Cinsel Yaşam konusunda 615 cevap paylaştı. sırf bu sebepten mi diyorsun. soruna odaklanarak cevap vereyim. bence olabilir. oyle sert bakıs acım yok acıkcası. ama ekrek ve bayan icin bence farklı sekillerde bakılmalı. bir bayan için toplum eksi bakıcaktır ve korku ile güvenilir erkek aramak sürekli zor gelicektir. gebelik riski de var. o yüzden bence kesinlikle akılcıl bir karar. erkek acısından ise hani elimin altında hatun olsun düzenli seks imkanım olsun diye evlenmek mantıklımı tartısılır. aslında su andaki ulke sartlarında erkek için evlenmek mantıklımı o tartısılır. ozetle erkek ıcın mantıklı pek diyemem ama kadın ıcın katılıyorum sana.
guncellemeni okudum.:D tepkiler olur sorun biraz hani seks icin erkekleri kullanmak üzerine ya. hani tersini bir erkek sordu nasıl cullanırdı insanlar. ee bize bi delik lazım sokucaz seks icin o yüzden evleniyoruz dese biri tv de. kadın dernekleri adamı resmen s kerdi:D fiziken değil tabi de. belliki asktan umudu kesmissin. ask olmadan kadınlar sevişmekte zorlanır ama o acısını da kacırma bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendiler sevgiliyken istedikleri playboylar arasından tercih yapabilirken evlenince kendi cinsel tecrübelerinin çok altınd tecrübesi olan bakir erkeklerle muhatap oluyorlar. Sayın hanımefendilerin yüzde 99u hem ilişkide hem de iletişimde bakir erkeklerden tiksindikleri için cinsellik için evlenmek erkekler açısından mantıklı kadınlar açısından mantıksız gibi görünüyor.
00 Yorumla
+1 yılSadece Düzenli cinsellik için birlikte yaşanır Lakin evlenmek mantıklı mı bilemem. Sonuçta bir arzu istek var karşı tarafa ama sevgi olursa daha iyi olur diye düşünüyorum. Sırf seks yapıcam diye de yarın bir gün sevmeyen bir kadın/erkek 'in ne yapacağını kestiremezsin. Senin dediğin fck bdy hayatı.
00 Yorumla
f*ck denen bir müessese var, sadece seks yaptığın bir seks arkadaşı ediniyorsunz canınız istedikçe seks yapıyorsunuz.
Seks için evlenmeye ne gerek var, o kadar saçma sorumluluk almaya, anlamsız maddi yüklerin altına girmeye, işin içine aileleri katmaya...
Bul bir f*ck keyfine bak.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
166Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sadece cinsellik için evlilik yapılmaz yapılsa da uzun sürmez sevgi yoksa
00 Yorumla
+1 yılEvlilerin düzenli ilişki yaşadıklarını kim söyledi. Bu kadar aldatmalar var. İhanetler var. Neden kaynaklı sence. 😀
Evlilik cinsel birliktelik yaşamak için değildir diyenler de tam olarak haklı değil. Cinsel birliktelik yaşamak istediğin insanla evlenirsin. Evliliğin en az yüzde 60 ını cinsellik oluşturur. Her gece o insanla başını aynı yastıga koyup, her sabah onunla uyanmak isteği evlilik istegini netleştirir.
Geriye kalan 40 lık dilim bütünleştiğin o insanla herşeyi birlikte yaşamak istediğidir.
11 Yorumla- 1 ay
Evlilikte neden düzenli cinsellik yaşanmasın ki iki karşı cins aynı evde neticesinde çok rahat günde bir iki kez yaşanır cinsellik
İki kişi istediği zaman bence
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTek onun için değil tabiki de, birkaç nedeni amacı olmalı. Bunların içinde cinsellik olur, birlikte hayata karşı dik durmak olur, gezmek eğlenmek olur, çocuk olur, aile kurmak olur, yanlız ölmemek olur, dert ortağı olur, arkadaş olur, mutlu zamanlarını yaşayıp paylaşacak biri olur vb…
10 Yorumla
+1 yılCinsellik bir amaç değil araç insan sevdiği için evlenmeli sadecee cinsellik için değil seks dediğin max 1 saat geri kalan 7 saatte uyku geriye kalan 9 saat iş geriye 7 saatte ne yapacaklar düzenli seksi flörtünle de yaparsın evlilik çok farklı bir şey
13 Yorumla- +1 yıl
Bu zamanda evlilik pek akıl işi değil heleki düzenli cinsel ilişki için😄her şey el yakıyor düğün yeni bir ev kurmak vs bunlar çok para sağ elimle evlenirim daha iyi😆
- +1 yıl
Hahaha 😂 valla ya. Biz bekarların işi yaş ya
- +1 yıl
@AbbeMouret aynen öyle dostum😅😂
+1 yılAma sı var. Neyin? Evet in. Evet , düzenli cinsellik olması için evliliği düşünmek güzel fakat bunu düşünürken önceliğimiz yine evlenecek olduğumuz kişinin, kişiliği karakteri , değerlerimizin düşüncelerimizin bakış açılarımızın örtüsüp ortusmedigi konuları daima öncelikli.
00 Yorumla
+1 yılSebeplerden biri bu bence. İnsan ait olmak ister. Hayat zor ve müşterektir paylaşılması gerekir. İnsanın aileye desteğe kendini geliştirmeye ve insanlığı geliştirmeye ihtiyacı vardır. Düzenli ve sağlıklı cinsel hayat şartlardan biri. Ama insan olamamış bir canlının evlenmesinin önüne geçilmelidir
00 Yorumla
+1 yılEvlilik sadece cinsellik üzerine bina edilirse evet..
Ama; "Hayır, evlilikte benim sorumluluklarım var.. Sadakate, huzura, kalbime mukabil bir kalbe, merhamete, sığınacak bir limana ihtiyaç duyuyorum.." diyenler için sadece cinsellik yetmeyecektir..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılZaten evliliğin odak noktası o genel olarak legal seks. Yani eli yüzü düzgünse, kafalarda uyuşuyorsa cinsellik için evlenecen geçecen. Hele zenginse yanında cabası. Aslında erken evlenecen anlaşacaksın çocuk yspmayacaksın sonra herkes sevdiği denk gelince ayrılacak.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılMeşru bir seks hayatı için insanlar evleniyor.
Arada sevgi ve saygı da varsa çok uzun süreli bir evlilik olur.11 Yorumla- +1 yıl
Evet
Yok sadece onun için değil arada bir sıcaklık isteyebilir yatakta insan sonra benim dün olduğum gibi hasta olduğunda sana çorba yapıp tigetirecek biri olması güzel bir hayal kurduğunda ona destek olacak biri olması ve eğlenmeye gittiğinde kendin gibi sevdiğin biri ile bunları yapmak güzel olurdu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır, bence evlenebilmek için ağır bir aşk ya da sevgi gerekir.
Düşünsene; karşı taraf ya da sen, bazen kontrolsüzce osuracaksınız, gece horlayacaksınız, ağzınız kokacak, ter kokacaksınız gibi gibi.. Tüm bunların bile batmayacağı yinede aynı evde yaşayabileceğiniz, sevginizi tutkunuzu kaybetmeyeceğiniz biri olması lazım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKafana göre bak keyfine, ruh haline, psikolojik durumuna, hayatın gerçeklerine
Salt cinsellik için sevmediğin biriyle
Sırf dış görünüşü vs parası içinde evlenilmez
Her şeyin en azından 4 4 Luk olmasa da
Çoğu şeyin bir araya geldiğini düşünüyorsan evlilik makul bir karar olabilir10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır, evlenmek sadece düzenli cinsellik için doğru bir neden değildir. Evlenmek, iki kişinin birbirlerine olan sevgi, saygı ve sadakatle birbirleriyle birleşmesi için bir araçtır. Evlilik, fiziksel yakınlık anlamına gelirken, aralarındaki bağların daha derinleriyle ilgili olarak ilişki kurmayı ve hayatlarını paylaşmayı da içerir. Cinsellik, evliliğin bir parçasıdır, ancak evliliğin tüm amacı değildir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevlensen de düzenli sevişme olayı olmaz. düzenliden kasıt nedir? Evlenmeden sevgili olanlar sadece sevgili olmak için yapmıyor sevgililiği. sevgililer de sevişiyor. farkı yok yani. imza ve aynı evde yaşam farkı var desen de aynı evde evlenmeden yaşayan da var. evlilik sadece imza
00 YorumlaAçıklaman sorudan daha manidar ve haklı bi isyan 😂😂
12 Yorumla
Soran+1 yılAhah
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzenli cinsellikse amacın, fb bulursun olur biter.
Evlenirsen, Koyacak kucağına bi çocuk, ne cinsellik kalacak ne bir şey.
Ayrıca yatakta kötüyse eşin, ne yapacaksın.
Birde bunun cinsellik dışında aynı evde yaşaması var. İyi mi kötü mü nerden bileceksin.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sadece bu sitede değil ki gerçek hayatta da böyle. Nabza göre şerbet vermek deniyor bu duruma ve bizim millet bunu çok iyi bilir.
10 YorumlaDüşünsene evleniyorsun ama zevkleriniz ve arzularınız aynı değil. Birbirinizi tatmin edemiyorsunuz, bu sefer o yetmeyecek ve başka yolları düşüneceksin. Sonuçta sevgiyle ve aşkla bağlı değilsin bir adama.. Cinsellik de seni onda tutmuyor.
11 Yorumla
+1 yılHayır tabi ki, evlilik sadece cinsellikten ibaret değil, uyum, anlayı, sabır, birlikte eğlenebilmek, bir şeyler paylaşabilmek bunlar olmadıktan sonra işin hayvani kısmı için evlenilmez sadece.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılMillet o kadar duyar kasıyor ki sanki kendi hayatları dört dortlukmus gibi seninle aynı amaçta olmayabilir bu gayet normal kendinizdn olmayana neden en absürt fikirmis gibu bakiynuz herkesin doğrusu kendjne
00 Yorumla
+1 yılBen gerçekten cinsellik için evlenmeyi düşünüyorum. Rahat bir şekilde cinsel hayatımı yaşamak istiyorum
30 YorumlaSizin sorunuzun tersini düzünü bilmiyorum, sevmediğin sohbetinden keyif almadığın biriyle evlenilmez. Düzenli cinsellik dediğin şeyi evlenmeden de yaşarsın. Ama evlilik apayrı bir şey
10 Yorumla
+1 yılRiske gerek var mı ya cpk kötüyse cinsellikte? Kaldıki düzenli cinsellik tek başına asla yeterli değil. Evlilikte bin tane çetrefilli olay var hadi sevişelim diyince olaylar bitmiyor 😂
10 Yorumla
+1 yılYani öyle şeyler yapar ki kendisinden de cinsellikten de soğursun eğer duygulu bir kadınsan. Diğer türlü vibratör var işte.
20 Yorumla
+1 yılEvlenmeden de düzenli cinsel bir hayatın olabilir beraber yaşamak ya da yaşamamak asıl mesele diyeceğim ama nikah nedir ki ne anlamı vardır tartışılır..
00 YorumlaTüm evli çiftlerin düzenli seks yaptığını düşündüren acayip bir düşünce. He ya çok komik.
Neyse. Tüm ölüler sanıyor ki, diriler hergün helva yiyor. Sizler yiyor musunuz ey ölümlüler?
00 YorumlaAsla evlenilmez anlasamazsan napıcan cocuk olunca bosanmak kolay mı olcak cok seks istiyorsan tek kişiyle yıllarca takıl amac seks ya 1 gun görürsün olur biter
00 YorumlaHayat cinsellikten ibaret değildir! Öyle zamanlar olurki cinsellik yaşamaya vakit bulamazsın bile o zaman ne olacak? Cinsellik için evlenen ne kadar mutlu olabilir ki? Cinsellikten daha öte evlilikte beraber yaşanılacak uaşanılması gereken o kadar mutluluklar var ki...
00 YorumlaÖyle saçmalıkmı olur öyle bişey olsa zaten gidiceğimiz yer belli sadece cinsellik olarak haz aldığım kişiyle neden evleniyimki sevgi yoksa o zaman mutluda olamassın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Bu nedenlerden biri olabilir. Ama tek başına yeterli değil. Sevmeden , saygı duymadan hoşnvakit geçirmediğin biriyle kısa vadede karlı , uzun vadede sıkıcı bir ilişkiye dönüşür bu...
00 Yorumla
+1 yılEvet tabiki başka neden olacak biz de düzenli cinsellik için evlendik kocamla. Bu aralar düzenli seks yapmıyoruz aksamalar oluyor o yüzden boşanmayı düşünüyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahaha
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliği ayakta tutan yüzde 70 cinsellik olsa da, "evleneyim de en azından düzenli cinsel hayatım olur" düşüncesi doğru değil. İmzalı fakbadilik olur.
00 Yorumla
+1 yılEvlenilebilir, ama ben doğru bulmuyorum
Kadın dört sebepten biri için alınır: Malı, soyu, güzelliği ve dindarlığı. Sen dindar olanı seç, sıkıntıya düşersin.00 Yorumla
+1 yılHayir tabi. Duzenli olarak en sevdiğin yemek ile ömür boyu baska lezzet aramaz misin? Evlenmek icin bircok farkli bağ kurulmali. Sirdaslik, dostluk, yoldaşlık vs vs vs.
00 YorumlaSırf bu yüzden evlenen bir arkadaşım var şu an yanımda kendisi ☺️ düzenli bir hayat için diyor.
37 Yorumla- +1 yıl
aradığı düzeni buldu mu bari 😁
- +1 yıl
sende yok mu aday 😋
- +1 yıl
hmm ozaman adaylar var diyebiliriz ;)
- +1 yıl
Bay bay kemal o firdevs abla 👋
Sırf cinsellik içinde evlenilmez yani kafa dengi, merhametli, iyimser de olmalı bence. 7 24 seks yapılmicak sonuçta evliykende
10 YorumlaHayır evlenilmez. Sevmediğim duygusal bir bağım olmayan bir insan ile değil ömrümü yürüdüğüm yolu bile paylaşmam...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 340 cevap paylaştı. Asıl bunun için evlenilmez sksjjs yaşasın bekarlik
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSırf onun için evlemswyfim herhalde ilk bana talibin olanın koynuna girmiştim çoktan. her şey cinsellik değildir bütün herşeyi ssdike tttsssaga bağlamak ucuz harekettir...
20 Yorumla
+1 yılBu ülkedeki erkeklerin çoğu zaten düzenli cinsellik için evleniyor. Aksini iddia eden tereslere kanma
00 Yorumla
+1 yılSadece cinsellik için evlenirsen aldanırsın arada sevgi saygı hoşgörü yoksa cinsellik için evlenmek ne kadar sağlıklı olabilir ki o evlilikte
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evliliği sadece cinsellikte sınırlayamayız evlilik geniş bir yelpazedir içerisinde bir sürü kategori Barındırır cinsellik bunun sadece onda biridir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYasayacaklariniz sizi bağlar.
Hayat sizin.
Herkes hak ettiğini yaşar.
Sonucuna da katlanmak şartını unutmadan.00 Yorumla
+1 yılCinsellik önemli de bi yere kadar sadece bunun için yapıyosa fazla sürmez bal yiyen baldan usanır baklava yer 🙈
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılPartnerinin cinselligini biliyorsan evet ama diğer türlü cinselliginden memnun kalmazsan ızdırap olabilir.
00 Yorumla
+1 yıl1) düzenli cinsel ilişki
2) Çocuk
3) Eşlerin birbirine destek olması (ekonomik, saglık)
00 Yorumla
+1 yılYa insanin her şeyi düzenli oluyor artık. Bu hem ilişki için öyle hem düzenli bir hayat için öyle. Makul bir düşünce yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Evlenince zaten düzenli cinsellikte oluyor. Evlilik büyük bir organizasyon düzenli cinsellik te bonusu
00 Yorumlasırf cinsellik için evlilik yapan da ne kadar mutlu huzurlu olur bilemiyorum
10 Yorumla
+1 yıldoğru insanı bulursan evet
ya doğru değilse cinsel hayat için evlenilmez sadece10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır, sırf azıcık haz alacaksın diye evliliğin getireceği sorumluluğuna değmez, kendini dizginle daha iyi 😅
20 Yorumla
+1 yılFckbuddy ilişkisi denen bir şey var, seks odaklı ilişki. Miss :)
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin birinci koşulu cinselliktir cinsel hayat yoksa evlilik çekilmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı.
+1 yılSevişirken aklında başkası olduğunda ne kadar makul olur tartışılır
00 Yorumla
+1 yılSanki evlenelerin düzenli bir cinsel hayatları var😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani cinsellik için evlenirsin tamamda yani sadece onun içinse bir süre sonra bunalır insan aynı şeyden evlilikte beraber güzel zamanlar geçirmekte önemli
00 YorumlaSırf cinsellik için ewlenmeyi dusunenlerdenim zaten çoluk çocuğa karışmak umrumda bile değil...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAsk sevgi yoksa olur hayatinin sonunakadar bole bwkar olmuyor
00 Yorumla Vallaha resme koyduğun kızsa evet olabilir😂🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. Bu mantıkla evlenmek? ilginç.. evlilik evcilik oyunumu zannediliyor?
00 Yorumla- Devamını Gör (172)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar