26 yaşındayım 16 yaşındaki gibi isteğim yok 36 yaşında hiç mi olmaz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen de 26 yaşındayım ve benim de şu an 16. yaşımdaki gibi libidom yok. Ama sorun 26da değil, 16daydı. 16 yaşındayken takıntı seviyesinde olabilecek, hormonların etkisiyle dinmek bilmeyen bir libidom vardı. Hiç sağlıklı değil yani. Yaşıma veriyorum. Şimdiki de bence yüksek ama abartılı değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kendi adıma şunu söyleyebilirim.
15-16 yaşındaki gibi cinsellik anlayışım yok. Mesela o zamanlar hormonların tavan yapmasından dolayı illaki daha ağır basıyordu. Şimdi farksız mı? Tabi ki değil. Fakat kafa yapısı, tecrübe vs. derken aynı düşünemiyorum. şu an karşımda karşı cinsi baştan aşağı çıplak görsem "Aha karı!" kafasıyla düşünmem. Bana ters. Bu benim cinsel isteğim olmadığından değil.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda 45 den sonra önceki gibi ıslanma olmaz; erkeklerde ise 50 yaşından sonra önceki gibi tam ereksiyon olmaz. Tabii ki kalp veya şeker rahatsızlığı yani diabetik bir rahatsızlık varsa çok önceki yaşlarda dahi olabilir bu durum.
00 Yorumla
Cinsel istek ergenlikte yavaşla başlar. Duruma göre devam normal seyreder veya artar. Erkeklerin ölene kadar sağlıklı ise devam eder. Sayı düşer. Kadınlar için bu konu da şarkılar yazılmıştır. 45-50 yaşlar emekli zamanı sanki.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
139Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaş ilerledikce ya da en azindan 20 30 hatta 40 li yaşlarda bile istek azalmaz. Sadece bazi seyler istegimizin önüne geçer.
O yaslarda tek derdimiz (genel olarak) okulda dersler veya sosyal medya, kız arkadaş gibi seylerdir. 25 li yaslarda önemsiz gelen seylerdir yani. 25 li yaslarda daha önemli şeyler olur hayatimizda. O önemli seyler bazen istegimizin önüne geçebilir.
Bir de dedigim gibi hayatimiza baska seyler giriyor ve stres, sinir daha yoğun yaşıyoruz. Bu yüzden istegimizin düşmesi cok normal
O yaslarda kendimizi yeni kesfediyoruz. Bu yüzden isteksiz olmasak bile aklimiz çoğu zaman orada oluyor. Daha merakli oldugumuz için sürekli mastürbasyon yapma, cinsellik düşünme durumunu yaşıyoruz. Bunu da unutmamak lazim.
Her seye ragmen, isteksiz bile olsak biz kadiniz. Bizi biz yapan libidomuz degil kisiligimizdir.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Genel olarak erkeklerde yaş ilerledikçe istek artıyor, kadınlarda yaş ilerledikçe istek azalıyor.
Bu biraz da cinsel ilişki sıklığına partnerlerin birbirini etkilemesine, fantaxşlere, ilişkiyi diri tutma isteğine bağlı. Yani zorla güzellik olmaz. Seversen azalmaz. Sevmezsen git gide azalıp körelir. Seni gerçekten etkileyip tatmin eden biri yoksa azalmadı çok normal. Ama seni azdıran, arzularını kamçılayarak zevk vererek seni tatmin edip orgazma ulaştırabilen boşalmanı sağlayan bir karşı cins varsa, adla azalmaz git gide artar, yaşlansanız bile ırakla devam ederdiniz, öylesini bulduğunda sakın bırakma. O, seninle ten ve ruh uyumunuzun olduğu gerçek bir sevgilidir, dosttur, arkadaştır hatta eştir. Kıymetini bil onun. Keyifli günler. #06romeo 😎30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSenin libidon sadece toplum tarafından baskılanmış gibi Türkiye’de yaşarsan ayıp görünür hiçbir erkekle konuşamazsın hiçbir erkekle elele tutuşamazsın hiçbir erkekle öpüşemezsin ya da hiçbir erkekle ilişki yaşayamazsın sana sadece şunuca şart koşarlar Türkiye de evlenmen gerek evlenince bile bunu yapamazsın düşün sürekli gözler senin üzerinde olur acaba ne yapıyor acaba ne yapıyorlar ediyorlar diye yani sürekli seni taciz ederler maalesef 36 yaşına geldiğinde daha da düşecek yani eğer Türkiye’de kalmaya devam edersen.
#reda10 Yorumla
+1 yılbeyinsel olarak bakacaksın beynindeki hormonal çalışmalar daha az olmaya başlıyor artık herşeyi anlıyorsun biliyorsun eskisi gibi bilmediğin için ve biraz da merak olduğu için vücud da ona göre tepki veriyordu
20 Yorumlayaşlı amcalarınki niye gençler gibi hep yüksek o zaman
61 Yorumla- +1 yıl
ben cok istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılO istek azalması değil, doygunluktur.
16 yaşlarında olan şey, cinselliği keşfetmenle gelen taze heyecandır.
En sevdiğin yemeği ilk kez yediğin zaman.
En sevdiğin şarkıyı ilk duyduğun zaman.
Yaşadığın şeyler gibi.
cut.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim 16 yaşında da aşırı yüksekti şu an 25 hiç bir şey yaşamadım halen aşırı yüksek benimki neden azalmiyor ya bende mi bir bozukluk var bilmiyorum sürekli aklımda
66 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@BaKoNiX hiç bir şey yaşamadım eskiden de çok istekliydim ama artik o kadar mastürbasyon yapmaktan sıkıldım ki iyice arttı
+1 yıl40ından sonra olabilir Belki
Bense 16 yaşındayken böylesine istekli değildim42 Yorumla
Soran+1 yılBen erken adet oldum ama 12 yaşında
- +1 yıl
Ben de 11 yaşında
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kişiye göre değişiyor.
Kimisinin gazı erken biter ( ki kadınlar umumiyetle böyledir) , kimisi 60-70 li yaşlara kadar darbeli matkap gibi devam ederler.
Sanırım bu durum genetik kalıtımsal bir durum.00 Yorumla
+1 yılAzalmazsa yaşlıları düşünemiyorum bile. Şu an gözümün önüne geldiler. Çılgın dedeler nineler falan :)
33 YorumlaO dönemki kadar isteğin olmaması normal. Çünkü ergenlik çağı, en yoğun istek olan yaş.
Sonrasında da isteğim olmaz diye düşünme. Mutlaka olacaktır. Bu da yaşantına, partnerine bağlı olacaktır.10 Yorumla
+1 yılAçıkçası ben bu konularda çok yükseliyorum. Ben kendi açımdan hiç azalacağını sanmıyorum
41 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum yaş ilerledikçe kurgu da istek de artıyor kontrol etmesi zorlaşıyor
+1 yılSanmıyorum ya. Ünsan yedisinde ne ise yetmişindede odur.. 12 yaşımdaki azgınlığım duruyor hala dmxm sninki o zamanlsr bakire azgınlığı da olabikir.
28 Yorumla- +1 yıl
Ah bi de yazabilsem dmcmfm
- +1 yıl
12 mi nee
- +1 yıl
Bakirelikten olduğunu sanmıyorum yaş ilerledikce bence de azalmaz yaşadıklarınla ya da duyduklarınla istek daha çok artıyor sanki
- +1 yıl
@AnanaslıPizza bakire azgınlığı denen bişey var
- +1 yıl
Ya böyle libidosu yüksek hatun bulmak neden zor mümkünse her fanteziyi dibine kadar yaşamak 🤤
- +1 yıl
Bence bakirelik sonrası da insan azginligini sürdürüyorsa mükemmel 👍 role play kurgu doyumsuz olması 🤫
- +1 yıl
@AnanaslıPizza ayn..
- +1 yıl
Umarım bulur piyasadan çekilirim sanal se. s yapcak hatun
+1 yılo yokluğa ve enerjiye göre değişir benimde senin gibi ama arada bir çok bastırır ama sürekli yaşarsan daha çok azalır
00 Yorumla
+1 yılIlgini farkli yere odakliyorsan azalma normaldir. Yasa bazli dusunursek belki yas ilerledikce %20 etkili olabiliyordur.
00 Yorumla
+1 yıl26 yaş çok genç bir yaş bence stresten dolayı böylesin
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaman daha stresliydim ama lisede şimdi daha normal
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence onunla alakalı değil, hayatında bulunduğun ortam, şartlar ve psikoloji ile alakalı olabilir bu durum.
00 Yorumla
+1 yılSağ çok gençsin bu yaşta azalması normal değil bende tam tersi her geçen gün artıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır var ama o zamanki gibi değil yani:)
- +1 yıl
Ne sıklıkla yapıyorsunuz
- +1 yıl
Fanteziler yapıp yeniden yakın ateşi
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKişiye
Yaşa
Travmalara
Psikolojik etkenlere
Partnere
Ve daha bir çok kritere göre cevap değişir00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yıl15 16 yaşlarda çok olan cinselliğim şimdi haftada veya iki haftada 1 olmaya başladı sebebi nedir bilmem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılİleride evlenince cinsellik ten çok evlendiğin insanın yanında kendini huzurlu hissedilmek önemli bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok fazla cinsellik yaşamış biriysen o eski albenisini yitirmiş olması normal eğer az cinsellik yaşamana rağmen böyle ise belki hormonlarinda düşüklük vardır, yaşı genç olup isteği az, yaşı büyük olup da istegi çok olanlar var
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel istek yaşla azalır evet fakat 26 yaşında azalması imkansız. (Yaşlılık döneminde azalır) 35 ~ 40 lı yaşlarda cinsel istek tavan yapar.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAksine... 30- 45 yaş arası cinsel arzuların şekillenmiş olur. Böylece kiminle ne yaşamak istediğini bilirsin...
