Cinsel Yaşam Sırf düzenli cinsellik için evlenilir mi sizce? (Sayfa 3) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 716 Sırf düzenli cinsellik için evlenilir mi sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
avigor Takip Et Guru Yaş: 66 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 819 cevap paylaştı. Severek evlenirsen cinsellik te lezzeti olur 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı. Her şey cinsellik mi ya 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Evliliğin temel amaçlarından biri budur zaten. 0 0 Yorumla
-MST- Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Sadece cocuk için onada gerek yok aslında artık. 0 0 Yorumla
woodist Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 46% +1 yıl düzenli cinsellik için evlenmeye gerek yok ki 0 0 Yorumla
Sesindekuşlaryaşıyor Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 47% +1 yıl Yorumları okumaya geldim de yorum göremedim 0 0 Yorumla
Acetbeyy Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 95% +1 yıl Kesinlikle mantıklı olmask gereken bence 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Düzenli seks iş hayatına faydası olur? 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Hayır evlilik sadece cinsellikten ibaret değil 0 0 Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Cinsellik te umduğunu bulamazsan ne olacak 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı. Aptalca olur sırf bu sebepten evlenmek. 0 0 Yorumla
Beliz_inquiring33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bence hayır bunun için evlenilmemeli 0 0 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evlenilmez ya. Çıkar ilişkisi bu. 0 1 Yorumla Smterden19 +1 yıl Evpenilir Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hayır tabiki. Hayatı paylaş önce 0 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eğer öyleyse çocuk da düşünmemek lazım:) 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dediğin gibi gayet makul 0 0 Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Zaten herkes bi bakımdan cinsellik için evleniyor 0 0 Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Artık evlilik o gbi bişi 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yani mantıklı ama birazda anlasman lazim 0 0 Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Canının nasıl isterse 0 0 Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Tabiki evlenilir zaten amaç bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Anlaşabileceğin biriyse makul evet 1 1 Yorumla ecstasys1155 +1 yıl hıc olmazsa o rutın olsun yanı Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Anlaşmak da önemli. 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Ben onun için evlendim. 0 0 Yorumla
TürkKızıyız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Saçma 2 1 Yorumla asiprens2905 +1 yıl Aynen sevmeden olmaz 🙂 Yorumla
Misafirturk Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Günaha girmektense olur 0 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Olabilir sorumluluk olmadan tatmin için 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bence evlenilmez. 1 0 Yorumla
Pasara Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
Severek evlenirsen cinsellik te lezzeti olur
Hayır. Fucbaddy bul daha mantıklı.
Karşılıklı istek varsa
Evet
Düzenli seks hayatı tabii ki
Her şey cinsellik mi ya
Evliliğin temel amaçlarından biri budur zaten.
Sadece cocuk için onada gerek yok aslında artık.
Evlenmeden de gecirlir
düzenli cinsellik için evlenmeye gerek yok ki
maalesef onun içün evlendim ben
Anlasabildigim biriyse evlenilir
Yorumları okumaya geldim de yorum göremedim
Kesinlikle mantıklı olmask gereken bence
Düzenli seks iş hayatına faydası olur?
Hayır evlilik sadece cinsellikten ibaret değil
Boşanma kaçınılmaz olur
Cinsellik te umduğunu bulamazsan ne olacak
Aptalca olur sırf bu sebepten evlenmek.
Bence hayır bunun için evlenilmemeli
Evlenilmez ya. Çıkar ilişkisi bu.
Evpenilir
Hayır tabiki. Hayatı paylaş önce
Eğer öyleyse çocuk da düşünmemek lazım:)
Dediğin gibi gayet makul
Zaten herkes bi bakımdan cinsellik için evleniyor
😂 😂 yorumuna güldüm
Artık evlilik o gbi bişi
Yani mantıklı ama birazda anlasman lazim
Canının nasıl isterse
Biraz da bundan değil mi zaten
Kişiden kişiye değişir
Tabiki evlenilir zaten amaç bu
Evet olur sevdiğim adamla her türlü olur😍😍
Erkekler bunun için evleniyor ki zaten
Anlaşabileceğin biriyse makul evet
hıc olmazsa o rutın olsun yanı
Anlaşmak da önemli.
Yok beee * öyle iş mi var
Çoğunluk bunun için evleniyor ztn
Sadece pişmanlık olur. Sonuçta sevmediğin bir adam
Evliliğin bir amacıda düzenli cinselliktir.
Bence pek mantıklı değil
Tabiki de evlenilir
Cuckold ilişki kabul eder miydin peki? Ciddiyim
Hayır mantıklı gelmiyor.
Ben onun için evlendim.
Saçma
Aynen sevmeden olmaz 🙂
Günaha girmektense olur
Olabilir sorumluluk olmadan tatmin için
Evet canım
Mantıklı olduktan sonra neden olmasın
Ozman düzenli olacağını nerden anladin