Erkeklerin testesteron hormonu yaş ilerledikçe düştüğü kesin biyolojik bir gerçektir. Kadınlarda cinsel haz artar bu da biyolojik gerçek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
kiminde 30 yaş sonrası kiminde 60 yaş sonrası.. sağlıklı yaşam ve spor genç yaşta önemli.. ancak ne kadar kondüsyonlu olursa olsun fikrimce 45 50 yaş sonrası bi cacık olmaz o salatalıktan
İşte orası var şimdi benim hastaligim var aacaba ondan mi böyle oldum yoksa normal olarak mı böyle oldum tam bilemiyorum ama umarim böyle devam eder hatta tamamen biter
Sağolasın teşekkür ederim zaten o vardi ilk basta 2 ay hastaneye yattim ilk ay hiç bosalma istek hic bir sey olmadi ilaclarin etkisinden dolayi 15 gun bir ciktim ciktigim da bir iki kere bosalmaya calistim ama tam olmadi sonnra ikinci yatısımda bir kac kere yaptim yine tam olmadi ciktiktan sonra duzelme olmaya basladi ben hastaliktan once hastaliga kadar mi ne bayagi fazlaca mastürbasyon yapiyordum iste hastaliktan geldikten sonra böyle oldu iyi de oldu ama yine de belli olmuyor tabi ben mastürbasyon yaptigimda günlerce yaparim şu anda 1 gün 2 3 gün filan yapiyorum en fazla sonrasi yok ben zaten istemiyorum zorla yapiyorum inşallah tamamen biter de kurtulurum bundan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Erkeklerin testesteron hormonu yaş ilerledikçe düştüğü kesin biyolojik bir gerçektir. Kadınlarda cinsel haz artar bu da biyolojik gerçek
kiminde 30 yaş sonrası kiminde 60 yaş sonrası..
sağlıklı yaşam ve spor genç yaşta önemli..
ancak ne kadar kondüsyonlu olursa olsun fikrimce 45 50 yaş sonrası bi cacık olmaz o salatalıktan
valla bizim peder 70 inden sonra 2 cocuk daha yaptı 80 oldu hala yapabilir.
Ben 35 yaşındayım, her geçen gün daha çok doyumsuz oluyorum.
sanırım erkeklerde 55-60 falan sıkıntılı yaşlar olmalı
Erkeklerde ereksiyon 60 yaşından sonra teklemeye başlıyor ama cinsellik bitmiyor
Ben 28 yaşdayım.. bundan sonra kaaaç bakirelikler pozacam. yani 70 kadar işler. doğru kullanırsan
Seninki kaç yasında
50 60 yasında yapanlar bile var hala
30 yaş her gün yapmak ister 40, 50 arası haftada 4, 50, 60 ayda 1. 70 den sonra ne zaman kalkar eşde bulursa yapar
Evet dusuyor ben de bayagi düştü
kaç yaşındasın
32 yaşındayım
nedne böyle oldu oeki
İşte orası var şimdi benim hastaligim var aacaba ondan mi böyle oldum yoksa normal olarak mı böyle oldum tam bilemiyorum ama umarim böyle devam eder hatta tamamen biter
ne hastalığın var
Lösemiyim
geçmiş olsun büyük ihtimalle hastalıktan dolayı umarım iyilesirsun
Sağolasın teşekkür ederim zaten o vardi ilk basta 2 ay hastaneye yattim ilk ay hiç bosalma istek hic bir sey olmadi ilaclarin etkisinden dolayi 15 gun bir ciktim ciktigim da bir iki kere bosalmaya calistim ama tam olmadi sonnra ikinci yatısımda bir kac kere yaptim yine tam olmadi ciktiktan sonra duzelme olmaya basladi ben hastaliktan once hastaliga kadar mi ne bayagi fazlaca mastürbasyon yapiyordum iste hastaliktan geldikten sonra böyle oldu iyi de oldu ama yine de belli olmuyor tabi ben mastürbasyon yaptigimda günlerce yaparim şu anda 1 gün 2 3 gün filan yapiyorum en fazla sonrasi yok ben zaten istemiyorum zorla yapiyorum inşallah tamamen biter de kurtulurum bundan
Sanmam bende öyle olmadı😁
Hayir kalkmaz olur mu
50 yasa kadar artar
Sonra düşmeye başlar
Kadınlar da 40 dan sonra tavan yapar
Değişir kişisen kişiye
kız güzel ve gençse erkek 60 a kadar kaldırır
kalkmadan kasıt tatmin edici bir ilişki
Erkeklerde 50 den sonra
41 yasindayim maşallah
düşmez
Olur mantıklı