kendime yuh diyorum artık ya.. her ilişki sonunda artık ozleticem hemen köle gibi yatmicam yanına diyorum.. her istediğinde veriyorum.. sizce bu degersizleştirirmi? erkek karısini ilişki için ozlemeli mi? yoksa her canı istediğinde karısı onu rahatlatmak zorunda mı? ben ikinci şiktan yanaydim ama artık düşünmeye başladım.. bide eşim en son ki ilişkiden sonra espiri yaptı hemen de veriyorsun ne zaman istersem hee dedi ama bu sefer biraz daha zorladım sanki dedi... ve ben içten içe alındım.. ne dmeek istedi ya naz mi yapmamı istiyor.. ben naz yapıyorum ama fırsat vermiyormu yapmama canı istediğinde birden yapmak istiyor karşı koyamiyorum ki..:( nasıl olmalı sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eşiniz aslında burada size şaka yollu bir kelime kullanmış ama alınacağınızı tahmin edememiş sanıyorum erkek ya da kadın her iki taraf için ev işleri barınma para kazanmak gibi sorumluluklar olduğu kadar bahsettiniz üzere cinsellik gibi bir sorumluluk da var yani eşinizin sizi arzulaması aslında sizi mutlu etmeli hiç yanınıza yaklaşmasa da neden acaba başka biri mi var vs vs diye aklınızda türlü türlü şey dönecektir. Her canı istediğinde karısı onu rahatlatmak zorunda mı demişsiniz bu bir zorunluluk değil bunun bilincinde olun bu eşlerin aralarında ki sorumluluklar dan biri sadece ama bu sadece kadın için değil erkek için de geçerli yani sizin de her canınız istediğin de eşiniz de sizi rahatlatmak durumunda. Pek tabi insanız yoruluyoruz hastalanabiliyoruz yani özellikle siz kadınların özel günleri de var bu gibi durumlar haricinde ortada bir sorun yoksa keyfe keder bir şekilde her iki tarafında birbirini reddetmesi kırıcı olacaktır tabiiki kız evi naz evi demişler elbette nazınız olur fakat bunu abartmamak da lazım... Saygılarımla
180 Yorumla
En İyi Cevaplar
O şu şekilde olmalı onu kışkırtmalısın öyle hemencik olmaz aslanım neler yapmıcaksın bakalım tarzı hareketler ve konuşmalarda bulunabilirsin. Tam aksine bu sefer sen direk evet dememişsin bir durup düşünmüşsün karşı koymuşsun gibi algılamış öyle bişi yap ki istesin sen de iste ama onu kışkırt
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDediğin gibi arada biraz özlettir. Bunu da eşine söyle.. baştan anlaşın hafta da ya da ayda kaç kere ne zamn yapacaksınız ona göre anlaşın..
ya da arada eşine böyle sürprizler yapabilin özel günlerde ya da arada.. sen nasıl mutlu ya da rahat olacaksan. Karar senin..00 Yorumla
Hayır dememen bence gayet güzel tabii eşinden cinsel çekim almıyorsan o konuda pek böyle diyemeyeceğim...
naz dediğin şeyi seks esnasında yap sen 😏😏
e ama eğer dediğim gibi bir cinsel çekim almıyorsan boşu boluna kendini zorlamaya gerek yok...16 Yorumla- +1 yıl
Tecrube
- +1 yıl
@parçalayanpuma tecrube derken ne demek istediniz? aklınızca hakaret mi ettiniz anlamadm?
- +1 yıl
18 yaşında seks profesörü 30-35 yaş arası kadına akıl veriyor. Komedi gibi site
- +1 yıl
Komedisiniz diyorum ya işte ondan. 30-35 yaşında aktif cinsel hayatı olan bir kadından daha fazla ne bilebilirsin azgın bakire?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
124Cevap
🙄ben de hayır demiyorum. Bence çok doğru bir şey yapıyoruz. Nazı yatakta yaparız öncesinde dğeil 🤭Adamlar bayılıyorlar merak etme
100 Yorumla
+1 yılyahu erkek için gün içinde eşi olmaksızın yaşamak özlemdir. kendiniz gibi yorumlayıp salakça kararlara varmayın. o zaten akşama kadar özlüyor. neden kısıtlama yapacaksınız ki.
