Evliyim. Dün tam uyuycam eşim geldi yanıma uzandı. Özledim falan diye öpmeye başladı aşkım çok uykum var dedim benimde sana ihtiyacım var dedi yarın dedim cinsel istek bedenimi sarınca. Duramıyorum aşkım ya lütfen sende çok mutlu oluyorsun niye böyle yapıyorsun dedi ısrar etmesi yanlış değil mi? T
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Bu ihtiyacın karşılıklı oluştuğu zaman yaşanması gereken bir durun olduğunu anlaması lazım. Ama senden hiç girişim olmuyorsa da adam şansını deniyorda olabilir. Evli çiftlerin bunu bir alışkanlık haline getirmeleri ve her iki tarafında ihtiyaçlarını gözetmeleri gerekir. Bu arada kadınlar gününüz de kutlu olsun 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılYok olur benden de girişim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu süreklilik arzetmeye başlarsa erkek alternatif arar ister istemez gözü dışarıya kayar onun için kadın çalışıyordur çocuk vardır gece meme ister erkekte gecenin geç saatinde hadi hanım işe dememeli, öyle niyeti varsa bir saat önceden hanıma sinyal verip ise erken başlayıp dusunu alıp yatması gerekir. Bu konuda iki tarafta anlaşırsak sorun olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYa s gitsin her boka gözü dışarı kayar a kodumun gözü
+1 yılAraya duvarlar örüyorsun ve eşler birbirine hayır kelimesini kullanmamalı. Yarın diyorsun ama yarın kim kimin hayatında olacağı hiç belli değil bu hayatta
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden kullanmamalı
- +1 yıl
Sen hayır dersen, o hayır derse karşılığında sonra herkes hayır demeyene gider
- +1 yıl
@ırmaklulu o zaman yandım Allah dersin.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan karşı tarafı kırmamak için kabul eder yani. Sonuçta o senin kocan. Bazen o sana, bazende sen ona. Bunda kötü bir şey yok. Aksine eşin sana bağlı ne güzel kıymetini bil derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılKarşı tarafı kırmamak için sabah işe sarhoş gibi mi gideyim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
77Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÖküz bir kocaya sahip olunca bunları yaşaman çok normal gadası
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet yanlış
00 Yorumla
+1 yılAdam trip atmamış ya da zorlamamış. Tatlı dille minik bir ısrarda bulunmuş. Ne var ki? Belki de nazlandığın gün olsa "hiç uğraşmadı yaa" diyecektin. Gayet normal davranmış.
710 Yorumla
Soran+1 yılBana öyle geldi sanki
- +1 yıl
Yok yok, bence güzel bir şey. Kız evi naz evi demişler, nazına naz ile dönen prenses erkeklerden değil eşin. Eril enerjisiyle ikna etmeye çalışmış 😅
- +1 yıl
Sude bise dicem
- +1 yıl
Niye buradan yazdin ki @MertAltunkynk
- +1 yıl
D. m bak o zmn
- +1 yıl
Bak derken? Emir sevmem iyi aksamlar
- +1 yıl
D. m bakarmisin demek istedim
- +1 yıl
Tamam yazarsin
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Sude d. m e tekrar baksrmisin
+1 yılBence gayet kibar istemiş. Ben olsam ikna olurdum geri çevirmezdim. Çünkü teklif var teklif var
102 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıl yanlış olan şey senin eşini reddettmen. İslamiyette bile diyor eşlerden birisi meşru cinsel ihtiyacı olduğu zaman ocakta yemeğiniz olsa dahi ya da sağlık durumları hariç ne olursa olsun reddetmeyiniz diyor. Aynı şekilde sende gecenin bir yarısı eşinden istediğin zaman onun da reddetmesi dinen çok günah.
