Evleneli 5 ay oldu ama açıkca seni istiyorum diyemiyorum. Esim haftada 2 kez istiyor ben 5 6 falan istiyorum ama soyleyemiyorum cok utaniyorum. Ben 22 esim 34 yasinda, cok yakisikli degil ama penis kalinligi falan cok guzel buda onu otomatikman yakisikli yapiyor. Bizimkisi ask evliligi degil acaba bu yuzden mi? Aileler anlasti annemde adam zengin diye aklima girdi bende hayir diyedim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Aşk evliliği değilse utanmani gerektirecek hiçbir şey yok, herkes istediğini almalı, onun istemesi nasıl normalse, seninde ona yaklasman ve isteğini belli etmen çok normal
Ne demek bu onu otomatikmen yakisikli yapiyor, acip ona mi bakip karar verdin evlenmeden once - lafa bak..
Merak etme adam bayilir istemene zaten, bulmus senin gibi genc kizi napsin daha...
Biz ask evliligi yapmadik
Olsun yinede onu sirf organi yuzunden yakisikli bulman cok sacma, hayatimda ilk defa boyle bir sey duydum..
Yeni evli birisi haftada iki çok az sizler gibiyken yemin olsun bir gün içinde 8 defa yaptığımı saydım
Eşine söyleyemiyorsun haftada eksik kalam 3-4 postayı söyleyebildiğin bir erkekle de tamamlayabilirsin
Söyle söyle utanma bu seni onun gözünde daha da yükseltir. Bu konuda yanlış anlaşırım diye çekiniyorsunuz. Ama gerçek yanlış söylememek
hadtada iki kez cinsellik yaşarken gözlerine bant mı çekiyorsun?
Karanlikta birsey gorunmuyor neyseki
%99 un yaşadığı problem
Demekki yuzde doksan dokuzunuz tipsiz sjsjjsjs
hayır sizler ürkeksiniz
neden çekiniyorsun? ne hissediyorsun da o an çekiniyorsun
Utanma hep istiyorum de
Sonra sıkıntı olur başka yerden bulursun
Penis kalınlığı onu yakışıklı mı yapıyor? Shsbsvsbs ben dünyanın en yakışıklı adamıyım bundan sonra
Yatağa girince direk elini zamazingoya at adamı kudurt gerisi gelir
Saril ona öp dudagindan öyle ilerle illa demene gerek yok ki bence
Bide şey sorucam ilk iliskide acı agri vs oluyo mu
Evet oluyor, ben aglamistim resmen
Sevisme vs olmadan mi yaptınız belki ondan acimistir peki sadece ilkte mi aciyo
Neredeyse 2 saat on sevisme oldu diyebilirim, saate bakmadım ama o kadar olmuştur. Ama o kisma gelince kasildim ben kasilirken girmeye calisti ondan sanirim
Anladim ama sonraki ilişkilerde acimiyo o zaman öyle mi
Sen de iste bence senin yaşına haftada iki çok az.
Evlilik aileler istedi diye olacak bir şey değil. Çekingen olman gayet normal... Bir gün o na sürpriz yap ve kucağına otur
Sende mi esin gibi isteklisin ve istedigini tam olarak diyemiyor musun
açıkça söyleyemiyorsan belli et yatağa Seksi geceliklerle gir sarıl okşa istediğini anlasın
Yaştan ama senin gibi bi eşi var neden istemez
34 yasinda boyle olan adam 10yil sonra ne olur
İşte senin fiziğin flan daha yerşnde istekli olması gerek
Çekşnme şu an nerdeyse git bşeyşernyap
Ben Şu an cekindigim icin haftada 2 kez yapiyoruz oda genelde carsamba ve cumartesi oluyor, eger ben surekli istedigimi dile getirsem ona ramen yapmazsak nolacak bundan korkuyorum
İşte ozaman iş sana düşüyor
Kendin yapacaksın
Ama yanındaysa git bişeylrt yap
Saat 6, ve cok istiyorum onu. Uyandirsam kizar diye korkuyorum
Nap biliyormusun
Elini al oyna öpmeye başla
Kocanı hoşuna gider
şu an istiyorsun işte git
Senin kafanı ben sa...
Neyse olan olmuş
Haftada 2 azmış
Direkt söylenene gerek yok belli edebilirsin
Eşinin penisi Kac cm?
Hic sormadim, kendiside soylemedi ama kalin, ayrica konuz bumu
Hayır sadece garip olan şu başka bir penis görmeden ona büyük demen komik zaten sevmiyorsun onu sence bu ilişki yürür mü sen 30 yaşındayken seni tatmin edebilecek mi?
Erotik videolardan dolayi baya bi penis gordum ergenliğimde sjjsjakkskdmd bende bilmiyorum gerekirseilac kullandirtirim
Veya genç yasitin bir erkek bulup onunla devam edersin. Bende 18 yaşındayken evli bı kadınla ilişki yaşamıştım umarım sonun benzer olmaz
Haftada 2 olmasina ramen sekste cok iyi, ben bosalmadan bosalmiyor ama haftada 4 5 kez falan olsa en qzindan
Haftada 2 defa olduğu için zaten iyi. Sürekli yapsa seksten memnun kalmazsın çünkü performansı düşer. Tek bu adamla mi seks. yaptin sen?
Evet, hatta daha once sevgilim bile olmamisti, her anlda ilkim
2. Yi düşün simdiden
Biz söyleriz oda söyler
Maalesef böyle durumlar var üzücü tabi ki
Nedneki
İstemesini sağla
Söyleyemiyorsan farklı yöntemle anlat
Seksi kıyafetler giyip azdir
Evet ondan
Zamanla olur
Ben hergun istiyorum eşim hiç istemiyor
Saçmalama