Arkadaşlar kocamla 2 seneden beri sadece 2-3 kere birlikte olduk kendisi benimle yapmıyor hep bir bahane buluyor.. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)1 yılBu çok zor ve yıpratıcı bir durum. İki yıldan uzun bir süredir kocanla sadece birkaç kez birlikte olmuş olman, büyük bir boşluk ve yalnızlık hissi yaratabilir. Evli olduğun biriyle yakınlık kuramamak insanı hem bedensel hem de duygusal olarak tüketir. Cinsellik sadece haz değil, aynı zamanda bağlılık, yakınlık ve değerli hissetmenin bir yolu. Bu yüzden böyle bir uzaklık zamanla içten içe yıpratır insanı.
Bu durum evliliğin başından beri mi böyleydi yoksa sonradan mı bu hale geldi, önce buna bakman gerek. Çünkü eğer en başından beri böyleyse belki de eşin cinsellikle ilgili bir sorunu, korkusu ya da isteksizliği olabilir. Ama zamanla uzaklaştıysa, aranızdaki ilişkiyi etkileyen başka sorunlar olabilir.
En önemlisi konuşmak. Ama suçlamadan, kavga etmeden. "Seninle birlikte olamamak beni çok yalnız ve değersiz hissettiriyor" gibi kendi duygularını anlatan cümlelerle yaklaşman işe yarayabilir. Belki sana dürüstçe bir şeyler anlatır, belki anlatmaz ama en azından neyle karşı karşıya olduğunu öğrenirsin. Cinsel isteksizlik bazen fiziksel bir sorun olabilir, bazen psikolojik bir yorgunluk ya da bastırılmış başka şeyler de olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu sıradan bir isteksizlik durumu değil. Tolore edilebilir bir isteksizlik değil. Sizin yaşınızdakiler haftada 2-3 yaparken siz 2 senede yapmışsınız bunu. Peki sen bu zamana kadar nasıl dayandın. Normal şartlarda senin durumundaki bir kadın, ya boşanır, ya da aldatırdı. Sen nasıl bir şey yapmadan duruyorsun. Bu pek "söylüyorum. Ama bir şey yapmıyor." gibi bir cümleyle geliştirilecek durum değil. Yapmıyorsa çoktan boşanman gerekirdi. "Seviyorum." dersen de inandırıcı olmaz. Sevgi cinsel isteği öldürmez. Burada senin de isteksiz olduğun çıkar. Ben eşimin seviyorum. Ama ben senin yerinde olsam, ayrılmadan bile çoktan seks yapacak birilerini bulmuştum. Ya da boşanmış. Senin yapman gereken, kocanı karşına alıp, "eğer bir sorunum varsa beraber çözmeye çalışalım. Yok yapmak istemiyorsan da ben ciddi ciddi boşanmayı düşünecem. Bu böyle olmaz." demen gerekiyor.
00 Yorumla
kocan seni istemiyorsa bunun bir kaç sebebi vardır. Ülke koşullarında borcu olan erkeğin cinsel performansı kötü olacağından stres yüzünden sana göstermek istemediğinden hiç yapmamayı seçiyor olabilir.
ikinci neden sana söylemediği bi sıkıntısı vardır.. bu sıkıntı yüzünden cinsellik düşünemez olmuştur..
üçüncü neden senden soğumuştur. sen arzulamıyordur. bunun sebebi de senin kendine dikkat etmemen olabilir.
dördüncü neden ise en kötü ihtimal.. başka biri vardır. haliyle o kişide bulduğunu sende bulamadığından seninle onu hayal ederek birlikte olmak istemediğinden yapmıyordur.
beşinci bi ihtimal var mı yok mu eşinle konuş.
04 Yorumla
Soran1 yılBen dördüncü ya da üçüncü gibi hissetmeye başladım çünkü kendime bakan güzel bir kadınım hani biz evlenmeden öncede çok talibim vardı ve mesela sevgili dönemimizde çok kıskançtı. şu an ise kendisi bana daha dar giyin, kısa giyin bu çok uzun diyor. Bu hareketi de şaşırtıyor beni.2 senede çok degisti.
- 1 yıl
seni seksi bulmuyor işte. ama bi başkası olsaydı böyle önerilerde bulunmazdı.. yani giyimine karışmazdı. yerinde olsam spor yapar sağlığına dikkat eder ve her an Seksi olmaya çalışırdım. erkek seni arzulamıyorsa bence kendine sadece aynada bakan bi kadın var demektir. makyajla kendine bakım kremi sürmekle bakım olmuyor. haftada üç gün spor ve sağlıklı beslenme şart.
diyeceksin ki o kendine bakmıyor.. ben niye bunları yapıyorum.
bak cinsellik böyle bişey işte kız Seksi olmak zorunda. sen Seksi olduktan sonra onu parmağında oynatırsın.
Soran1 yılZaten sporcuyum sorun orada işte.. Hatta ilk tanistigimizda o terk edilmişti bide obezdi onu spora ben baslatmistim ve onu o kotu doneminde iyilestirmistim. Herkes beni beğeniyor ama bi kocamın gözüne giremiyorum. Aldattigini düşünüyorum o yüzden.
1 yılAbla yardım ettttt. Sevgilimle aylardır neredeyse her gün cinsel ilişkiye giriyoruz bazı günler 2-3 kez. Sabahtan akşama beraber olsak sabahtan akşama kadar ister. 😅 Geçen üstümdeyken birkaç saniyelik bayılmışım. Ben ondan genelde az yapmasını istiyorum ama senin kocanın belli ki psikolojik ya da fiziksel bir sıkıntısı var üroloji miydi neydi cinsel doktora ve cinsel psikolojoğa götür kocanı
01 Yorumla
Soran1 yılTamam canım 😢
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
89Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 1 yılboşanabilirsin,
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Zamanında çok esc ye gitmiş alışmış onlara sende de aynı muameleyi göremeyince 2 sene de 3 kere de kalmış bir erkek cinselliksiz yapamaz ben kendi adıma konuşayım yaşım 30 a geliyor ama haftada 2 3 kere yapmam lazım ki yaşlanınca rutine giriyor zaten bu adam seni aldatıyor.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı.
1 yılSeninle yapmıyor da hiç mi yapmıyor? yoksa başka şekilde mi yapıyor... p*rno, mastürbasyon falan...
2 senede 2-3 kere çok saçma bir rakam. bu 2 haftada olması gereken bir sayı ancak. Bu da şu demek evlenir evlenmez de aranızda bir ilgi yokmuş cinselliğe... Psikiyatrik destek alıyor mu? Bazı ilaçlar isteksizlik yapıyor. Ama eğer psikiyatrik bir durum yoksa bu sayı çok saçma. İnsan 2 yılda 2 kere sevişeceği kişi ile neden evlenir ki?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılDurum kötü, öncelikle kendi hijyenini kontrol et, bir sorun olduğunu sanmıyorum.
Sonrasında en doğru olan karşına al konuş sebeplerini sor, doktora gitmeyi öner, kabul etmez ise yapacak çok az şey kalıyor, birde istek artırıcı damlalar var her gün içeceğine koy, kısa sürede biraz artık olacaktır, ama tam nedenini öğren ereksiyon sorunumu ve yoksa kendisi böylemi? Yani bu şekilde giderse aldatılması kaçınılmaz olur.00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zor bir durum. İnsan bu gibi durumlarda acaba sorun bende mi, beni mi sevmiyor, çekici bulmuyor diye düşünebilir. Fakat genelde konu böyle çıkmaz. Bir çok sebep olabilir. Ayrıntılı konusabilirsek evli bir erkek gözü ile bilgi verebilirim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 720 cevap paylaştı.
1 yılYa troll yapıyorsun
Ya da Kocan seni aldatıyor
Yahu kadın 2 senede hiç mi azdırmayı başaramadın kendine karşı01 Yorumla
Soran1 yılOnunki kalksa bile yapmıyor anlamıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
1 yılAçıkça konuş, nedenini öğren. İlgisizlikse birlikte vakit yaratmaya çalışın, gerekirse profesyonel destek al. İhmal edilmek kabul edilemez.
00 Yorumla Bu işte bir terslik Çar senin istememen lazım onun değil ya seni vereceksen biri ile aldatıyor ya da geçmiş olsun kocam da senin bacın oldu 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 693 cevap paylaştı.
1 yılYaaa senin nasıl özlemin vardı şimdi doğru dürüst açılmamıştır bile oy oy onun bi tazelenmesi lazım 😘
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı. Bence yalan ama bence sende yas aldikca cekiciligini kaybetmissindir.
02 Yorumla
Soran1 yılDaha 26 yaşındayım vücudum da gayet çekici kendimide beğeniyorum o niye istemiyor anlamiyorum
seni arzulamıyordur, başka biriyle de yapıyor olabilir.
00 Yorumla
1 yılHiç evlenmeseniz daha iyi ya da ayrı evlerde oturmak daha rahat olur
00 YorumlaKıskandır tabiki. Başkaları ile tehdit edince anında düzeliyorlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılBöyle saçma bir evlilik mi olur seninle yapmayacaksa o zaman ne diye evlenmiş ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Seni tatmin edecek erkeklerle dene ama tekrar kocana dön
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Biraz azdırıcı besin yedir üstüne işven cilven kudurt adamı.
00 YorumlaBul birini yavrum bak 50 kusür kişi yazmış 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYa başkası var ya da kocan gay olmus. Boyle sacma sey olur mu? Ne demek o kadar süre yapmadan durmak.
07 Yorumla
Soran1 yılGay olabilir mi cidden oha.. Böyle giderse taktirip onu ben s1kicem
Soran1 yılAldatmasindan iyidir gay olması dkdjxnjx
Cevap sahibi1 yılHahaha
Cevap sahibi1 yılBaska mantıklı açıklama olabilir mi? İnsan neden esini * ki?
Cevap sahibi1 yılDene bak bakalım biraz kurcala arkasını?
Soran1 yılTamam🙂
Cevap sahibi1 yıl😉 yok değilse bu sefer onu kiskandir. Meraklandır. Gizem yarat.
aile terapistine gitmeyi deneseniz inanın iyi gelir.
00 YorumlaYapmıyor mu yapamıyor mu
Ona göre öneride bulunayım00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇık üstüne cinsel organını okşa ve yala öp her yerini dudaklarına seksi bir öpücük at hayır derse erkekliğinden şüphe ederim 😂
00 Yorumla
1 yılbizde de tam tersi ama diyorum işte allah isteksiz eşe denk getirmesin dsfdgdfg
03 Yorumla
Soran1 yıl😢😢
- 1 yıl
zamanla gözün dışarı kayacak ama yapcak bişey yok çok doğal.
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. fb bul ona ver kocana verme elini miksin o 😂😂
00 YorumlaSorun var derdin büyük senin için dolu kocana karşı dime
00 Yorumla
1 yılYa aldatıyor ya da artık mutlu edemiyorsun (bende eşimle ilişkiye girmeyin çünkü o hep boşalıyor ben bosalamiyom o hep mutlu ben değilim ) yani binsebebi vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbenim gibi bir balık erkeği kocan olaydı her gün tutkuyla yapardı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBakimsiz misin tutkun sehvetin mi eksik kilon mi var sorun ne
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKimse olmak istemez mi seninle
Cevap sahibi1 yılNeden yapmıyor
1 yılYaşlarınız kaça kaç yıllık evlisiniz
02 Yorumla
Soran1 yıl2 senedir evliyiz
- 1 yıl
Kesinlikle bir problem var bunu detaylı özel olarak konuşulması gerekiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNeden erekte olamiyormu
02 Yorumla
Soran1 yılOlsada yapmak istemiyor anlamıyorum bende konuşmaya calisincada yeterli bi cevap vermiyor
- 1 yıl
Bendede anlamsız yani mastürbasyon filan mı yapıyor başkası mı var
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
1 yılEvlenirken aklınız nerede idi hanfendi?
02 Yorumla
Soran1 yılBiz sevgiliyken böyle degildi..
- 1 yıl
Nasıl yani? Ne demek böyle değildi?
1 yılpekı ısteksız soguk bırımısın
07 Yorumla- 1 yıl
eger ısteklıysen nasıl mucadele edıyorsun bu durumla
Soran1 yılİstekliyim ama o değil 🙃
- 1 yıl
pekı lıbıdonla nasıl mucadele edıyorsun
Soran1 yılKendimi tatmin etmeye çalışıyorum tek basima ne yapayim.. Evlimiyim degil miyim belli degil cidden🥲
- 1 yıl
dılersen onu etkılemek ıcın bazı taktıkler verebılırım sana
- 1 yıl
yontemını degıstır bence
- 1 yıl
ılkın esınmıydı
Neden?
Seninde ihtiyacın sonuçta05 Yorumla
Soran1 yılKonuşmaya çalışıyorum istemiyorum işim var bu gece olmaz diye geçiştiriyor
Soran1 yılBende ondan supheleniyorum telefonu falan temiz hani tüm arkadaslarinida tanırım, kadın bi arkadasida yoktur
2 senede 3 kez mi? Bu evlilik değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Nasıl bahane buluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Erkeklere karşı bişey besliyor olabilir mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Suyuna bir şeyler katabilirsin 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılIstemeyene istedigini yap bir şey yapamazsin
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Beni denemek ister misin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hiç yapmamış sayilir, birini bulman gerekir
00 Yorumla
1 yılBaşkası mı niyetindesin?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılPsikolojik mi acaba
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılonu şehvete sevk et
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
1 yılAaa sakamı 3 keremi yapmıs bir senede
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılkendi kendine takılmaya devam et
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Al bendende okadar yanlış insanlara denk gelmişiz
00 Yorumlaİnanalım mı buna 🤔
01 Yorumla
Soran1 yılSize kalmış
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılNasıl dayanıyosun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı.
1 yılSevgili bul bemce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGüvenebileceğin kimse yokmu
012 Yorumla
Soran1 yılYok
Soran1 yılFb anlamindami?
Cevap sahibi1 yılSen fb düşünüyorsan fb tabiki oncelik fakat değmeli buna sana problem çıkarmamali saygılı yerini bilmeli hayatına müdahale etmeye calismamali daha uzun süreler yapabilecek daha tempolu hemen gelmeyecek biraz tatli sert olacak birisi olsa güvenemez misin
Cevap sahibi1 yılNe düşünüyorsun
Soran1 yılÇok kararsızım cidden ihanet etmek yanlış ama benle ilgilenmiyor
Cevap sahibi1 yılSeni buna iten o değil mi durup dururken mi oluyor bunlar dogru kisiyle olmalisin bunu asla sana hissettirmeli onunlayken ilgiye bogulacagin huzur bulacağın güvende hissedecegin orgazma doyacagin birisi yokmu
Cevap sahibi1 yılO aldatıyorsa sanada bu hak dogar
Cevap sahibi1 yılHaksizmiyim
Soran1 yılBilemedim
Cevap sahibi1 yılSen musait misin kendimi gizliden cıkarsam yazabilir misin daha rahat konuşabiliriz
Cevap sahibi1 yılBilemediğin kafani karıştıran şeyleri açıklığa kavustururuz
Cevap sahibi1 yılOlmaz mi ki
Gizli Üye(36-45)1 yılSen nasıl karşılıyorsun peki ihtiyacını?
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılDar giyin kısa giyin deyişine tepkin ne oluyor senin?
Cevap sahibi1 yılNe oluyor
Gizli Üye(25-29)1 yılEn güvenli yol sexting..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden evlisin ki madem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKeşke tanışabilsek görüşebilsek seninle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşkasıyla yap
00 Yorumlabaşka birimi veriyor ona
03 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum aldatiyormu acabaa
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılÇok erken bu kadar ilgi azlığı sorun var bunda
00 Yorumla
1 yılYanginini kim sondurucek
02 Yorumla
Soran1 yıl🥲🥲
- 1 yıl
Ben itfaye erin olurum
1 yılaldat canım ya da zorla tecavüz et kocana
010 Yorumla
Soran1 yılNeyyy🫨
- 1 yıl
yani kadınlığını yaşamak senin de hakkın
Soran1 yılTecav0z diyince..
- 1 yıl
kocan ile zorla seviş
Soran1 yılZorlamak da yanlış değil mi yaa🤭 nasıl yapıyım ki
- 1 yıl
eline güzel bir sopa al yat şuraya de zorla öp üstünde zıpla 😂 yoksa bu gidiş ile başkasının altında inleyerek zevk alacaksın çünkü
Soran1 yılDominant olmami severmi acaba
- 1 yıl
yani sevmesi lazım sonuçta eşisin ama onun hayatında başka bir kadın var ise seni canı çekmeye bilir
Soran1 yılValla böyle giderse takma ondan takıp ben s1kicem ya
- 1 yıl
seks oyuncağı al onun göreceği şekilde kendini tatmin etmeyi dene
Üzücü ciddiysen
02 Yorumla
Soran1 yılEvet🥲
1 yılBeğenmiyormu seni acaba
02 Yorumla
Soran1 yılHiçbir fikrim yokki bizim sevgili donemimizde daha istekliydi ya.. Vücudum da güzel.
- 1 yıl
Konuşalım mı biraz
- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri