Cinsel Yaşam Sırf düzenli cinsellik için evlenilir mi sizce? (Sayfa 4) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 716 Sırf düzenli cinsellik için evlenilir mi sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 23 kişi beğendi
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Anlamsız 0 0 Yorumla
Olgunsevenlergelsın Takip Et Xper 7 Yaş: 50 +1 yıl Tabikide yine de sevmek lazım karşındaki insani 0 0 Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evlenilmez gereksiz 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet evlenir 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Asla 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Evlenormez 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Mantıksız 0 0 Yorumla
benmisK Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl hayır 0 1 Yorumla benmisK +1 yıl düzenli ilişki evlenmeden de yaşanabilir evlilik bambaşka anlamlı bir şey bana göre Yorumla
uslanma Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Güzelse belkk 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Saçmalık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evlenilir 0 1 Yorumla ecstasys1155 +1 yıl dindarlıktan mı rahatca yapmak ıcın mı Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evlenmem 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Tartışılir 0 0 Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. iyi olur 0 0 Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aynen öyle evett 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bence mantıklı değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
170Cevap
Neden olmasın 🤣🤣
Evlenilmez
Yok evlenmem zaten seks yaparım
Bi taşka iki kul vurulabilir☺️
Anlamsız
Tabikide yine de sevmek lazım karşındaki insani
Yani payı büyük 😀
Evlenilmez gereksiz
Hayır 😅
Evet evlenir
Aşk bulamazsan olur
Tabiki
Hayır doğru değşl
Olabilir
Hayır
Asla
Hayır.
Evlenilmez
Hyr tabiki
Evlenormez
Hayır
Mantıksız
Hayır tabiki
hayır
düzenli ilişki evlenmeden de yaşanabilir evlilik bambaşka anlamlı bir şey bana göre
Evet
Asla yapmam böyle bisey
Sırf bunun için olmaz ama
kesinlikle evet
olabilir
Evlendim pişmanım
Şerefimle elimi sever
Bana göre s*kilmeyi meşrulaştırmak olur.
Evet evlenilir
dindar mısn
Güzelse belkk
Saçmalık
Evet mantıklı
Evlenilir tabi ki
Kesinlikle
Evlenilir
dindarlıktan mı rahatca yapmak ıcın mı
seks ıcın buyuk hata
yüzde 70 ..
Ben evlenmek isterim