önemli olan şu. o her istediğinde siz mutlu musunuz. yani sadece o mu mutlu sona ulaşıyor yoksa ikinizde mi mutlu sona ulaşıyorsunuz. önemli olan bu. cinsellik eşit haktır hem dinen hem hukuken böyledir.
eğer sadece eşin mutlu sen mutsuz oluyorsan bunu da açıkça konuşup düzelteceksin. tek taraflı ilişki boşanma hakkı doğar.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn doğrusunu yapıyorsun , naz yapmak ayrıdir vermemek ayrı , naz niyaz yap tabii ama , ilişkiyi sonraki günlere geciktirmek anlamında değil , o istediğinde ilişkiye girmeden önceki zaman diliminde yapabilirsin biraz. Esprisi , alinmani değil mutlu olmanı sağlamak bir espri ama düşünce dünyalarımız farklı olduğu için bu tarz durumlarda bazen sizler tarafindan yanlış anlasilabiliyoruz. Emin ol kocan çok mutlu çok sık istiyorsa , sen onu karşılıksız bırakmadıkca hem çok mutlu olursunuz hemde kocan dışarda arayış modunda olmaz.
10 YorumlaAslinda istediginde yapman iyi bisey sende istiyorsan ama farkli seyler istiyor biraz zorla ama sonunda yine olsun naz yapmani istiyor hatta iliskiye girerken bile yapma falan de oyle bisi istiyorda olabilir mesela isteyince sey de bilmem bi düşünmem lazım falan de israr etmesini sağla senin kendini çekmen naz yapman demekki onu biraz daha isteklendiricek
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle aranızda geçen özel anlara, yalnızca onu rahatlatmak adına yapılan bir olay olduğunu düşünmeniz ve kendinizi bu konuda 'köle' olarak adlandırmanız hiç hoş değil.
Bir şeyler oluyorsa karşılıklı olmalı ve bunu yalnızca birbirinizi rahatlatmak adına yapmamalısınız, bilmiyorum en azından ben öyle düşünüyorum. Kaldı ki siz sevgili değil evlisiniz, tabi ki istediğiniz an olabilecek bir şey bu.
Eşinizin uslubu hoş gelmedi bana.61 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum 👏🏻
Merhaba hayır dememen yanlış değil eşine karşı nasıl onun yemeğini kıyafetini yıkaman ütüsünü yapman senin sorumluluğun ise cinsel ihtiyacını karşılamak da senin sorumluluğun arada naz yapabilirsin istersen ama dinen de eşinin istediğini yerine getirmen gerekiyor 😊
20 Yorumladine göre evli kişiler ister koca ister eş istediği zaman seks yapilmali geri cevirirsen kotu seyler olabilir ben sahsen kocam her istediginde vericem
131 Yorumla- +1 yıl
Senin gibisine can kurban 😍😍😍
- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yıl7/24 vereceksin okadar.
Sanki Sen Zevk almıyorsunda Şikayet ediyorsun sorğuluyorsun neyi harbi Sorguluyorsun.
Canın çokmu Sıkılıyor.
Yatağını buraya taşımışsın ben Senin Koçan olsam Boşarım.
Mahremiyeti denen bişey var.
Kaldıki Sorunda varsa Mutluluk gibi Paylaşılır Konuşulur Karı Koça.
Burda gelip Kadın dırdırı yapma.
Büyü10 Yorumla Genel olarak olması gereken bir bakış açısı. Sende o an istiyosan doğru yaptığını düşünüyorum. Ama istemiyorsan da sadece o istiyor diyede yapmanı doğru bulmam.
Yani kendini hiç bir şekilde şartlandırma. O istediğinde sende istiyosan yap, sen istediğinde o istiyosa yapsın. Bir taraf istemiyorsa beklenmeli...10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında iyi bişey yapıyosun bence istemesen eşin farklı yollara başvurabilir ama erkekler nazıda sever Buda bi gerçek hafif hafif naz yapman eşinin hoşuna gider bence denemelisin hemen de atlama 🤣vermicek gibi yap ama verde yani tövbe estağfurullah 😂
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKarım hiç yanaşmıyor, çok naz yapıyor ne yapmalıyım? ↗ BU SORUDA SENİNKİNİN TAM TERSİ DEMEKKİ ÇOK NAZDA İYİ DEĞİLMİŞ😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kocan çok şanslı. Keşke benim eşim de her istediğim zaman verse. Ayda bir kez veriyor yaş. Ama senin yaptığın doğru ve güzel olanı. Seni takdir ediyorum. 🌸😎🤗
08 Yorumla- +1 yıl
hic aldattın mi esini bu yüzden
- +1 yıl
@Çiçeklerrr hayır kıyamam ki 😎
- +1 yıl
seviyor musun
- +1 yıl
aferin
- +1 yıl
@Çiçeklerrr Evet seviyorum tabiki. Ama tatmin olmak da çok önemli. Hep...
- +1 yıl
@Çiçeklerrr teşekkür ederim. 😌
- +1 yıl
@Çiçeklerrr Sık sık bir yere kadar bu durumda olup da aldatmayan olmaz aldatmadım diyen çok olur yerin kulağı var diye korkar.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de aynı durumdayim. Karar alıyorum naz yapayım bu kadar kolay elde etmesin beni diyorum. Ama o kadar şeytanı biri ki dayanamıyorum. Üstelik i kadar güzel beceriyor ki karşı koymak imkansız
91 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılalla allaaah bunun hemen vermesi veya vermemesi yok ki. hayır niye seni veren ya da vermeyen olarak görüyor? kadınların böyle mi olması gerekir? seninde canın istemiştir birlikte olursun. budur bu. karşılıklı bi şey yani.
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu karşılıklı bir şey değil mi? Yani iki tarafta zevk aldığına göre neden böyle şeyler düşünmeye gerek duyuyorsunuz? Bana kalırsa degersizleştirmez ama kocanın tavırları farklı olabilir. Zevk için sonuçta kafanıza göre takılın ama arada özlemek daha iyi olabilir bence habire yapmak o özlem duygusunu vermez sonuçta
10 Yorumla
+1 yılBu aslında çok güzel bir şey fakat önemli olan birbirinizi tatmin etmeniz.
- Eğer gerçekten birbirinizi tatmin edebiliyorsanız bu iş çok keyifli hale gelir.40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Vermek? Rahatlatmak? Belli ki adam tek başına seks yapıyor görev edinmişsin sen
70 Yorumla
+1 yıleşin gerçekten çok ağır konuşmuş he her istediğimde de veriyosun nedir ya odun 🪵
neyse aslında dinen seninkisi kabul görülen red edersen günah ama hiç mi kirpik uçların ne bilim işte başın falan ağrımıyor ya 😂😂😂20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer istediginde elde etmesi onun gözünde seni kolay ve basit yapar kıymetini bilmez bu yönden kötü ama gözü de dışarı kaymaz senden hoşnut olur bu yönden de iyi bişey. İşte bu ince çizginin ayarlaması da onun kişilik karakter ve insanlığına kalmış bişey nasıl değerlendirir orasını bilemeyiz
00 Yorumla
+1 yılCinsellik tutkudur , çekimdir hislerle yapılır. Sizinki ölmüş. Yarışa dönmüş. Hemen veriyorsun ne demek ya? Kusura bakma ama o evlilik bitmiş. Çok yürümez.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılbenimki ayda 1-2 veriyor ve hiç iyi bişey değil gözüm dışarda. her istediğinde veren kadın değerli bence. hatta görev gbi değil de ilişki anında gözün zevkten dönüyosa daha da değerlisin onu bil
05 Yorumla
Soran+1 yılyok benimki bildiğin görev kadrolu eleman gibiyim
- +1 yıl
Bundan zevk alıyo mu. Sadece içinde gelip gitmekten görev gibi
Soran+1 yılalıyor sadece kendini düşünüyor zaten sormuyor bile orgazm oldun mu diye
- +1 yıl
Ya ben kadınımı inletmeden orgazm etmeden hayatta zevk almam. Masttan farkı yok ki. Kaç yıldır kaç defa orgazm oldun peki ilişkide?
- +1 yıl
Cevap yok sanırım :)
Yanlış değil doğrusunu yapıyorsun.. Ama biraz daha cilve naz onu daha çok bağlar sana diye düşünüyorum
31 Yorumla
+1 yılSenin gibi bi hatun da bana denk gelir umarım :) ayrıca her istediğinde verince ne oluyormuş. Mis gibisin işte ateşli ateşli
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılSevişesin var sevişiyorsun ötesini berisini karıştırma işte.
Stratejilerin canı cehenneme dostum!31 Yorumla- +1 yıl
3 'ün biri stajyerlere:))
+1 yılBen şahsen kendim için söylüyorum eşimin naz yapmasını istemezdim. Ama kocanı bilmem. Sen içinden geldiği gibi davran. Bu zamana kadar böyle olmuş böyle devam eder bişey kaybetmezsin
10 Yorumla
+1 yılay ne takılıyorsun istiyorsan yap her şeyin kuralı mı vardır sence? ama kocanın fantazileri varsa bilemem mesela eski sevgilim zorlanmaısndan hoşlanıyordu. Ayakta uydurmak lazım sonuçta ilişki iki kişilik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO senin esin istediginde yapmalisin bence, kadinlk gorevin arasinda bu da var.
66 Yorumla
Soran+1 yılyani dimi..
Cevap sahibi+1 yılAynen, hatta renk kat, farkli seyler de yapin, iyice bagla kendine
Soran+1 yılrenk katma bilemiyorum. ya fantaziye açık değil benimki
Cevap sahibi+1 yılOlsun, aklini al adamin, benimki de oyleydi zamanla alistirdim simdi ondan farkli talepler geliyor.
Soran+1 yılalamıyorum işte ne yapılabilirki ilişki işte çok da abartmamak lazim
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin
+1 yılHer istediğinde ver ama arada bir yalvart peşinden koştur, avcı muamellesi yap öyle ver.. Biraz cilve Naz falan yap.
20 Yorumla
+1 yılErkeğime nasıl hayır diyebilirim ki erkeğin hası o burnumda tütüyor ahh erkeğim yanımda olsan sarsan okşasan saçlarımı
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kesinlikle doğru yapıyorsun hatta sen isteyerek yapıyorsan bir kere de fazla yap. Öyle ki kocan dışarda güzel kadına akmayı dişi güzel tavuğa bile bakmaz.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ya biz ciğerci kedisi gibi ayda 1 verecek diye bekliyoruz. Sizce böylesi mi normal? Siz doğru olanı yapıyorsunuz. Sizinki biraz kıymet bilsin. Abuk subuk konuşmasın...
04 YorumlaSen doğru yapıyorsun da kocan biraz öküz siz kadınlar doğayı seviyorsunuz ya bir odun ya da bir ayıyla birlikte oluyorsunuz malesef
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı dertten muzdaribim. Bence her istediğinde olmamalı ki istetmeye çaba harcasın. Boğaz tokluğuna karılık yapınca insanın morali motivasyonu gidiyo
44 Yorumla- +1 yıl
Boğaz tokluğuna derken, yapıyorum birşey anlamıyorum anlamında mı? Yoksa gerçek anlamda mı?
Cevap sahibi+1 yılGerçek anlamda
- +1 yıl
Anlıyorum durumunuza üzüldüm , umarım herşey yolunda girer ve daha müreffeh yaşam koşullarına ulaşırsınız
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. demekki adam almasını biliyor. almasını bilene vereceksin
20 YorumlaYaw ver gitsin.. her istediğinde vericen tabii... Çinliler ne demiş, erkeğin midesini dolu, tssklarını her daim boş tutucan.
00 Yorumla
+1 yılBirlikte yaşamak sonsuza kadar sevişmek değildir, senin fikirlerini ve isteklerini de dinlemesi lazım
00 Yorumla
+1 yılHer istediğinde yapıyorsan helal olsun bazı kadınlar vermeyerek yalvartarak terbiye etmeye çalışır sende tam tersi
00 YorumlaKendini birey olarak görmüyorsun sanırım. Her denilen şeye neden hayır demen gerektiğini düşün. Hayır dersen ne olur bunları da düşün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Fantezi istiyor eşin. Sahibe köle fantezisini ya da yatağa bagla yaklaşır gibi yap en az bir saat yanında olarak tahrik et.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılIstayınce ver en tabi seni iyi sevip mutlu ediyorsa keyfini sur sadece kendini düşünmesin somursun iyce kivama getirsin guzel zevkli uçarsın 😏🙄
00 Yorumla ikinizde istiyorsunuz işte istemesen sen aten yapmazsın
03 Yorumla
Soran+1 yılkeşke isteksiz kadın olsaydım onlar sanki daha kıymetli... burada okuyorum ah benim. karimda böyle olsa hergun yaparım onu tarzı şeyler.. daha değerlidir kactiklari için:(
Soran+1 yılpeki
verr gitsin üzme enişteyi sonra üzüntüden kuşuna bişey olur özlersin bugünleri🤭
02 Yorumla
Soran+1 yıloldu valla bir ara 😀 saol
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayir demeye gerek yok. Canın istiyorsa vereceksin. Canın istemiyorsa ertelersin makina değilsin sonuçta. Ama istiyorken hayir demek çok saçma.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu bacım yani hep mi hazırsın bunu nasıl başarıyorsun maşallah valla arada bi naz yap biraz adam uğraşsın bak bundan da sıkılabilir
35 Yorumla- +1 yıl
Kıskanma :)
Cevap sahibi+1 yılNe kıskanıcam yaa
- +1 yıl
Hep hazır olmasını :)
Cevap sahibi+1 yılBi yerden sonra monotonlaşacak o zaman görürüm ben bu bacımızı
- +1 yıl
Keşke böyle monotonlaşsa :)
Hiçbir erkek buna hayır demezdi ya.
Kıyafet mekan farklılığı olurdu
+1 yılYarına çıkacağımız mi belli sevdiginle yani eşinlesin tadını çıkar mutlu et mutlu ol.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen çok Naz yaparım daha değerli böyle her istediğimi yapar alır zor olanı herkes sever ama tadında bacım sende ufaktan Naz yapmaya başla birden yaparsan ters tepki verir alkıllıca yaklaş
12 Yorumla
+1 yılKızlardaki bu naz caz huyu bana hep saçma gelmiştir. O senin kocan ya :D Zaten bin tane derdi vardır bir de sen sorun yaratma bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Koca olunca ne oluyor?
+1 yılKocan içine siniyorsa normal bence hemen vermen. Ama sinmiyorda, bir görevmiş gibi düşünüyorsan... o yanlış işte
00 Yorumla
+1 yılHer istediğinde yanında olma değerini bilsin naz yap kadınlığını anlasın cilve yap mesela 😅
10 YorumlaEşin ne zaman isterse olmak zorunda , hastalık hariç günah olur isteklerini yerine getirmemen.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne günahı ya? Kimi kandırıyorsunuz akdjajdjsjdks
- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞahsen böyle kadın benimde hayalim. Ama kıymetini bilende oluyor bilmeyende.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılistediği zaman ver ama yatakta biraz nazlan. bide hep onun dediği olmasın sende yönet
41 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında doğru yapionda sanırım eşin biraz heyecan ario monotonlaştığını düşünüyo Bidahakine biraz yalvart biraz nazlan😅
21 Yorumla- +1 yıl
Evet yaa nazalanincs erken içinde daha hoş valla 😃
+1 yılBoş ver gerekirse her gün yao
Sakin vermemezlik yapma00 Yorumla
+1 yılHahahahhaha her erkeğin hayalindeki eş olabilirsiniz. 😅
00 Yorumla
+1 yılİnşalh kocan denen zaatı muhterem kıymetini biliyordurr
00 Yorumla
+1 yılHer istediğinde ver ama naz yaparak biraz renklendirebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılİyidir ne var bunda kocam diyorsun, isteyen yan komşu değil ya.
00 Yorumla
+1 yılBende grup ilişki yaşamayı seven biriyle evlenmek istiyorum ama ciddi evlilik düşünen yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKocan ilişki istiyor daha ne istiyosun hayır dersen adam senden soğur birdaha yanaşmaz
00 Yorumla Bence her istedingde ver
Çünkü erkek ve kadın farklı
Erkek her zaman ilişkiye hazır degildir00 Yorumla- Devamını Gör (108)
Devamını Gör(153)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocam ilişki isteyince hiç olmaz, hayır demiyorum. Bu yanlış mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler