Bence çoğunluk daha rahat cinsellik yaşayabilmek için evleniyor. Yoksa bakıldığı zaman evliliğin çok aman aman bi şey olduğunu düşünmüyorum. Bulunduğumuz toplum ve aile yapısına bakıldığında evlenmeden bunu yaşayamıyorsun yetiştirilme tarzı da bunu etkiliyor tabi. Neden evlenmeliyiz sorusu da bunu beraberinde getiriyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle zaten, en azından Müslüman toplumlarda. Evlilik, yeterli zihinsel olgunluğa erişmeden içine girilebilecek bir ilişki modeli değil. Sorumlulukları var. 15-16 yaşlarında başlayan cinsel isteği meşru yoldan tatmin etme aracı. Bu toplumda cinsel özgürlük olsa, evlenme oranları belirgin şekilde düşer. Düzenli seks için evlenmek zorunda olmak da çok saçma.
12 Yorumla- +1 yıl
Dini değerler ve toplumsal baskı bunu mecbur kılıyor. Helal haram devreye girdiği zaman durum kaçınılmaz. Günümüzde artık bununda Bi anlamı kalmadı tabi artık herkes her şeyi göz önünde yaşıyor
- +1 yıl
Valla ben tüm yetişkin, bekar kadın ve erkeklerin, LGBT bireylerin din veya toplum baskısına maruz kalmadan cinselliği özgür şekilde yaşayabilmelerinden yanayım.
En İyi Cevaplar
+1 yılAma sonra o mallar anlıyorlar ki cicim ayları bittikten sonra evlilik sekse en uzak şeymiş. Yağmurdan kaçarken doluya tutuluyorlar sonra da çoluk çocuk olunca heri dönme şansları da kalmıyor. Mutsuz mutsuz devam.
14 Yorumla- +1 yıl
Sevmediğin bir insanla da cinsellik yaşayamazsın bence ya duygular olmadan bir anlamı yok bence. Zaten bu yüzden herkes hevesini alıp kendini dışarı açıyor
- +1 yıl
Seksle sevmenin zerre kadar alakası yoktur. Seks beğeni ve arzu işidir. Ve tabiki de gizem. Senelerce g*tg*te yaşayınca ne gizem kalır ne heyecan ne de arzu.
- +1 yıl
Bence var insan sevdiğini arzular. Diğer türlü sadece ihtiyaç gidermek için Bi araç olursun.
- +1 yıl
O senin şahsi ve gelenekçi fikrin, daha doğrusu sana ailen çevren ve toplum tarafından empoze edilen bir fikir. Ortadoğu hariç dünyanın geri kalanındaki kadınlar bu fikre inan bana sadece gülerler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çoğu zaten amacı cinsellik maalesef.. aşk için evlenen yok
00 Yorumla
+1 yılZaten evlenmenin olaylarından biri de bu
Bunu cidden yeni mi fark ettin anaokulundaki çocuklar bile bilir14 Yorumla- +1 yıl
Aynen canım anaokulundaki çocuğun işi gücü yok cinsellik düşünüyor
- +1 yıl
35 yaşında bunu daha yeni anlamış olman inan ki anaokulundaki çocuğun cinsellik düşünmesinden daha absürt
- +1 yıl
Çok şükür senin gibi aklım başka yerlerimde değil biz insanlar normal şeylerde düşünebiliyoruz. Şu an bunu sormuş olmam yeni anladığımı da göstermez.
- +1 yıl
Benim aklım neredeymiş abla
Evlilik demek isteğin dakika cinsellik demektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYüzde doğru diyebilirim ama evlenince insanın gözü açılıyor şahsen ben öyle oldum haftada 2-3 kişiyle takılmazsam olmaz
06 Yorumla- +1 yıl
Ama öyle de evlendiğin kişiye haksızlık etmiş oluyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvlendiğim insan 2 yıldır aynı pozisyon aynı muhabbet 2 aya bir anca azgınlığı geliyor her şey lüks içinde yaşıyoruz doktor psikolog her yere gittik sonuç cinsellik sevmiyormuş hanfendi
- +1 yıl
Kişiye göre değişiyor tabi cinsellik sevmiyorsa neden evlenmiş evliliğin en ayırt edici özelliği de bu aslında ama umarım sorunu halledebilirsiniz
Cevap sahibi+1 yılSorun hallolmaz böyle devam edecek
- +1 yıl
O zaman ayrilacaksin bu şekilde olması ikinize de zarar verir
Cevap sahibi+1 yılZor şu an ayrılmak
Gizli Üye(18-24)+1 yılevliliğin amacı bu yeni öğrenmende ne bileyim geç değil mi
00 YorumlaAy bana da erkekler öyleymiş gibi geliyo hani kadınlar belki ama ( ne alaka bilmiyorum)
01 Yorumla- +1 yıl
Erkekler evlenmeden de bunu yaşayabiliyor istisnalar hariç. Ama bizler için bu daha fazla bence
Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı. Kesin evde kaldın sen
01 Yorumla- +1 yıl
Ne ilgisi var
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeye gerek yok cinsellik icin
23 Yorumla- +1 yıl
Helaal
- +1 yıl
Zaten çoğunluk dedim genel konuştum aksini düşünen kişiler de var tabiki
Cevap sahibi+1 yılHerkesin kendi takdiri
+1 yılKimisi öyle kimisi duzen falan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevmediğim birine dokunamam tiksinirim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle doğru bu..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFckbody yoksa napsın nikahla çözüyor işi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 730 cevap paylaştı. FB bunun için var
00 Yorumla
+1 yılBanada öyle geliyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık günümüzde evli bekar fark etmiyor ya
04 Yorumla- +1 yıl
Yaşamak isteyen her türlü yaşıyor tabi sen de haklısın
Cevap sahibi+1 yılBen bunun için evlenmedim örneğin...
- +1 yıl
Sevmek evlilik için yeterli sebep mi
Cevap sahibi+1 yılHayır değil tabi ki, evlilikten beklentilerimiz, dünya görüşümüz, kültürel birikimimiz... Bunların hepsi çok önemli
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İnsanların daha rahat cinsellik yaşayabilmesi için evlendiklerini düşünüyorum. Sizce doğru mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat