayan tipse evet 0 0 Yorumla
makenzaviich Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. ynutamas 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. unutur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
unutur evet
Güzel seks geçmişleri varsa o anları özler iki tarafta.. onun dışında unutur
hayır unutmaz. ama bu unutmama seveceği anlamına gelmez. be eski sevgililerimle yaptıgım seksler hepsi aklımda ama sevmiyorum yani. tabi ayrıldıktan sonrada seks olmuştu. o ayrı
kolayca değil ama unuttum. hatta 2 yıl boyunca yazmaya devam etmişti en azından fb olalım vs.. gibisinden ama midem var benim vs..
Elinde alternatif var ise aklına bile gelmez. Sadece sevisme ise zaten hiç gelmez
Kötü ayrılık varsa unutabilir ki kız da unutabilir.
Ben sadece pozisyon hatırlıyorum kalan hiçbir şeyi hatırlamıyorum normal mi
evet
hep daha iyisini bulur çünkü..
lütfen bu kadar kendinizi değersizleştirmeyin artık
Unutuyo ama 31 çekerken yine aklına geliyo hayal ediyo o anları o yüzden unutamıyo
Sadece onun için kullandıysa evet
Yani eğer ten uyumu olmuşsa unutmaz tabi.
Cinsellik yaşanan hiçbir an unutulmuyor.
Evet unutur amacı sadece cinsellik ise
Genelleme yapmak saçma olur,
Daldan dala atlayan tipse evet
Unutur tabi
Bu kadar kolay mı ya
Hayir iyiyse
ynutamas
unutur
Evet
Unutamaz hayatı boyunca
Hayır