00 Yorumla 30 yaşına gircem, yıllardır sevismiyorum bir gün birini inlete inlete hızlı hızlı girip cikicam tüm deliklerine donusum muhteşem olacak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yaşla hiç alakası yok. Ya iki çok ileri yaştan bahsetmiyorum. Şu an 39 yaşımdayım belkide ömrümün en istekli dönemindeyim.
00 Yorumla
+1 yıl26 yaşında istek mi gidermiş? Ben o yaşta roket gibiydim, saplanacak hedef arıyordum hala öyleyim de seni bilemem...
00 Yorumla
+1 yılBırak olmasın zihnin olur olmadık güdülerle sapkınlaşmaktan kurtulmuş oluyor
10 Yorumla
+1 yılHayat kavgsı insanı her konuda köreltiyor. Kafan rahat olursa yaş farketmez her yaşta istersin...
10 YorumlaMonotonluk cinsel hayatı olumsuz etkiliyor olabilir.
10 Yorumla
+1 yılAksine , 28 - 30 dan sonra artar kendine inanamazsın
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de 26 yaşındayım ve cinsel isteğim pek yok.
Hayatıma çıkan yanlış erkekler beni bu hale getirdi.22 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKarşındaki adama bağlı bir durum seni seven ve sevişmeyi seven bir adam ile sevgili olursan isteğin artar 36 demişsin benim 56 yaşında partnerim oldu kadın resmen azığınlar azgınıydı
00 Yorumla
+1 yıllibido yaşantıya strese ve tahrik olmaya bağlı olarak artıp azalır
00 Yorumla
+1 yılHiç olmaz. Hayatın kalanını rahibe gibi tamamlarsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Şimdide yüksektir ama belli bir olgunluğa erişince düşüncelerin frenler.
00 Yorumla38 yaşındayım. En son beraber. oldugumla. sabaha doğru 7. ciyi yaptık uyuduk
01 Yorumla
+1 yılİlgisi yok yaşadığın hayata göre istek değişiklik gösterebilir
00 Yorumla
+1 yılHayır. Eğer bir sağlık problemi yoksa normal düzeyde seyreder. Artma veya azalma olmaz istekte.
00 Yorumla
+1 yılsanmıyorum azalacağını zamanla göreceğiz tabi hayatta yaşananlara da bağlı durum
00 Yorumla
+1 yılzamanla azalıyor o yüzden yol yakınken yaşamaya bak.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormalde 26 yaşındaki kıxlarda sular seller oluyor. İlk defa senden duydum. 36 daki kadın ise apayrı oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılNehir gibi mi oluyor ben 16 18 azgındım düştü bıraz iyi de oldu
Cevap sahibi+1 yılher gün mastürbasyon mı yapardın o yaşlarda
+1 yıl16 20 arası ful oluyor. 30 larda azalsada sonrasında tekrar tavan yapar :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılAcı gerçek yaş ilerledikçe her iki cinsdede hormon azalmasına bağlı olarak azalıyor
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bazen aynı duygu bende de oluyor. Ve insan korkuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabikide cinsel istek hormon değişimleri ve düzen ile alakalı bir durumdur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. İsteğin yaşla alakası yok.
Psikoloji ve hormonla ilgili bi durum.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılİstek azalırmı hiç yaa aklımın hep bir köşesinde duruyor. O istek
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. İstek duyarsın yine de. Ama azalma olabilir istekte
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 705 cevap paylaştı.
+1 yılBazılarının libidosu aynı kalırken bazılarında libidosu düşer yani kişeye göre değişir
00 Yorumla
+1 yılKadınlarda ister istemez azalma oluyor ama erkeklerde çoğalıyor benim giderek artığını hissediyorum.
00 Yorumla
+1 yılDişisel enerji cart curt diyorlar ya o azalmıştır. Kafanda dertler ağır basarsa azalır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet azalır. 23 yaşındaki ateşim 29 yaşında yok maalesef.
31 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı.
+1 yıl30 lu yaslardayim. Hic bir eksiklik yok aksine şu gibi hava gibi olmazsa olmaz.
00 Yorumla Ee sen zaten bitmesini istiyordun
61 Yorumla- +1 yıl
Neden bunu isteyebilir ki?
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Ben 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç olmadı zaten bu yaştan sonra da olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır aslında bu dönemde daha fazla olur sadece kendini tanımıyorsun sorun burada
02 Yorumla
Soran+1 yıl16 yaşında tanıyordum yani
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olabilirim aslında ama siz bilirsiniz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 15 16 yaşında yaşadım ve sonucunda pişman oldum daha doğrusu pişman ettirdiler yaptıklarıyla
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@_h-rca-_ ezik ya soruda her kıza yazmış red yemişsin kim seni ne yapsın oğlum
Cevap sahibi+1 yıl@_h-rca-_ hem çomar hem abazasın çıktığın deliğe sokarım seni anası s*kik kardeşim kaybol
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. 16da da istek başa bela ama. ortalama olup ta 56ya kadar devam etseymiş keşke
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yıl36 yaşında da olur ama 26 gibi değil.46 da da 36 gibi olmaz öyle düşün.
00 Yorumla - Devamını Gör (107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler