Kocam önceden az da olsa ilişki istediğini belli ederdi ama artık ben demesem istemiyor. Bu anormal değil mi?

Öncelikle kocamın beni aldatmadığından eminim. 2 yıllık evliyiz. Normal hayatta da o çekingen, ben girişken biriyimdir ama normal hayatta ciddi eşimin yanında cilveli, nazlı, istekli biriyim. Kadın gibi hissetmeyi, dişil enerjimi yükseltecek şeyler giymeyi severim. Eşime sürekli temas edesim gelir cinsel istek olmasa dahi ama adam bana sapık muamelesi yapmaya başladı. Bu yüzden artık ilişki istesem de söylemiyorum. 2 hafta oldu bana yanaşmıyor. Rahatsızlığımı dile getirdim bana yaptığın muamele zoruma gidiyor, ayrıca beni beğenmiyor musun bir sıkıntım mı var diyorum. Senle ilgili değil, seni beğeniyorum da ama ben bu isteklerimi dile getirmem diyor. Çok zoruma gidiyor, normalde tam tersi olur. Bizde ilişkide sıkıntı kocamda. Zaten erekte de çok olamıyor ona rağmen yine de bir şekilde ilişki yaşadığımızda tatmin oluyorum ama hep suçlu hem güçlü oldu iyice ki bu yetersizliğini de hiç yüzüne vurmadım. Kaç kere sorun bende mi diye çeşit çeşit kıyafetler aldım kılıktan kılığa girdim ama sadece hevesimi kırdı her seferinde bunlara ne gerek vardı sen zaten güzelsin diye. Madem güzelim neden etkilenmiyorsun diyince de etkileniyorum diyor. Karısından etkilenen adam karısına nasıl 2 hafta yanaşmaz? Evlenmeden sabredememişti zamanında dudaklarıma yapışmıştı (gerçi onda da ben kamçılanış gibi olmuştum ama düşünün aslında dişiliğimi normalde konuşturtuyordum benim enerjimi emmeden önce) sonra puf.

Kocam önceden az da olsa ilişki istediğini belli ederdi ama artık ben demesem istemiyor. Bu anormal değil mi?