Erkeğin seviştiği sevgilisini unutması kolay mı bu kadar?

1 senelik ilişki türlü türlü bahaneleri ve korkaklığı yüzünden bitti. Çok alımlı olduğum söylenir. Balıketli hatları olan bir kızım. Dış görünüşümden dolayı kimseye kendimi kullandırmak istemedim beğenen çok oluyordu farklı şekilde yaklaşanlara izin vermiyordum.26 yaşıma kadar kimseyle öpüşme dahi yaşamamıştım. Bu sevgilim ilk uzun ilişkimdi. Güvenimi sağlamıştı. bununla önsevişme yaşadım. Seks yapmıyordum o daha önce seks yapmış diğer sevgilileriyle. Evlenme durumunu tam kestiremediğim için ve ayrılırsak eğer çok duygusalım diye seks yapmadım. Aramızdaki çekim bana göre güzeldi. Ayrılmadan 1 hafta önce seviştik. 1 hafta sonrasında tartışma esnasında bu nasıl sevgi diye sorduğumda sevmiyorum dedi. Türlü türlü bahanelerde sunuyordu bunu demeden önce de ama ben çok seviyordum kaç kez ağladım yanında çok seviyorum diye. Beni terketmez bu sevişme olayı onu bana bağlar diye düşünmüştüm. Olana bak. Şimdi hem onu çok özlüyorum hem çok kızgınım hem kendimi kötü hissediyorum kullanılmış gibi. Aramızda ki şeyi bu kadar unutması basit mi? Ben unutamıyorum bana dokunuşu öpüşü hala aklımda... Sosyal medya da hala birbirimizde ekliyiz. Ne yapabilirim ki.. 25 gün oldu biteli. Ama ruhumda bedenim de onu istiyo.. ne yapayım şimdi?
Erkeğin seviştiği sevgilisini unutması kolay mı bu kadar?