112 Yorumla
Soran+1 yılİslâmiyeti katma islamiyetrw benimde çok hakkım var hangisi gerçekleşiyor? Bırakın bunu yorgunum uykum var her zamsn olmayan bir şey bitti
Cevap sahibi+1 yılTamam işte hakkarını arayacaksın kocana karşı.
Soran+1 yılİyi bebeğimi emzirmek zorunda değilim tutsun evde temizlik yapmak zorunda değilim tutsun. Oldu. Ben yorgunum ve istemiyorum bitti
- +1 yıl
Sonra da aldatıldım...
- +1 yıl
@Belkibirgünbiryerde aldatacak olan her türlü aldatır yeterki içinde olsun. Kadıncağız o gece yorgunsa canı istemiyosa, mecbur değil. Başka günler torbaya girmedi
- +1 yıl
Yoo, o işine gelmeyen yobazların uydurması o. Hani şu Arap adetlerini hurafeleri dinimize mal eden yobazlar varya işte onlar. Allah katında kadın erkek eşit değildir diyerek şirk koşan yobazlar
- +1 yıl
Son yazdığım gizli üye beyfendiye, cevaplar karışmasın
Cevap sahibi+1 yıl@gukbeseker1978 Abla sen de sataşacak yer arıyorsun sanırım. Neyse seninle tartışmaya girmeyecem. Senin doğrun sana, benim doğrum bana.
- +1 yıl
Fikir paylaşmanın sataşmak anlamına geldiğini sanmıyorum. Bu yüzden kişiselleştirmenizede bi anlam veremedim. Elbette herkesin doğruları kendinedir aksini iddia etmedim.
Cevap sahibi+1 yılYobaz dersen bunu sataşma olarak algılarım ablacım
- +1 yıl
Yobaz kelimesini yanlış anlayıp, kendi üzerine alacağını tahmin etmedim. O kelimeyi insanlara Arap adetlerini hurafeleri dini vecibeymiş gibi dayatan sözde hacı hocalar için kullanmıştım. Aslında çok açık ve net
- +1 yıl
@Gülbeşeker1978 Vuuuuu. Burnunuzdan alev çıkıyor.
+1 yılNiye duvar örüyorsunuz ki birbirinize olan var olmayan var😀
90 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Mutlu oluyorsanız reddetmeyin soğukluk girer. Hastalık , özel durum olur o zaman mantıklı tabiki.
52 Yorumla
Soran+1 yılYa benim canımın cinsellik istememesi de bir sebep
+1 yılYanlış ama o da ne yapsın sen yapmıycsksan başkasıyla yapsın bari yazık değil mi adama
62 Yorumla
Soran+1 yılSenin kocan yapmayınca başkası ile mi yapacaksın
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler maalesef kadınlar gibi değil. Nefislerine sahip olamıyorlar. Benim eşim hayır kelimesini bilmiyor. Gectiğimiz hafta sonu bir gecede 3 defa uyandırıldım. Ve bunun bir gece önceside var. Eşinde haklı sende haklısın
63 Yorumla- +1 yıl
Ay uykunun bölünmesi çok kötü, insanı delirtir valla
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Ve bu devamli olan birşeyse dahada kötü
- +1 yıl
Allah kolaylık versin sana
+1 yılValla nasıl bi duygu bilmiyorum ama genelde evliliği ayakta tutan şey cinsellik derler bir de hocalar diyor ya kadın eşini reddederse melekler onu lanetler ne kadar doğru bilmiyorum☺️
22 Yorumla
Soran+1 yılTek kadın reddetse mi melek lanet ediyor Muş erkek reddetse helal abime mi diyorlar mış ) :) kardeş biz tüfek değiliz bazen canımız istemeyebilir
- +1 yıl
Orası öyle evet kadın reddederse erkeğin gözü dışarı kayarmış falan filan içinde o istek varsa her türlü kayar tabi de bizde de can var istemeyedebiliriz sen kocanla çözersin olayı😉☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılanlayışlı olmak şart bu intikam almaya evriliyor bizim ülkede demek bugün yapmıyoruz öylemi haftaya sen istersen ben kabul etmiyorum gibi bir şey oluyor
22 Yorumla
Soran+1 yılYok kocam arsızdır fndkjf
- +1 yıl
belli ki libido her zaman zirvede
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAslinda reddetmemek gerekiyor ama ben kendimden ornek verecek olursam esim cok istekli degilse benim de asla canim cekmez onu. İstedigim kadar yuksek olayim o an degil beni reddetmesi, sadece benim kadar iveya benden daha katekli olmadigini anlarsam. bir anda fabrika ayarlarina donerim o hadi yapalim dese bile asla canim istemez. Ama. herkea boyle olmayabilir
00 Yorumlaİhtiyacım vardiyor adam enson nezaman olduysan uykum var kocanın ihtiyacini gidermeye engel deyil ha hastasindir tam ama ihtiyaç varsa giderimeli .
