Evet günümüz çağında bekarete önem vermek ciddi anlamda bir cahillik ve kadına mal gibi görmektir. Aslinda sizde haklısınız sonuç olarak ataerkil toplumda yaşıyoruz "oğlum göster amcalara kapat kızım bacaklarını ayıp" diye yetiştiriliyoruz. Sanki kadınların cinsel ihtiyaçları olamayac varlıklar olarak görüyorsunuz. Ulkemizde erkek kendini çok üstün bir varlık olarak gördüğü için bakire olmayanların namusuna dil uzatmayı çok iyi biliyorlar. Birde duyuyoruz ki bakire olmak değerli oluyor sanki altın ya da pırlanta gibi değerli bir madende değerli oluyor biz kadınları ne zaman vajinamiza bakarak yargilamaktan vazgeceksiniz bizim kızlık zarimiz yani bizde bulunan bu organ diyelim niye sizin namusunuz oluyor tabi siz kadınları kendinizden daha alt bir varlık olarak görüyorsunuz ya neyse
Bekaret çok önemli bir faktör değil, burdaki sıkıntı aslında erkeğin kendini daha üstün görmesinden ziyade sizin kendinizi daha üstün görerek her erkeği vajinanız yoluyla yöneteceğinizi düşünüp iyi insanlarıda tüketiyor olmanız. İyi olanı kötüye çeviriyorsunuz sonra neden obje gibi görüyorlar bizi diye başlıyorsunuz. Önce insanları yönetme kafasından çıkıp düzgün bir tanıyayım bir şans vereyim belki güzel olur kafasına girmeniz gerek ırk olarak...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılBu yaratılışla alakalı. Müslümansan erkeğin üstünlüğünü kabul edersiniz. Takvada geçmeye çalışırsınız. Değilsen zaten ne söylesem boş.
Evet evlenmeden önce seks yapmak zinaya giriyor. Modern topkumlarda sorun değil belki ama şöyle düşün. Evlendiğin günnhem erkeğin hem kadınınngeçmişi barkovizyonda gösterilse, gelşnin sğzına aldığı içine giren yaprsklar gözükse kimse bundan hoşlanmaz02 Yorumla
Soran1 yılÇok şükür dinimi biliyorum senden öğrenecek değilim hem ayrıca senin bir kere her iki tarafa da günahtır bu bir ikincisi erkek kadından üstün değildir bilhassaa İslam'da kadına tanınan pek çok hak vardır toplum normlarında göre yazma da dinimizi ogrenipte buraya yaz olur mu çünkü çok komik oluyorsun
- 1 yıl
İyi incelemelisin. Yönetin, irade ve idare erkeklerdedir. Allah erkeği üstün yaratmış. Zaten dikkat edersen her iki cins içinde söyledim. Teşhirciliğin olmadığı, sexin sadece eşler arasında olduğu, sapıklığın ve zinanın ölüm cezasıyla yasaklandığı, internetten bile yazışamadığın bir dünyada zina olur mu
Gizli Üye(25-29)1 yılYani madem sen evlilik olmadan seks yapıyorsun o zaman neden evlenmek istiyorsun? Ben bu mantığı anlamıyorum modern modern yaşıyoruz ama geleneksel bir şey olan evliliği de istiyoruz kadınların kendini değerlendirmesi gerekiyor modern bir yaşam mı yoksa geleneksel bir yaşam mı seçim yapmalısınız şu halinizle iki yüzlü duruyor ve mide bulandırıyor
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılBir kadının, tek bir erkeğin (kocasının) "malı" olması gerektiğini düşünüyorlar. Bekar kadınların cinsel özgürlüğünü bu insanlara ne anlatabilirsin, ne kabul ettirebilirsin. Bekaret özenle korumanız gereken bir hazine değil. Evlenmek istemeyen biri ölene kadar cinsellikten mahrum mu yaşamalı?
02 Yorumla- 1 yıl
Bakire olmayarak evlenen bir kadının mutlaka aldatacağını zanneden dar kafalı bir kadın var cevaplarda.
- 1 yıl
Takip ediyormuşum, takipten çıktım. O derece rahatsız oldum kadının yazdığından. Kadınları bekaret üzerinden maalesef en çok kadınlar eleştiriyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Bakire olmayanı ben kendim kabul etmem ki başkasına tavsiye edeyim. Ne yani bu kadın yatın birgun eski sevgilisini gördü ona hayır mı diyecek? Bakire almayan boynuzu yemeye mahkumdur 🤙❤️ bacaklarınızı açmayın İnsanın hayvandan farkli olduğu belli olsun dimi tatlım 👍
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKendi cinsel performansları kıyaslansın istemiyorlar bu yüzden bakire kız istiyorlar ama şöyle bif şeyi atlıyorlar toplumda nerdeyse yüzde doksan kızlar ya sevişiyor kızlığını bozdurmadan ya da anal seks yapıyor evliliğe gelince kocası olacak kişi bumların hiçbirisini bilmeyim bakire temiz kız aldım diye seviniyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 986 cevap paylaştı.
1 yılKendi performanslarının başkası ile kıyaslanmasindan korkan yetersiz tipler oluyor genelde
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılkadın dediğin tek bir erkeğe ait olacak
20 kişinin altında inleyip sonra kendinize efendi adam aramayın04 Yorumla
Soran1 yılSiz yapınca sknti yokta kadınlar mi yapınca yapınca sknti yok öyle yağma ne kadar ekmek o kadar köfte
- 1 yıl
kadın birliktelik yaşadıkça değeri düşer
Soran1 yılEvet biz arabayiz değerimiz düşsün bize insan gözü ile bakan kim
- 1 yıl
vututututut
Gizli Üye(25-29)1 yılBen diyince linçliyorlar.20 yaşındayken burada bekarete neden önem veriyorsunuz diye bir soru sordum etmedikleri laf kalmadı
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı.
1 yılBakir olmayan önem vermesin bence sorun çözülür böylece
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeğin parası olsun boyu uzun olsun şu olsun bu olsun ama kıza gelince bir şey istemeyelim
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBirde yorumlarda ağlamış siz yapinca oluyor bizde yapcaz demiş sorun ne anlamadım biz kafana silah mı dayiyoruz yap yapma diye? Kendi seçimin
Cevap sahibi1 yılAltına yattığın erkeklere söyle seninle evlensinler biz evlenmek zorunda mıyız
Soran1 yılAllah Allah ben zaten evlenmeyi düşünmüyorum bakire olmayan kızda evlenebiliyorlar Türkiye'de erkekler kadınlar adına her şey adına karar verebiliyorlar belli ki yazdıklarım sana dokunmuş ki bu kadar sitem ettin
Cevap sahibi1 yılZorla bir şey yaptırıyorlar mı? Kendinize göre birini bulun o zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
1 yılBenim için bekâretin bir önemi yok. Oysa önemli olan gerçekten sevginin kıymetini bilmektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNapalım kaç kişinin altından geçtiği belli olmayan kızı alıp karımız, çocuklarımızın annesi mi yapalım?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBeyinlerinde örümcek ağı olduğundan sağlıklı düşünemiyorlsr
00 Yorumla
1 yılBana kalırsa da saçmalık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. Seni çok yıpratmışlar anlaşılan ondan bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Eeee yani
10 YorumlaUmrumda değil bu konu
00 Yorumlaöyle büyütülmüşler. Hayatın farkında değiller
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılDar oldukları için.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılVeriyorlar önem evet
10 Yorumla
1 yılben vermem gel
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım