Denemesi bedava. En azından unutma süreni kısaltır. Ama seçici ol, aşık olabilesi birisi olsun biraz, iltifatsı konuşan olsun falan. Gerçi çok zevk verirse sana zaten tutku başlar. Aşık bile olabilirsin.
Daha beter olursun. Ben de aynı durumdayım, kızlara yürüme yeteneğimi kaybettim. O kadar motivasyonum düştü. Bu halimle hem başka kadına hem de kendime zarar veririm. Hiç gerek yok. Acı ı çekecen
Yillarin emegi çope gitti diyip adami terk mi edip antidepresana baslasan yoksa o kadar emek verdim bosa gitmesin diyip gururunu hice sayip aldatilmayi goz yumarak mi antideprasana baslasan diye karar verirken bu yazdiklarimi hatirlarsinn tatlim
Arti tabiki modernler herkesi kendjn gibi beynini kullanmayi bilmiyor mu saniyorsun. Akli olan dusunur anlar yani neyin ne oldugunu cok basit seyler bunlar aslinda
Karisini paylasan g ise kocasini paylasan da g dir tatlim bu bir ikinci olarak da g demek parayla satmak demek benim cevremde özgurluk var zevk var saygi var durustluk var tabi bunlar sana ters seyler degil mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Denemesi bedava. En azından unutma süreni kısaltır. Ama seçici ol, aşık olabilesi birisi olsun biraz, iltifatsı konuşan olsun falan. Gerçi çok zevk verirse sana zaten tutku başlar. Aşık bile olabilirsin.
Daha beter olursun. Ben de aynı durumdayım, kızlara yürüme yeteneğimi kaybettim. O kadar motivasyonum düştü. Bu halimle hem başka kadına hem de kendime zarar veririm. Hiç gerek yok. Acı ı çekecen
Hiç bir insanı bir başkasını kullanarak unutamazsınız. Lütfen bunu ne kendinize, ne de bir başkasına layık görmeyin...
genç kızların genç yaşta sevişip yiyişip bi kenara atılıp 30a yaklaştığı dönemde antidepresana dayanması
Yillarin emegi çope gitti diyip adami terk mi edip antidepresana baslasan yoksa o kadar emek verdim bosa gitmesin diyip gururunu hice sayip aldatilmayi goz yumarak mi antideprasana baslasan diye karar verirken bu yazdiklarimi hatirlarsinn tatlim
seni ciddiye almasını istediğin birine ben hiç sevişmedim öpüşmedim bile diyeceğin gerçeği
evrimsel psikoloji okumayıp bana cahil demen :D 30una kadar yap işte sonra evli adam bile 20lere kayacak. bu kadar yani
Kormusun*
yorumumu silen sensin, ben senin yorumunu silmedim
Dedim ki ben acik iliski yasiycam evli kisilerle gorusursem eslerinin yaninda gorusurum esleriyle de sevisirim ya da bekarlarla gorusurum
Senin kocan diyorum bir cok evli adam gibi biynuzu takicak sana diyoeum
Ben acik iliski yasayacagim tatlim bende o da birbirimizin haber vererek baskalariyla da sevisecegiz ara sira
Namus benim bacak aramda degil kisiligimde cinsel hayatim beni namussuz yapmaz benim bedenim istedigimle sevisirim niye namussuz olayim aw
Alan memnun veren menun
Karisi da benim kocamin altina yaticak
Arti tabiki modernler herkesi kendjn gibi beynini kullanmayi bilmiyor mu saniyorsun. Akli olan dusunur anlar yani neyin ne oldugunu cok basit seyler bunlar aslinda
hahahahhahahahahahhaha ne kadar modern olursan ol evlilik bekliyorsun işte :D
Tatlim tabiki evlenip yuva kurmak istiyorum evlilik beklemiyorum demedim ki acik iliski yasiycam kocamla boyle iliski yasayan arkadasimda var cok mutlular
Karisini paylasan g ise kocasini paylasan da g dir tatlim bu bir ikinci olarak da g demek parayla satmak demek benim cevremde özgurluk var zevk var saygi var durustluk var tabi bunlar sana ters seyler degil mi?
18 de evlendim diyince acidim lan
Harbiden hicbirsey görmeden evlenmissin sen
Tamam tatlim sana birsey demiyorum haklisin 18 yasinda evlenip eve kapatilmis bir kadindan ne kadar kulturlu olmasini bekleyebilirsin ki
yapmayan yokkı kımsenın umrunda değil
Sana veren kişi eski sevgilini unutturacak kadar güzel vermesi gerekki aklın onda kalsın
@BanaAşiksinTatlim Ne durumdasın?
İyisine denk gelirsen komple unutursun
Onu ne kadar sevdiginize bağlı bu süreç..
O işler öyle olmuyor. S2ldiğinle kalırsın
S2lmek guzel bisi zaten aw
Niye herkes kotu gibi lense edio
Kötü demedim. Bu kişiye özel bir şey. Bir anlık unutma istrğiylr rastgele biriyle yaparsın diye dedim
Nasil biriyle sevistiginize bagli
Unutabilirsin
Benimle sevisir isen unutmszsin kesin mk :)
Unutursun
evet..
bırde yatakta hırcın ıse adam
%50 belki
Hayirrr