ilerde eşim olursa nasıl yapabilirim ki bunu imkansız.. hem utanıyorum hemde korkuyorum

ilerde eşim olursa nasıl yapabilirim ki bunu imkansız.. hem utanıyorum hemde korkuyorum

Kadınların isteği erkeklerin en az 3 katıdır, en az 3 katı. Ancak bu isteği kimseye söyleyemez. En yakın kız kankalarına bile söyleyemez, sonra da acaba tek benmi böyleyim diyip, moralimi bozarsın. Ancak, eşinle ilk kez cinsellik yaşadıktan sonra, ona karşı isteklerini çok daha rahat belirteceksin, hiç merak etme😊😊
burada sorun istediği belli edip edememek değil 🤪🤪 evlilikle Orgazm olup, olamamak esas sorun. Evli bayanların en az %80’i çok ciddi orgazm sorunu yaşar😊😊
Geçer utangıcın daha yaşın kaç asdfdsdf UwU
Korku duyulması gereken bir durum yok.
❤️
Cevap
18Cevap
Eğer beyefendi bir eşin olursa senin kalbini rahatlatırsa utanmazsın bence. Sonuçta evli olacaksın hem
Rahat ol esin olursa emin ol utanmana gerek yok evlenince anlarsin amasyada olsan alistirma yapardik ögrenirdin
Bu konuda bol bol soru soruyorsunuz maşallah. Bilgi sahibi oldunuz
bencede eşin olunca utanmazsın utanmaya gerek de yok
Onun yanında rahat hissedersin
Korkulacak bir şeyde değil
Yeteri kadar islanican sadece
Ben y*rak yalamak için sabırsızlanıyorken hemcinslerimin böyle demesine anlam veremiyorum 😀
Nikahlı eşin gözünden anlar tabiki istekli olursa, ayrıca öpsen gerisi gelir, erkek adam bakışlardan hal hareketten anlar
Saldım çayıra mevlam bayıra de elini gözüne götür bekle su akar yolunu bulur ne güzel söz be
evlenmeden deneyimle çünkü eşinle uyuşmazsan çok mutsuz olursun evliliğin boyunca
Sen çok komiksin bekarmış gibisin evlilik varmış gibi sorular hayırdır
şu an mı ileride mi anlamadım
Amaaan ilerinin konusunu ileriye bırak boş ver
koca bulunca dertlenirsin buna
O * utanmazsin merak etme
Eşinden mi utanıyorsun
Zamanı gelince utanmazsın
Bi eşin olsun da gerisi de olur giderr
Eşin olunca utanmazsın rahat ol
Akışa bırak
Daha yapmadinizmi o işi
Korkulcak ne car