Çünkü ben de bakir değilim
Çünkü bu durum aşkı bitirmez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir kadının, benimle tanışana kadar, benimle tanışıp tanışmayacağı bile belli değilken, bana, yani tanımadığı birine karşı kızlık zarını korumakla yükümlü olduğunu hiç düşünmedim. Herkesin geçmişi kendini ilgilendirir. Bu yüzden de hayatıma girecek kadının bakire olup olmamasıyla hiç ilgilenmedim. Kendisi söylemedikçe sormam bile.
Çünkü tecrübe. Sadece bakirelige bakan ve erkek mutlu olamaz. Binlerce örneği var. Elbette herkes bakire bir erkek ya da kız isteyebilir. Ama gerçek. Seksting yapıp her yerinin fotoğrafını gönderen. Sevişen her şeyi yapıp bakireyim diyen yüzlerce kız var. Bu sitede bile kaç tane böyle kız tanıdım. Ve bunlar bizim saf erkekleri bakireyim diye kandırıyor. Önemli olan sevgi, saygı ve niyet.
Anlamadım seksting yaptım diye bakire değil miyim yani 😂
Bakirelik sadece bir zar ile mı oluyor. Her şeyi yap. Sonra ben bakireyim. Zar sağlam ama tokmağın değmediği yer kalmamış
Sekstingin ne olduğunu biliyorsun dimi
Seksting in zikir olmadığını biliyorum. Hiç tanımadığın bir adamla. Bütün fantezilerini konuş. Sohbet et. Belki video fotoğraf gönder. Ama ben bakireyim. Bakirelik kafada başlar. Bacak arasında değil
Herkes senin gibi düşünürse kimse evlenemez sevgili yapmayan kız ya da seksting yapmayan kız zor bulursunuz onu da beğenmezsiniz sevgili yapan kız el ele tutuşuyor öpüşüyor saatlerce mesajlaşıyor bunlar bak en hafifi daha neler neler yapıyorlar ee sen sekstinge bile laf yapıyorsan evlilik için ümitlenme
Biliyorum zaten. Ama dediklerimi anlamadın. Ben illa bakire olsun diye aramıyorum. Kimse de aramasın diyorum. Çünkü yok denecek kadar az. Sen bile neler neler yapıyorlar diyorsun. Sence hayatında bir kişi olmuş bakire olmayan bir kız mı. Yoksa senin dediğin gibi her şeyi yaşamış bakireyim diye dolaşan kızlar mı
Bekaretten beklenti nedir onu bilmek lazım. Her türlü ilişkiye girip bekareti bozulmadığını savunan birisi geçmişi hakkında yalan söyleyip erkeği kandırıyorsa? Geçmişinin temiz olduğunu savunan erkek ya kadının kandırıyorsa? Bizim ülkede bekaret anlayışı sadece kadınlar üzerinden çiziliyor, çünkü erkek yaparsa doğrudur, kadın yaparsa namussuzdur. Maalesef.
Cevap
17Cevap
Bekarate bende önem vermiyorum kızlık zarı diye bir şey yok cahil insanlar kızlık zarına bakarlar kızın namusu oradan belli olmaz ki ben namus konusunda da çok düşünceli bir insan değilim
Ben bakirim bekarete önem veririm ama bekaret zar demek değildir. Zarı yırtılmamış ama her şeyi yaşamış çok kız var. Analı otoban olmuş bazılarının. Bakire olup 10 erkekle sevişen kız yerine bakire olmayıp bir kişiyle sevişen kızı seçerim.
Ben bakirim ama isteyen yapıyor bu devirde yapmayan az var o da bana rast gelmez zaten 😅 ihtiyaç sonuçta insanın canı çeker yapar
Yani kendim herşeyi yaptıktan sonra karşımdaki insandan neden hiçbir şey yapmadan kendini bana saklamış olmasını bekliyim ki
Çok saçma ondan değer vermiyorum. Başka nedeni yok.
Her insan hata yapar her insan bunu yapmış olabilir bana anlatmasını da istemem cinku Allah onu gizlemisken benim açığa çıkarmam doğru değil
Bakire ile yatarsam arayıp rahatsız eder, evliliğimde sorun olma riski oluşur. Tek seferlik vur geç için bakire risklidir o yüzden.
Sevdikten sonra bir önemi yok be
Bakir değilim ama daha önce yapmadan önce de önemsemiyordum hala aynı
Neden önem versinler ki? Aksine kadının libidosunun yüksek olmasını istiyor çoğu erkek. Ama bazı erkekler kendilerine hiçbir kadın bakmadığı için yaşayamıyor bunu. O yüzden kıskanıyor yaşayanları.
Vay be bir erkeğin bunu direk kabul etmesi beni şaşırttı doğrusu. Dürüstlüğünüzü tebrik ederim. Benim düşüncem karşı tarafın karakterine göre değişirdi. Mesela beni sırf yaşamadığım için saf (temiz) kız olarak görüyorsa rahatsız olurdum. Ama yaşayıp yaşamamamla ilgilenmiyorsa sıkıntı olmazdı. Çünkü geçmiş geçmişte kalmıştır. Ama cinselliği önüne gelenle yaşayacak kadar basite indirgemiş biriyle olmak istemem. Duygusal ve ilişkilerine emek veren birini tercih ederim.
Cunku kullanilmis bir mendil gibi gormek istmedikleri icin
Anlamak zor kadinlari
Veriyorlar, ama aşık olduklarına...
Bekâretten daha önemli şeyler var.
Çünkü işlerine geliyor
Anlaşmak önemli zar diil
ben yapıyorsam kızda yapıyor demektir.
Cok yaptiklari icin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?