Sevgilimin 6 aylık ilişkisi 3 ay önce bitti biz de 2 aydır birlikteyiz. Hâlâ takipteler. Numaralar kayıtlı. Geçen deprem olduğunda kız sevgilime yazdı. Sevgiliyken sexting de yapmışlar. Dün bi foto paylaşmıştı kız sevgilim gördü ama bisey yazmadı. Sizce tamamen herseyini unutmuş müdür o kizin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kişiye bağlı. Eskide ne yaşanmışsa yaşanmış, ona bakarak bugünkü iletişimlerini anlayamazsınız. Benim de benzer bir durumum var ama hiç de buradaki arkadaşlar gibi işte o kişiye dönerim şeklinde zerre bir fikrim yok. Dört yıl geçirdiğim, anlaşarak ayrıldığım birisini hayatımdan tamamen çıkarmam doğru gelmiyor bana. Ama Allah'ın her günü yazismak ya da sizi kötü hissettirecek bir şey de yapmamalılar aralarında. Biraz flu bir konu anlayacağınız...
09 Yorumla
Soran+1 yılBunlar 6 ay cıkmış sexting yapmışlar düzenli olarak. Deprem zamanında sevgililermis bagavj destek olmuş kıza sevgilim. Sevgilim ayrılmak isteyince kız bi şans daha istemiş yeniden başlayalım ben cabalarım demiş sevgilim de sana karşı notrum eskisi gibi olamam belki zaman geçtikten sonra ama şu an için olmaz, biz yine görüşürüz haberleşiriz zaten demiş kızda ayrıldıktan sonra mi görüşeceğiz demiş sevgilim de duygusal bisey olmadan konuşmam dersen senin tercihin tabi ki demiş kızda bana fark etmez seninle bi sorunum yok bu saatten sonrada olmaz kendine iyi bak iyi günler demiş telefonu kapatmışlar sesi çok kötüymüş galiba
Akşamına sevgilim napıyorsun demiş. Kızda sabah iyiyim teşekkür ederim sen nasılsın demiş Sevgilimde bende iyiyim merak ettim sorayim dedim yazmış Kiz da
Soran+1 yılTeşekkür ederim kotu olacağım bir durum yok kötü hissedeceğim bişeyde yaşamadık sonuçta mutlu olduğum zamanlarda vardı sonuçta bir hissin olması kadar bitmeside normal senden nefret etmiyorum yani denedik olmadı Umarım bundan sonra her ikimizinde hayatımda keşkelerden ve kuşkulardan arınık istediğimiz yönde tatmin olabileceğimiz mutlu net ve gerçek ılişkiler olur demiş Sevgilimde umarım inşallah yazmış
Soran+1 yıl29 mayısta ayrılmışlar 30 mayısta bu konu geçmiş. 14 haziranda sevgilim kıza cinsel içerikli mesaj atmis Kiz da cevap vermemiş Sevgilimde sabah silmiş mesajları. Gecem haftaya kadar hiç konuşmamışlar.
Geçen perşembe deprem olduğunda kız sevgilime iyi mısınız demiş Sevgilimde anında bizimkiler iyi ben şehir dışındayım siz nasılsınız demos kızda korku panik dışında iyiyiz yazmış sevgilim de evde miydiniz demiş kızda evet evdeydik sizinkiler demis sevgilumde yok kulubedelerdi tekrardan geçmiş olsun iyi geceler demiş. Kiz da teşekkür ederim sizede geçmiş olsun iyi akşamlar demiş. Konu kapanmis
Soran+1 yılUzun yazdım ama fikrini merak edoyorum
- +1 yıl
Sevgilinizin o kişiye karşı, en azından cinsellik yazdığı anda, bir ilgisi olduğu kesin. Sonrasında elbette unutmuş olabilir ama bana durum pek de masum gözükmüyor maalesef. Bunu açık sekilde ifade edebiliyorsanız konuşun bence ve bu iletişimden mutlu olmadığınızı söyleyin. Altı aylık bir ilişkiden sonra bu şekilde hareket etmesi anlamsız zaten. Mutluluklar diliyorum size
Soran+1 yılPardon konuyu uzatıp canınızı sıkmak istemem ama bikac sorum olacaktı eğer müsaitseniz izniniz olursa tabi
Soran+1 yılTakip attım serbanu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmsmıştır ve bu duruma çok tepki vermeyip normal karşıladığın için tebrikler. Medeni olmak gerek.
05 Yorumla
Soran+1 yılNumara kayıtlı diye mi böyle dusunuyorsjn
- +1 yıl
Yani takipteymiş kız ve numaraları kayıtlı hala
Soran+1 yılBelkide unuttu silecek kadar bile değer vermiyor olamaz mi
- +1 yıl
O da olabilir. Bir de huyu öyledir belki. Ben kimseyi silyorum öylece duruyor hep. Gerçi bekarım sevgilim yok ama olsa da aynı.
- +1 yıl
Silmiyorum olacaktı cep küçük ondan eksik yazıyor
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Unuttum. 3 ayda bir instada orada burada fotosu karşıma çıkınca acının tatlı tebessümü oluşuyo tabii. Ama ona karşı beslediğim bi duygu değil bu. O zamanlardaki ben aklıma geliyo.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİkinizi de idare ediyor
11 Yorumla
Soran+1 yılAma kizin fotoğrafa bisey demedi
+1 yılunutur unutur bal gibi
03 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilisi güzel ama
- +1 yıl
güzellikle alakası yok aşko
Soran+1 yılya da bama öyle geliyor fotolardan
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlagavat misin kızım niye sildirmiyosun
10 YorumlaSeni bırakır döner tekrar
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani neden
- Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı.
+1 yılPeki kızın senden haberi var mı?
00 Yorumla Hertürlü unutur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Unutmamistir
16 Yorumla
Soran+1 yılAma yorum falan atmadı fotoya.
Geçen hafta deprem oluncada kız sevgilime iyi mısınız demiş Sevgilimde anında bizimkiler iyi ben şehir dışındayım siz nasılsınız demsi korku panik dışında iyiyiz yazmış sevgilim de evde miydiniz demiş kızda evet evdeydik sizinkiler demiş Sevgilimde yok konteynerdalardi tekrardan geçmiş olsun iyi geceler demiş kızda teşekkür ederim sizede geçmiş olsun iyi akşamlar demiş.
Soran+1 yılSevgilim ba yağı kısa kesmemiş mo sence
Soran+1 yılNasıl bu kanıya vardin
Soran+1 yılYazmıyor kiza
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam