Gizli Üye(36-45)9 ayBu yaşadığın duygular oldukça karmaşık ama aynı zamanda anlaşılır. Eşini seviyor olman onunla vakit geçirmekten keyif alman, sarılmayı sevmen çok kıymetli; ama cinsellik söz konusu olduğunda kendini sıkışmış, boğulmuş gibi hissetmen bedeninin ve ruhunun sana bir şey anlatmaya çalıştığını gösteriyor. Bu durumun altında yatan şey sadece eşinle arandaki bağ olmayabilir; geçmiş deneyimlerin, bastırılmış duygular, travmalar ya da kendine dair farkında olmadığın bazı duygusal yükler de olabilir. Eşin seni sevdiğini söylüyor ama sen bunu hissedemiyorsan, belki de sevgi dili farklı, ya da ihtiyaç duyduğun şekilde göstermiyor olabilir. Bunları bastırmak yerine sakin bir dille ifade etmen çok önemli. Ayrıca bu kadar baskı hissetmen ve "aldatsın ama benden bir şey beklemesin" noktasına gelmen ciddi bir duygusal uzaklaşmanın da işareti olabilir. Kendini suçlamadan, bedenine saygı duyarak, gerekirse bir uzmandan destek alarak içindeki bu çatışmaları çözmeye çalışman en sağlıklısı olur. Çünkü hem sen hem de ilişkin bu iç sesin duyulmasını hak ediyor.
04 Yorumla
Soran9 ayAslında benim uzun uzun yazamadıklarımı yazmıssın uzamaya gidelim desem eşim yanaşmaz konuşmaya kalksam beni suçlar tek başıma kendi içimde çözmem gerekiyor ama nasılb
Cevap sahibi9 aySenin şu an yaşadığın şeyin adı yalnız hissetmek, ama bu yalnızlık fiziksel değil, duygusal bir yalnızlık. Eşinle aynı evde, aynı yatakta bile olsan; duyguların, ihtiyaçların, hayal kırıklıkların onun tarafından anlaşılmıyorsa, insan kendi içine çekilir, içine konuşur ve en sonunda da “bunu tek başıma çözmem gerekiyor” noktasına gelir. Aslında haklısın; karşındaki seni dinlemeye kapalıysa, konuştuğunda seni suçluyorsa, destek ararken duvar buluyorsan, içinden çözmeye çalışırsın. Ama şöyle düşün: içimizde çözmeye çalıştığımız her şey bir noktada bize yük olmaya başlar. Bastırırsın, görmezden gelirsin, "neyse ya" dersin… ama o ses hep orada kalır.
Soran9 ayAma işte dedin ya anlamıyorsa seni suçluyorsa diye tam olarak bu anlamayana defalarca denesen bile anlatamıyorsun bu yüzden bende kenara çekilmek zorunda kalıyorum bu sefer konuşsam bile anlamıcam yeter ki huzurum bozulmasın diyorum
Cevap sahibi9 ayAslında en mantıklısı. Hem gereksiz şekilde yorulmayacaksın bu şekilde. Yeterince yoruldun zaten.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 9 ayseni sevmiyorsa boşanın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bunu sevgiyle düşünmeyin ömce kağıdın sağı solu gibi düşünüp aonra toparlayıp karar verin duygu ve zevki karıştırmayın
00 Yorumla
9 ayÇok ilginç. Bence onu arkadas olarak falan görüyorsun seni soğutacak bir şey mi yaptı yatakta
05 Yorumla
Soran9 ayEvet onu arkadaş gibi görüyorum yatakta beni soğutacak bir şey yaptı ama bu konuyu konuşarak çözmüştük ama ne bileyim bazen böyle kadın olacakken son anda erkek olmuş gibi geliyor bana mesela o bir olay olduğunda bir kadın gibi soğuk kanlılıkla karşılar bende bir erkek gibi sinir olup ayağa kalkarım buda zamanla rolleri sapıttırdı sanırım
- 9 ay
İşte onu tam bir erkek olarak görmediğin için arzulamıyorsun da anlıyorum seni
Soran9 ayİşte bunu nasıl düzelticem mesela ona bu konuyu açsam bu sefer gururu kırılıcak mesela bir olay oluyor hasta oluyor hemen öldüm bittim moduna giriyor şoyle erkek gibi dik durmuyor bende hastalıktan yatağa düşene kadar ben iyiyim modunda yım
- 9 ay
İki yanlış kişi evlenmiş desene
Soran9 ayO yay burcu ben Yengeç zaten burç olarak bile yan yana gelemiyoruz 🤣 ama roller bu anlattığım gibi değilde tam tersine olsaydı onu arzulardım sanırım
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Çoğu kadın ilgisizlikten ve ya eşinin onu anlayamayışından böyle düşünür
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
9 ayAma sonuçta bir ihtiyaç var o giderlerse ya katlanıp ya da başkasına ver
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayBosanacaksin o zaman adama daha fazla zarar verme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayaçıkça söyle "eril enerjini hissetmiyorum" diye. bir de başımıza bu çıktı.
siz en iyisi bir evlilik terapistine uğrayın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayAradaki ten uyumu yok ve sen biraz ona göre doyumsuz gibi misin
05 Yorumla
Cevap sahibi9 ayO çok kötü kızım söyle ya tedavi olsun ya da çözüm bulsun ya da benim yanıma gelsin 😆
Soran9 ayHayır eril enerji derken sertlik olarak sağlığı yerinde ama bana biraz pısırıkmis hareketleri daha çok kadınsıymış gibi geliyor
Cevap sahibi9 ayBiliyorum kızım neyden bahsettiğini
Karar vermekte zorlanıyor sürekli onu onaylayacak arıyor geri planda kalma eğilimi yaşıyor fiziksel veya sözel olarak çok yumuşak bir ifade tarzı ile karşılık veriyor dominantlık sergilemekten kaçınıyor diyebiliriz aslında ama bunları kendisi düşünüp kendisi cevaplamalı kendi içerisinde
Soran9 ayAyy ne güzel tarif ettin yaa heh işte ona bunları nasıl atcam ben ya da nasıl anlicak
Cevap sahibi9 ayTarif benim işim kızım hahaha bir dönemler bir arkadaşımın haliydi onu düzeltene kadar saçlarımı beyazlattı diyebilirim 😆 mesela daha önce bu konudan kaynaklı rahatsız olup bu konuyu ona açıp dile getirdin mi? Egolu biri mi egolu değil mi? Tam olarak kişilik karakteri nasıl biri? Eğer bu konuda konuşmadıysan ona eril enerjinin ne olduğunu onu küçümsemeden anlatabilirsin bir kereye mahsusluk ben bir erkekte şu şu özellikleri çekici buluyorum 😜 diyerek örnekler ver mesela biliyor musun ben böyle kendine güvenen net karar alan yön gösteren adama acayip saygı duyuyorum hani böyle benim fikrim şu bunu yapacağım diyebilen tarzda erkek saygı duyulması gereken erkektir diye onunla küçük bir konuşma yapabilirsin şöyle de söylemeliyim ki her erkek erillik taşıyamaz 😜
Gizli Üye(36-45)9 ayArkadaşınla beraber yaşasaydın ı zaman çinsellik istemiyosan. Adamın başınıda belaya soktun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
9 ayBi hareketi soğutmuş seni cinsellikten veya onu beğenmiyosun.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 830 cevap paylaştı.
9 ayBen de aynı şeyleri yaşıyorum
00 Yorumla
9 ayBu nasıl karmaşık bir durum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Böyle evlilik ve kadınlık olur mu
00 YorumlaSende seni seven biri iste
00 YorumlaSöyle ona. Git başkasına bana dokunma de
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayNe zamandır evlisiniz
06 Yorumla
Soran9 ay5 yıl
Cevap sahibi9 ayNe zamandır böyle cinselliğiniz
Soran9 ay1 yıldır
Cevap sahibi9 ayKadınsı derken nasıl mesela
Soran9 ayYa mesela bir olay olduğunda o bir kadın gibi soğuk kanlılıkla karşılar bende erkek gibi hemen ayağa kalkar sinir olurum roller tersine yani günlük hayatta
Cevap sahibi9 ayKadınlar soğuk kanlilikla nasıl karşılıyor onu anlamadım ben😄 başka ne var ki bence bu geçerli bi sebep değil
Gizli Üye(25-29)9 ayNeden böyle oldunuz ilk günden boylemiydi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 aynapıcan. bu işiçin birnimi bulucan
00 YorumlaPsikolojik yardım almayı düşündün mü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
9 ayyok daah neler abartma ya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 893 cevap paylaştı. Bitmiş bazı seyler
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat