- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeri kafalılar için kadın maldır, eşyadır. Kocasının koynuna sıfır kilometre, ambalajı açılmamış olarak girmek zorundadır, kendini ne zaman tanışacağı belli olmayan bir erkeğe saklamak zorundadır. Kadının cinsel deneyimi olmamalıdır ki kocasının iktidarsızlığıyla, küçük s.. ikiyle, erken boşalmasıyla geçmişini mukayese edemesin, mukayese ederse kocasının erkeklik gururu zarar görür. Bu tip erkekler için kadının karakterinden çok vajinasına girilmemiş olması önemlidir. Bir de, evlenirken bakire olmayan kadının aldatmaya meyilli oldukları gibi s. alakça bir inanışlar vardır, bakire evlenenler aldatmıyormuş gibi. Bunun da nedeni, geri kafalı erkeğin "geçmişte karımı s.. kmiş birinden daha iyi s.. kemezsem aldatır" kaygısıdır.
111 Yorumla
Soran+1 yılDoğru sende haklısın tabi sen istediğin gibi cinselliği yaşa ama evleneceğin kadın bakire olsan yok öyle çifte standart kadında erkekte Aynı haklara sahiptir önce bir bunları öğren gelmiş 40 yaşına sizler için bekaretimizi koruyoruz siz yataktan yatağa koşarken birde kadınlara ciddi anlamda mal gözüyle baktığın ortada "0 kilometre" falan ne tür bir yoz olduğunu belli ettin zaten doğru siz erkekler her istediğinizi yapabilirsiniz ama konu biz olunca yok "kıyaslama" yok "aldatma" falan filan
- +1 yıl
Evlenilecek kadın bakire olmalı demedim. Bekar kadınlar seks yapabilmeli diyorum. Evlenirken de bekaretleri sorgulanmamalı diyorum. Beni çok yanlış anlamışsın.
- +1 yıl
Bekareti sorun eden erkek geri kafalıdır diyorum, daha ne diyeyim?
- +1 yıl
Bu konuya hiç cinsiyetçi yaklaşmadım. Erkekler yapıyorsa, kadınlar da yapar. Yok öyle, "her sevgilimle sevişelim ama karım bakire olsun".
- +1 yıl
İlk cevabımı tekrar oku.
Soran+1 yılKusura bakma yanlış anladım seni ben cinsiyetçi anladım olayı
- +1 yıl
Ben erkeklerin bekarete bakışını eleştirdim, sen kadınları eleştirmişim gibi cevap yazmışsın.
- +1 yıl
Geri kafalı erkek araba alır gibi sıfır kilometre kadın ister diyorum. Ama maalesef el değmemiş bulamaz. Anal, oral seks yapmış olup kendini bakireyim diye tanıtana denk gelir garibim.
Soran+1 yılKusura bakmayın böyle olsun istemezdim tamamen yanlış anlamışım
- +1 yıl
Olsun, ziyanı yok... Sonunda anlatabildim ya kendimi...
- +1 yıl
Bu durumda ben ikinci güncellemeyi üzerime alınmıyorum.
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu işin geri kafalısı, ileri kafalısı yok. Bu devrin kadını midesiz, insafsız, aşksız, tutkusuz, ahlaksız, onursuz hayatları seviyor ve hiç ama hiç bir değer de taşımıyorlar...
11 Yorumla- +1 yıl
mükemmel yorum abi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çünkü namusu o soğan zarının olduğunu saniyorlar :)))
11 Yorumla
Soran+1 yılBencede
Geri kafalılık ne alaka. Bir kadın evleneceği adamın maddi durumuna arabasına evine bakıyorsa. Oda tabiki evleneceği kadının bekaretine bakar. 130 envai çeşit cinsel organ görmüş kadını bide karım mı yapıcam.
10 YorumlaBekareti sadece kadinlarda arayan insanlardan oluşan bir toplum çünkü
10 YorumlaŞahsen ben kızla evlenmek istemezdim onun yerine 30 40 arası gibi olgun tecrübeli başkasında bulamadıklarını bende bulacagından emin oldugum şeyler tecrübesi oldugu icin kıymet bilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBekarete önem vermek geri kafalılık değil bir tercihtir. Ben önem vermem ama veren kişiyede saygı duyarım.
10 Yorumla
+1 yılBen kesinlikle önem vermiyorum Hatta bakire olmayan birisiyle hayatıma devam etmek mantıklı geliyor Çünkü s... gerçekten iyi biliyor
00 YorumlaBizde hala seks tabu olduğu için bunları yasiyoruz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Kimisi ikinci el arabaya binmek istemiyor sıfır km istiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı. Ben bakirsem kadın da bakire olmak zorunda nokta şaka şaka taş devrinde miyiz
00 YorumlaFazla anlam yüklüyorlar, akıllarını kullznamıyorlar
00 YorumlaGeri kafalı diyerek hakaret edemezsin, sen namusunu korumadin diye buna önem verenler geri kafalı mi olmak zorunda
22 Yorumla
Soran+1 yılHa kadın yapınca namus erkek yapınca elinin kiri bir bitmediniz be
- +1 yıl
soran zina korkuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana göre öyle. Bu geri kafalılık olduğunu iddia sen ettin.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ettim ve arkasındayım siz erkekler yaparken iyi ya ama evliliğe gelince temiz el değmemiş bakire kız arayışı içinde olursunuz
Cevap sahibi+1 yılSen iddia ettin. Şimdi farklı şekle girdi. Bakire kadını, bakir erkek hak eder. Bakir olmayan erkeğin böyle hakkı yok.
Soran+1 yılBakir olmayan erkekte bakire kızla evleniyor toplum bunu normal kabul ediyor
Cevap sahibi+1 yılBu toplum çok şeyi normal kabul eder. Sanki çok düzgünüz. Bir de müslüman geçinirler. Zina yapmış erkek, zina yapmış ile evlenmelidir. Dahası yok.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen vermiyorum vermedim
10 Yorumla
+1 yılkadınlardan da buna önem veren hiç az değil
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekaretini kaybettikten sonra kendini avutma şeklin bu mu?
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBurası Arabistan değil Ama Avrupa hiç değil küçük o. pu nerden geldiysen nereye ozeniyosan git orada havla
Cevap sahibi+1 yılOnun bunun altına yatıp sonra namustan bahsetmeniz yok mu ayar oluyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte bizim öyle bı sansimiz var yazı tura atilmis kadın tarafı kaybetmiş gibi düşün, otur evinde edebinle evleneceğin erkeğini bekle sabahalara kadar kluplere takılıp alkol alıp hiç tanımadığım evde tanımadığın bı adamın koynunda uyanana o. pu derler bizim oralarda, sizin oralarda da koca denemeleri vol28474946 mu diyolar
Cevap sahibi+1 yılBen dindar biriyim Türkiye de İslam ulkesi ben burada kalicam yeteri kadar havladin bence yeter
Senin gibi ileri kafalı olacağıma geri kafali kalayım
05 Yorumla
Soran+1 yılBencede yobaz
Soran+1 yılKendini bilmen güzel hadi sen istediğin kızla yap ama eşin bakire olsun
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. öyle yetiştikleri icindir
00 YorumlaSenin düşüncen ne peki
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu devirde çok onemli degil
01 Yorumla- +1 yıl
Agresiflige sinirleri germeye gerek yok yaaa
Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Folloş olmuş bi kadını kimse istemez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılEskide kalmadı mı o daha
00 Yorumla
+1 yılÇok kullanılmış kalbura dönmüş kız istemiyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılSiz erkekler yaparken iyi ya biz kızlar mi yapın a kalbura dönmüş oluyoruz
+1 yılbende geri kafaliyim
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet öylesin
- +1 yıl
ne yapayım bu zamanda herkes gibi ileri mı olayım
+1 yılÖnemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. nasıl olmalı
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçti bu işler artık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVermeyen ileri mi oluyor
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet ileri görüşlü oluyor ne oldu rahatsız mı etti seni
Cevap sahibi+1 yılBana göre farkli bir şey oluyor sana göre ileri olblr :)
Gizli Üye(18-24)+1 yılBekaret önemli tabi la öyle şey mi olur
13 Yorumla
Soran+1 yılİşte tam bir geri kafalı
Soran+1 yılUf yürü işine yobaz
Cevap sahibi+1 yılHaha nasıl da mutlu oldu öyle deyince kdldld
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler