Kızlarda bekareti sadece bakire bir erkek aramalı diye düşünüyorum ayrıca ayıplanmıyor sadece y*vsak birisinin bakire bir kız istemesi ironik bir durum bence
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılO.. bularr onun bunun altında gezip kendilerini ona buna kakalamaya çalışıyorlar kendi o.. buluklarınıı normal görüyorlar çünkü
04 Yorumla- +1 yıl
Türk kızı olduklarına güveniyorlar onların kanı mayası bozuk ar namus şeref yok ki
- +1 yıl
%99u öyle artık eski de kladı namuslu temiz aklı başında kızlar artık yeni nesilin beyni gelişmemiş oluyor ana baba bir şey öğretmiyor salıyorlar çayıra ortalıkta çıplak geziyorlar erkeklerin kucaklarında geziyorlar ortalıkda sevgili sevgili diye geziyorlar ar namus şeref kalmadı artık tecavüze uğrarsa a.. mınııı açıp yırtıyor namusum gitti diye ama kendisi yaptığı zaman a.. mınıı açıp s. iktiriyor ben namusluyum diye geziyor 100 kişinin altında geziyor sonuncusunun elinde kalıyor işte aile hiç bir şey öğretmiyor kızların ele alıncak hali kalmadı artık erkeklerden beter hale geldiler önceden erkek kızı yatağa atardı şimdi kız arabada 5 evde 15 yapıyor kuytu köşe ayakta götürüyor ee ne olacak avurpa kızlarına özenecez diye avrupa kızlarından bin beter olup çıktılar avrupa kızları bile bu kadar değildi türk kızları uçtu gidiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBen sevdiğim kadının geçmişine bakmam
00 Yorumla
+1 yılAyıp değil, gayet normal ve hak verdiğim bir kriter
42 Yorumla- +1 yıl
Ne demek
+1 yılyoo ayıpsanmıyor kültürümüzde oldukça normal bekarete önem vermek
13 Yorumla- +1 yıl
jsegbdjkag eski nesile bak sen de o zaman
+1 yılHer b*ku yiyeceksin sonra temiz kız mı isteyeceksin? Ben temizsem o da öyle olmak zorunda.
04 Yorumla- +1 yıl
Tamam ben yanlış anlamışım. Haklısın. Kusura bakma.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılArtk erkeklerde bekarete önem vermemeye başladı umurlarnda degl
00 Yorumla
+1 yılbenim için önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok haklısın reis 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Adamsın bro
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam