Cinsel Yaşam Sırf düzenli cinsellik için evlenilir mi sizce? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 716 Sırf düzenli cinsellik için evlenilir mi sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Oyle bisey ilmuyor eslerden uyumnyakalayan cok cok az. 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Envlenmek tam bir saçmalık hiç bir mantığı yok avcı toplayıcı gibi olsa keşke ilisliler 0 0 Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlenmeden de onu yapabilenler evlenmez. Saçma bir durum bence. 0 0 Yorumla
İzmitlionur Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 570 cevap paylaştı. Nerede düzen bi hamile kaldı mı doğum yaptımı hapı yuttuk 0 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı. Sırf o sebeple evlenilmese de o olmayınca evliliğin anlamı da olmaz. 0 0 Yorumla
doğuuuuuuuuu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 82% +1 yıl Yani birbirine sadık olmayan , cinsellik ve birbirine sevgi saygı olmayan bir evlilik zor 0 0 Yorumla
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Sadece bununla olmaz bunu destekleyecek başka şeylerde olmalı elbette 0 1 Yorumla mesutkrmn +1 yıl İlişkisiz durmak zor değil mi Yorumla
Mordekaiiiii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Cinsellik yaşamak çok kolaylaştı tek başına evlenme sebebi olacağına inanmıyorum. 0 0 Yorumla
avcikaan Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl seks için iyidir tamam ama sabah aksam sevişmeyeceğine göre baska hususlardada uyuşmalısınız 0 0 Yorumla
CounterOffensive111 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Sırf bu yüzden evlenilmez ama bu da evlenmek için bir sebeptir. 0 0 Yorumla
Korayby3434 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cinsellik tamam ama kültür zeka anlayış bunları unutuyosunuz 0 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Şu anda bekarkende düzenli seks hayati yaşiyorum kii ihtiyac meselesi 0 0 Yorumla
estrella34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 58% +1 yıl Çoğu Evlenenler zaten çocuk ve cinsellik için evleniyor. 0 0 Yorumla
J3yKOSEROĞU Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Evliliğin bitme nedenlerinden biri cinsellik sorunu baştan aşılmış bu sorun devamke 🙂 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. hayir bekarken cinsellik yapiyorsa evlenmeye gerek yok ki 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sadece cinsellik için istemediğim hicbirseyi yapmam. 0 0 Yorumla
Gümüş_Servi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Hangi burçtansın? Yükselen burçlarda etkisi var kimisi inanmaz ama bu tecrübeyle sabit 0 0 Yorumla
Garezimmivar Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Düzenli ilişki sevgi ilgi aşk güven için evlenilir bence 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl evlenilmez bunu sevgili ile ya da başkası ile de yapabiliriz 0 0 Yorumla
Obsesifpsikolog Takip Et Yoda Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Evlilik yüzde 80 seksten ibaret. Seks olmazsa evlilik de olmaz zaten. O yüzden iyi bir partner ile evlenilir. Düzenli seks yapılır 😉 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sevmediğin adamla evlenirsen o cınsellık sana ızdırap olur. Sevmek birşeyler hissetmek önemli yoksa mideni yatak odanda bırakırsın 1 0 Yorumla
Godeslive Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sadece cinsellik için evlenilmez ama cinsellikte şart 5 0 Yorumla
Murat87 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Evliliğin yüzde 80 i xinsellik. Kalan 20 de uyum ve hayat arkadaşlığı. 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. 1 sene sonra bu dediğin için pişman olanlar soluğu mahkemede alıyor 😂 0 0 Yorumla
DiyenBayan Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl Bunun için evlenen insanın en başta evlilik kurumuna saygısı yoktur. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ne gerek var kadınlar için her gün yeni biri mümkün, poponu sallasa ellisi, killisi ne ararsa mevcut her gün yeni biriyle sekkkişebilir🙄🙄 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Hayır boşaldıktan sonra napacaksın duvarla mi. sohbet edeceksin adamı sevmiyorsan ev zehir olur sana 0 0 Yorumla
Birisi_ Takip Et Yoda Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Cinsellik için evlenen beklentileri karşılanmayınca boşanır. Cinsellik evliliğin farklı bir tadı. Ama evlilik için ana unsur olmamalı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Cinsellik ve çocuk için evleniyorlar bu ikisi olmasa kimse evlenmek istemez ama birbirimize muhtacız bu konuda bir de erkekler ev işi için evleniyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İçimde ateş yandı sönsün diye su serptim Serptigim suda yandı... keşke birisi çıksa artk ve ben varım dese herseyimi ona verirdim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Duygusal bağ da lazım sadece seks için evlenilmez lakin o da mühim tabi helal yaşayabilmek adına 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cinsellik evliliktir zaten bırakın şu amerikan saçmalıklarını ve ucuz dizi senaryolarını 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl yeme içme geçim çoluk çocuk kavga tartışma kira vs. vs.. geçtinde.. aklın 18 santimdemi kaldı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kızların yüzde 70 i p*rno izliyormuş geriye kalan yüzde 30 ne yapıyor sence? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sırf cinsellik için emekli göbeği olan biriyle de evlenmem yani mesele cinsellik değil benim için 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Senin yaş geçmiş zaten boş ber Yorumla
evlisexadamı Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Her evlenenin zaten düzenli seks hayatı yok örnek verirsek ben bizim ki ne zaman isterse oysa ki ben hergun günde 6 7 0 0 Yorumla
xxxxxxxxxxxxxxx123 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Mükemmel bir cinselliği bile bitiren şey evliliktir yüzde yüz tatmin oluyosam asla evlenmem 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sorunun tam tersi ne? Bu arada bunun için evlenmek mantıklı ama arada aşkta olması lazım. 0 0 Yorumla
kırgınlıkgöklerde Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl oha hayır tabi ki de evliliği öyle basite indirgemeyin evlilik bir kurumdur. 0 0 Yorumla
siyahbeyaaz35 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Evlenen onun için evleniyor peki ya evlenmiyenler ne için evlenmiyor merak ettim 🤣 0 0 Yorumla
28murat Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Evlenmedende cinsel ihtiyaclar gideriliyorr ne gerek var kii 0 0 Yorumla
Asmdldldşxöxşs Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Ben evlenirim sonuçta ihtiyaç zamparalık mı yapayım sokakta? 0 0 Yorumla
Hakansancak3838 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Sırf cinsellik icin evlenilir. Cinsellik evliliğin yarısı doyecemde yarıdan fazla galiba 0 0 Yorumla
umuthepvar55 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Düzenli derken duzensizmiydi evlilik dışı iliskinmi oldu yani bundan bunumu anlamaliyim 0 1 Yorumla Dreamy171 +1 yıl Sana ne Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bizim islam inancında istek olmaya başlayınca harama bulaşmamak için evleniriz severek veya görücü üsülüyle 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evlendikten sonra her cinsel ilişki binlerce sevap demek Yorumla
axiakrep Takip Et Master Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl evlenmeden karşı mısın 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yo öyle olsaydı düzenli diye belirtmezdim Yorumla axiakrep +1 yıl sorundan anladığım şey şu sırf cinsellik için o yüzden öyle yazdım Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hayır evlenilmez evlilik çok başka bir şey 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. evlenmezdim hayat sadece seks değil 1 0 Yorumla
99bondagegirl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tabiki değil öyle saçma şey mi olur 1 0 Yorumla
rumuzrumuz06 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı. Düzenlimi:) gayette düzensiz oluyor 1 1 Yorumla deniz_d +1 yıl Kıyamam sana... Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Taze süt için evde inek beslenmez yavrum 0 0 Yorumla
BirFilmKarakteri Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Düzenli cinsellik için bekar kalıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
Oyle bisey ilmuyor eslerden uyumnyakalayan cok cok az.
Envlenmek tam bir saçmalık hiç bir mantığı yok avcı toplayıcı gibi olsa keşke ilisliler
Evlenmeden de onu yapabilenler evlenmez. Saçma bir durum bence.
Nerede düzen bi hamile kaldı mı doğum yaptımı hapı yuttuk
Sırf o sebeple evlenilmese de o olmayınca evliliğin anlamı da olmaz.
Yani birbirine sadık olmayan , cinsellik ve birbirine sevgi saygı olmayan bir evlilik zor
Sadece bununla olmaz bunu destekleyecek başka şeylerde olmalı elbette
İlişkisiz durmak zor değil mi
Cinsellik yaşamak çok kolaylaştı tek başına evlenme sebebi olacağına inanmıyorum.
seks için iyidir tamam ama sabah aksam sevişmeyeceğine göre baska hususlardada uyuşmalısınız
Sırf bu yüzden evlenilmez ama bu da evlenmek için bir sebeptir.
Cinsellik tamam ama kültür zeka anlayış bunları unutuyosunuz
Şu anda bekarkende düzenli seks hayati yaşiyorum kii ihtiyac meselesi
Çoğu Evlenenler zaten çocuk ve cinsellik için evleniyor.
Evliliğin bitme nedenlerinden biri cinsellik sorunu baştan aşılmış bu sorun devamke 🙂
hayir bekarken cinsellik yapiyorsa evlenmeye gerek yok ki
Sadece cinsellik için istemediğim hicbirseyi yapmam.
Hangi burçtansın? Yükselen burçlarda etkisi var kimisi inanmaz ama bu tecrübeyle sabit
Düzenli ilişki sevgi ilgi aşk güven için evlenilir bence
evlenilmez bunu sevgili ile ya da başkası ile de yapabiliriz
Evlilik yüzde 80 seksten ibaret. Seks olmazsa evlilik de olmaz zaten. O yüzden iyi bir partner ile evlenilir. Düzenli seks yapılır 😉
Sevmediğin adamla evlenirsen o cınsellık sana ızdırap olur. Sevmek birşeyler hissetmek önemli yoksa mideni yatak odanda bırakırsın
Sadece cinsellik için evlenilmez ama cinsellikte şart
Evliliğin yüzde 80 i xinsellik. Kalan 20 de uyum ve hayat arkadaşlığı.
1 sene sonra bu dediğin için pişman olanlar soluğu mahkemede alıyor 😂
Bunun için evlenen insanın en başta evlilik kurumuna saygısı yoktur.
Ne gerek var kadınlar için her gün yeni biri mümkün, poponu sallasa ellisi, killisi ne ararsa mevcut her gün yeni biriyle sekkkişebilir🙄🙄
Hayır boşaldıktan sonra napacaksın duvarla mi. sohbet edeceksin adamı sevmiyorsan ev zehir olur sana
Cok saçma , duygu yoksa içinde anlamsız söylediğin
Cinsellik için evlenen beklentileri karşılanmayınca boşanır. Cinsellik evliliğin farklı bir tadı. Ama evlilik için ana unsur olmamalı.
Cinsellik ve çocuk için evleniyorlar bu ikisi olmasa kimse evlenmek istemez ama birbirimize muhtacız bu konuda bir de erkekler ev işi için evleniyor
İçimde ateş yandı sönsün diye su serptim
Serptigim suda yandı... keşke birisi çıksa artk ve ben varım dese herseyimi ona verirdim
Duygusal bağ da lazım sadece seks için evlenilmez lakin o da mühim tabi helal yaşayabilmek adına
Olabilir cinsellikte bir çeşit sevgidir fiziksel olarak olarak
Cinsellik evliliktir zaten bırakın şu amerikan saçmalıklarını ve ucuz dizi senaryolarını
yeme içme geçim çoluk çocuk kavga tartışma kira vs. vs.. geçtinde.. aklın 18 santimdemi kaldı.
Kızların yüzde 70 i p*rno izliyormuş geriye kalan yüzde 30 ne yapıyor sence?
Evet evlenilir ama oda yetmez saygı olması lazım bence
Sırf cinsellik için emekli göbeği olan biriyle de evlenmem yani mesele cinsellik değil benim için
Senin yaş geçmiş zaten boş ber
Her evlenenin zaten düzenli seks hayatı yok örnek verirsek ben bizim ki ne zaman isterse oysa ki ben hergun günde 6 7
Mükemmel bir cinselliği bile bitiren şey evliliktir yüzde yüz tatmin oluyosam asla evlenmem
Sorunun tam tersi ne? Bu arada bunun için evlenmek mantıklı ama arada aşkta olması lazım.
oha hayır tabi ki de evliliği öyle basite indirgemeyin evlilik bir kurumdur.
Evlenen onun için evleniyor peki ya evlenmiyenler ne için evlenmiyor merak ettim 🤣
Evlenmedende cinsel ihtiyaclar gideriliyorr ne gerek var kii
Ben evlenirim sonuçta ihtiyaç zamparalık mı yapayım sokakta?
Sırf cinsellik icin evlenilir. Cinsellik evliliğin yarısı doyecemde yarıdan fazla galiba
Düzenli derken duzensizmiydi evlilik dışı iliskinmi oldu yani bundan bunumu anlamaliyim
Sana ne
Kesinlikle hayır tecrübeyle sabit
Evlenilir onun için evlenicem
Bizim islam inancında istek olmaya başlayınca harama bulaşmamak için evleniriz severek veya görücü üsülüyle
Evlendikten sonra her cinsel ilişki binlerce sevap demek
evlenmeden karşı mısın
Yo öyle olsaydı düzenli diye belirtmezdim
sorundan anladığım şey şu sırf cinsellik için o yüzden öyle yazdım
Sırf o yüzden evlenmek istiyorum
Hayır evlenilmez evlilik çok başka bir şey
Evlenilir yani egerki libidosu yuksekse
Hayır evlilik cinsellikten ibaret değil.
evlenmezdim hayat sadece seks değil
Tabiki değil öyle saçma şey mi olur
Düzenlimi:) gayette düzensiz oluyor
Kıyamam sana...
Taze süt için evde inek beslenmez yavrum
Düzenli cinsellik için bekar kalıyorum