Şöyle düşün hazırlandın yataga girdin çok istekli sin o sana dese uykum var diye ne hissedersin00 Yorumla
+1 yılBence kadınlar biraz daha anlayışlı olmalı bu konuda erkekler için.
Sonuçta ihtiyaç ve tabiki eşi olarak seninle olmak istiyor.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO belkide naz yaptığını düşünüp ısrar ediyordur olamaz mı 😉
72 Yorumla- +1 yıl
kapatmıssın sayfanı.. şimdi gordum yeni acmıssın cok sevindim.. yazamıyorum sana bana yazabilirmisin merak ettim seni..
+1 yılİkinizin de yaptığı yanlış
İşte evlenme yaşı zaten geç belki geç evlənəcəm belki de hiç evlenmeyeceğim
Zinaya bulaşmak elden değil daha bulaşmadım
Evlenirsin karın istemez..00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kadınlara gidebilirsin dersen ısrarcı olmaz ama sen de ileride kist rahim kanseri olabilir bence başka kadınlara gir hayatım senin içinde degisliklik olur de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılikinizin de istekli olduğu an az. o yüzden bence eşin istediğinde en azından el ile boşalt onu. ben de evliyim ve çok reddediliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılEl öel bana gelmez
- +1 yıl
niye gelmiyomuş iğrenç mi
+1 yıl1 reddedilir 2 olur 3 olur 4 te bi bakarsın başka kadınla. Sonra kocam neden aldattı olur. Aferin sen böyle devam et
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. sonrada cinsellik yaşayabilirsiniz. anlayışlı olması lazım
21 Yorumla
+1 yılYoğun çalışan biri değilsen reddetmemen iyi olur. Özellikle çocuk da yoksa. Aranızda soğukluk olmasın.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılyani aslında anlayışlı davranması gerekirdi tabii ki. ama bi erkek azınca illa boşalması gerekiyo. boşalmazsa daha fazla azıyo. bu yüzden senden gizli mastürbasyon yapmak istemediği için böyle demiş olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılısrar edeceğine seni etkilemenin yoluna baksaymışya :P
02 Yorumla
Soran+1 yılİizn vermem ki
- +1 yıl
o zaman bekleyecek yapacak bişey yok illede cıks diyorsan :D tecavüz edecek hali yok ya :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkiniz de haklı olabilirsiniz. Sürekli olarak istemeyen sensen haksızsın sürekli olarak yanlış zamanda ısrarcı olan o ise o yanlış.
11 Yorumla
Soran+1 yılHep istetim
+1 yılKocan tam bir öküz nasıl seçiyorsunuz böyle insanların anlamak güç
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. çalışıyorsan ve saat gec ise hak veririm sana ama ikisi de değilse kusura bakma o erkek o ıstekle baskası ıle ihtiyac giderdi die aglarsın
10 Yorumla
+1 yılsen neden mazeret yapıyorsun başkasıyla mı sevişiyorsun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılHaftada kaç kere birlikte oluyorsunuz sayısı az ise ister erkek normal
00 Yorumla
+1 yılEvet evli bir adamın zaten mastürbasyon yapması gerekirdi çok ayıp etmiş kocan.
00 Yorumla
+1 yılEvlilikte olur böyle şeyler fazla abartmamak lazım.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılBu iki tarafında isteğiyle olacağı bir şey. Anlayışlı olmalı.
00 Yorumla İsteği belirtmesi doğal en azından p*rno vb olaylara bulaşmışmıyor 😅
00 Yorumla
+1 yılGayet hoş dille ikna etmeye çalışmış, siz de onu anlamalısınız.
00 YorumlaZorla güzellik olmaz en güzel atasözlerinden biri...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Düşünce sacma senin canın istediğindede eşinin canı istemese reddetse seni ne düşünürsün?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Çok haklısın saygı duyacak her zaman ısrar etmemeli. Yerden göğe haklisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Hiç yakınma çok şanslısın aslında. Asla da reddetme bu hayati bi tavsiye
02 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyor canım?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış uyku moduna geçmeden niyetini belli etmesi gerekirdi, kociş biraz işi bilmiyor galiba
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiz neden kendinizi tutuyorsunuz isteğiniz olduğu halde değerlendirin yani ne var
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldelikten öte değilsin demek ki bu yaklaşımla onun hayatında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. belkide senin nazlandığını düşünmüştür ondan ısrar etmiştir
00 YorumlaBir gün o istemediğinde de bu kelimeleri kendine tekrar etmen dileğiyle :)
00 YorumlaSen yorumumu kabul etmeyeceksin belki ama reddetmememen gerekiyor senden istediğini alamazsa başkasından alır, Türk kadınları bunun farkında değil
10 YorumlaÖzel durumlar hariç haksızsın bu kafayla devam edersen aldatılman kaçınılmaz olur
00 YorumlaKocan anlayışlım tatlı dilli zoraki bir neden yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi 5 dk sesinizi kesip duracaksınız onu bile beceremiyorsunuz mk sonrada erkekler aldatıyor diyorsunuz
01 Yorumla
Soran+1 yılBir 5 dakika ancak senin gibi çapsız erkeklerin süresi kocam en az 20 dk ikincisi. Aldatmanın bahanesi olmaz nedem demem
Üçüncüsü sesim kesmem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynen benim yaşadıklarımı oda yaşamış ama bir yandan haklı nasıl durdursun kendini
03 Yorumla
Soran+1 yılHer gün yapıyoruz. En fazla iki günde bir
Cevap sahibi+1 yılBizim ki çok daha düşük hafta bir ben istekli olunca reddediyor
Cevap sahibi+1 yılMahsuru yoksa sizin için dilerseniz dertlesebiliriz
+1 yılEvet ama adam istiyor ver yani sende rahatla oda
01 Yorumla
Soran+1 yılBen istemediğim halde yaptığım zaman mutlu olamıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı duyması gerekiyor size..
10 Yorumla
+1 yılYanlış değil istediğini ver
00 Yorumla
+1 yılYanlış. Anlayış göstermesi lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇok istediyse kirmamalisin eşin sonuçta
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu yaptigin cok yanlis hatalisin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yıladam baskasına gıderse aglama hıc
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılHer 2 tarafın da anlayışla hareket etmesi gerekir.
00 Yorumla
+1 yılBilemem adamı 15 günden 15 güne salıyor san değil
00 Yorumla
+1 yılSen istemezsen ALDATIR...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence ikinizin de anlayışlı olması iyi olur
00 Yorumla Sürekli olmuyorsa ısrar etmemeli
00 Yorumla
+1 yılSen neden geri çeviriyorsun bu yanlış bir şey
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Devamını Gör(84)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocam cinsellik istemediğimde anlayışlı olmak yerine ısrar ediyor, yanlış değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım