3 yıllık evliyim ve seksi gerçekten çok seviyorum. Seks için yaratılmışım diyebilirim. Eşimi her şekilde rahatlatmayı kendim isterim ve yaparım. Hamile olduğum dönemde bile ilişki olmasada bir şekilde rahatlatmışımdır. Ama o benim kadar düşkün değil olması gerektiği kadar. Ben istiyorum ki hiç inmesin tepemden çekilmesin arkamdan. Bazı kadınlar istemez kocaları durmadan ister ne kadar şanslılar Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSiz kadınların yoğun istekli olduğu sürece karşınızdakinin Size olan ilgisi daha azalabilir.. Çünkü insanlara yasak olan veya yapılması istenmeyen herşey daha çok çekici ve insana istekli geliyor.. Bu normal hayattada böyledir.. gizemli olmak her zaman iyidir.. farkındalık istiyorsan reddetmeyi öğrenki isteklilik ve ilgi üzerinde toplansın😉
217 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumu yapan beyi cok merak ettim
Cevap sahibi+1 yılNeden merak ettğnzi öğrenblrmym?
- +1 yıl
Söylediğiniz çok mantıklı ama uygulamada zorlaniyoruz.
Cevap sahibi+1 yılBu soru size mi ait? Yoksa yorumcumsnz?
- +1 yıl
Soru bana ait değil. Iş çıkışı öyle bakıyordum tesadüfen yorumumuzu gördüm.
Cevap sahibi+1 yılBekIentisi yüksek oIan kadınIarın yaInızIığı daha koyu oIur; çünkü ummak ve bekIemek kadınIığa veriImiş iki cezadır! o yüzden beklentisi vede umursamaz insanlar her şeyden mutlu olur
- +1 yıl
Her türlü mutsuz olmaya mahkumuz yani
Cevap sahibi+1 yılGüçIü kadın da hüznünü sakIamaz, onunda canı yanar, ama hiç bir zaman güIümsemekten vazgeçmez. Bu yüzden beIIi oImaz hüzünIeri. o yüzden mutluluğunz sadece erkekle değildir.. eğerki bu konuda eşinz sizi anlmyorsa anlmsı için dil dökmyn derim? Bu arada kabalık olmssa yaşınız kaç?
- +1 yıl
Yaşım 33
Cevap sahibi+1 yılEmin olun gizemlilik dedik insanı daha çok mutlu ypar, gülümsediğinz sürece eşinzn ilgisi daha çok artacaktr, mutlulğnuzu merak edecktr, eğerki üzülüyor vede nedenni söyldysenz aynı tartışmyı yşmmk için uzaklşblr (herşey için) bu konuda çok psikolojik kitap okudum.. bu arada dilersenz takip edym ordan konşlm..
Cevap sahibi+1 yılamacım sohbet ederek rhtsz etmek değil, sadece psikoteknik açıdan tanımdklrmzla saygı çerçevsnde iyi sohbetler olduğu için hayata dair konuşmak...
- +1 yıl
Aslan54 sizmisiniz
Cevap sahibi+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılSize istekmi gönderdi? Sanırım fırsatcının biri..
Cevap sahibi+1 yılBen henüz göndermdm
- +1 yıl
Bekliyorum o zaman baş harfinizi yazın
Cevap sahibi+1 yılGönderdim (za...)
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi ne kadarlık bir süreden bahsediyoruz?
Yani eşiniz kaç defa boşaltım işleminden sonra bitiriyorsunuz?
Bahsettiğiniz şey eğer ciddi bir soru ise bazı durumların belirlenmesi gereklidir.
Ayrıca özellikle Facebook'tan bu soruya bakıp geldim ve hemcinslerimin bir çoğu da bol keseden sallamışlar sanki kazma sapı taşıyormuş gibi.
Bunun için gerekli bilgilerin alınması ve ona göre değerlendirilmesi gereklidir.
Durumlara göre sizin konu jinekologluk veya psikologluk bir durum olabilir.10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe diyeceğimi bilemiyorum sanırım bu kader..
Siz gerçeksiniz değil mi böyle kadınlar var mı gerçekten?
Biz de de tam tersi durum ne yazık ki?
Özel den devam edelim mi?04 Yorumla
Soran+1 yılBelki sen onun istediklerini yapamiyorsundur olabilir mi
Cevap sahibi+1 yılBen de sınır yok ki !!
Aksine o çok tutucu ve isteksiz..
ben istemesem aklına bile gelmez neredeyse..
Soran+1 yılBu kötü bir durum erkegi uzaklastirir yanlisa surukler
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle ne yazık ki..
Sonra beni aldattın
Gözün dışarıda
Ama hiç ben nerde yanlış yaptım diye düşünen yok
ya da neyi eksik yaptım diye.
Bu her iki cins için de geçerli bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam istediğim kadın
02 Yorumla
Soran+1 yılOylemi
Cevap sahibi+1 yılEvet bende çok tutkuluyum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
85Cevap
+1 yılHemcinslerimin yorumlarini okudumda bu kadar düştük mu beyler? Kadin damizlik dana aramiyorki herkes bir salya akitmis. Soruya gelirsek malesef insanlarda farkli farkli kimi sever kimi cok sever. Ancak esinizi gida takviyeleri vs gibi seyler ile biraz uyandirabilirsiniz
60 Yorumla
+1 yılKadinlar 30 larda disiligini tam olarak hissediyor. Gercekten az bulunan kadinlardansin. Monotonluktan kaynakli olabilir belki fantezilere acik olun. sana taktik onu bagla sandalye ye karsinda inleyerek masturbasyon yap. iyi sonuc alacaksin emin ol
04 Yorumla
Soran+1 yılGüzel taktik yalniz bu bir ya da iki sefer olacak birşey..
- +1 yıl
Herzaman olmasi icin esinde senin gibi istekli olmasi gerekli. Bu konuda yapabilegim birsey yok. Sense biraz fantezilere acik ol. seks i nasil bu kadar siradan yasayip zevk aliyorsunuz.
Soran+1 yılSiradan yasamiyorumki..
- +1 yıl
Ozaman esin isteksiz. dildo al doymadikca onunla takviye yaparsin. ya da baska bir partner bul kendine ama yok yapamam diyorsan. Dildo en iyi cozum. arada onuda benim dedigim sekilde ateslersin hayat devam eder. sapkadan tavsan cikaracak halim yok.
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Eşiniz çok şanslı ne kadar güzel böyle bir eşi var kıymetıni bilsin. Psikolojisi iyi oldukça sizi isteyecektir.
06 Yorumla
Soran+1 yılO cok fazla dile getirmez ketumdur. Sansli hissediyor mu bilmiyorum ama umarım bikmaz benden
Soran+1 yılEvet huyu boyle. Ama cinsellik haricinde becerilerimden bahsettiğine sahit oldum etrafindaki insanlara hakkini yemiyimde..
Soran+1 yılİnşallah
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbeni tarif ediyorsun resmen :) ulan harbiden mi herkese hep zıt kişiler denk geliyor, bu nası bir Murphy Kanunu lan! :/
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet.. Cok sinir bozucu dimi?
- +1 yıl
ister istemez. ben bir çok kez mast yapmak zorunda kaldığım oldu sen hesap et
Soran+1 yılKorkuyorum yapacak diye.. Ben varken neden yapsinki
- +1 yıl
sein gibi biri varken mast yapmaz zaten. sen ne dedin? hamileyken bile onu tatmin ettim dedin. bizimki hamileyken hiç bir şekilde oralı olmadı git napıyosan yap dedi ben de mast yaptım hep
Soran+1 yılAyy korkarim ben aldatacak diye. Zaten onu keyfe getirmek haz veriyor bana
- +1 yıl
her eş senin gibi olsa keşke
Soran+1 yılKeske
hayret genelde hep tersi oluyor
https://www.medyaradar.com/f1/1f8_83c7c.jpg10 Yorumla
+1 yılTöbe bismillah. Normalde tam tersi olur amma. Ne bilim bir tuhafıma gitti. Bence istemesi için içeceğine ilaç at.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNihayet benim gibi bir kadın daha çıktı. Resmen aynı ben. Ama bütün mallar bizi bulur.
388 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@patriot maalesef onu aldatamam.
- +1 yıl
ayıp be deme öyle :)
Soran+1 yılAynen aldatamam
Cevap sahibi+1 yılInsanlık olarak süper ama cinsellik olarak sıfır biri.
- +1 yıl
sebep ne peki sertleşme mi? erken boşalmamı? hepsinin çözümü var tıbben
Cevap sahibi+1 yıl@tecrübehayattır yok düşkün degilim diyor. Aman boşver ya sonuç olarak kimse dengini bulamıyor.
Soran+1 yılAyni kaderi paylaşıyoruz canimm
- +1 yıl
üzüldüm senin adına mantıklı düzgün iyi bir kadınsın onu anlıyorum... umarım bu tavrı değişir
Cevap sahibi+1 yılZiyan olmuş kadınlar grubu
- +1 yıl
maalesef öyle... peki hiç biri oldumu
Cevap sahibi+1 yıl@tecrübehayattır bende hiç olmadi. Böyle sitelerde takilmaktan bile vicdanim rahatsiz aslinda
- +1 yıl
bundan dolayı vicdan yapma konuşup bilgileniyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@Can-1907 onun için hâlâ çırpınırken birazcikda o çaba gösterse bütün internet olayını bitirip taş devrine dönerim. O derece seviyorum onu. :(
Soran+1 yıl@patriot erkek öküz olunca
Cevap sahibi+1 yıl@007mert bu saatte icireceksiniz bana 😃
- +1 yıl
içme içme erken
Cevap sahibi+1 yıl@husband2 haklisin valla biz bulduk malları
Soran+1 yılO halde aksam toplanıyoruz gencler okey mi? Icicezb😂
- +1 yıl
hahahahaha rakı zamanı zaten
Cevap sahibi+1 yılYorum yazanların hepside 30 üstü olgun insanlar
Soran+1 yılMert allah askina bir çekil basina vurmus senin :)
Cevap sahibi+1 yıl@007mert yapan evliykende yapıyor ama ben tercih etmiyorum.
- +1 yıl
biri içmek mi dedi :)
Cevap sahibi+1 yıl@husband2 soru sahibini bilmem ama ben balıkesir
Cevap sahibi+1 yıl@husband2 İstanbul'da yasiyorum ama
Soran+1 yılGencler kolay gelsin ya. Bulusmami var gercekten?
- +1 yıl
Gelelim :)
- +1 yıl
istanbuldan selam o zaman
- +1 yıl
isteyenle bira buz gibi hemde içebilirim
Cevap sahibi+1 yıl@tecrübehayattır kadıköy sahilden selamlar
- +1 yıl
yazabilirsin bana kadıköylü
- +1 yıl
Antalya yoktur sanırım ;)
Cevap sahibi+1 yılSoru sahibi teşekkür ediyorum sana bu kadar insanı toplayıp böyle güzel bir sohbeti sagladigin için 😃
- +1 yıl
hahahahahahaha iyi dedin
Soran+1 yılNe kadar mübarek insanim
Cevap sahibi+1 yıl@xman69 içimdeki küçük yaramaz kızı zorla büyütmeye çalışanlara inat yaşasın eğlence.😃
Soran+1 yıl@xman69 mersi
- +1 yıl
süpersiniz hanımlar
Soran+1 yıl@tecrübehayattır sizde tecrubenizle pek bir aydınlattıniz bizleri
- +1 yıl
her zaman aydınlatırım
Soran+1 yılAydinlatilmasi gerekenler eşlerimiz aslında
Cevap sahibi+1 yılBir gerçeği geç te olsa anladım. Kaderimdir dedim üzülmedimki. Demiş azer baba 😃
- +1 yıl
Konu azer babaysa orda Dur :)
Soran+1 yıl@patriot dizginlenmesi gerekenler biziz oysaki 😁
Cevap sahibi+1 yıl@Capkinnn07 şu yalan dünyanın dert sahnesinde oynadım oynadım rolüm bitmedi. Demişti birde 😃
Soran+1 yıl@xman69 bunu @patriot a soylemesin
- +1 yıl
Bu gece karakolluk olabilirim... eyyy demiş Azer baba :)
Cevap sahibi+1 yılNeyse şekerler canlar bana müsade. Çok güzel sohbetti siz takılın. Musmustlu günler. By
- +1 yıl
Ekleseydin iyidi :)
- +1 yıl
arkadaşlar şu bebeyi şikayet edin... herkes ederse hesabı bile kapanır ait olduğu kahvehaneye geri döner
Soran+1 yıl@Barkn699 hayvansi aldatsaydik aldatirdik zaten it soyu dogru konuş. Demekki yaran var gocunuyorsun
- +1 yıl
muhatap olmayın şikayet edin atarlar... yormayın ellerinizi
- +1 yıl
o böyle yazdıkça şikayet dosyası kabarıyor yazarak muhatap almayın... oda böyle başkalarına küfür ederek tatmin oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@tecrübehayattır yaş 19 a inince seviyede iniyor demekki
- +1 yıl
maalesef
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bu bir dönem olabilir senin için. zamanla riitm orturur. bence kocanın ritmine uy derim.
10 Yorumlayani ne bilim daha vok istekli olmasi icin farkli fantaziler uretebilirsin.
kocan ne ister neyde daha arzulu olur bunu biliyorsundur.02 Yorumla
Soran+1 yılKiyafet kostüm sever sik sık almaya calisirim zaten. Bolca var
+1 yılvalla hoş bir durum ama kadınların isteği ve performansı erkekten çok çok daha iyidir... yapı bu... bide tabii erkeğin iş koşulları bedensel çalışmalar derken bir yerde sıkıntılar olabiliyor
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet cok haklisin. Erken kalkiyor o yüzden uyumak istiyor en gec 12 gibi anlıyorum onuda. Cogu zaman o uykudayken yapip uyudugum olmuştur
- +1 yıl
eşinin yetmediği durumlarda kendi kendine yetmeyi göz ardı etme zaten... hepimiz bunu yaşıyoruz... utanılacak bir şey de değil
Soran+1 yılElbette degil.. Tek derdim birbirimize sadik kalarak cinselligi bolca yasayalim zaten toplasan surda 10 yilim var yok aktif olmak icin..
- +1 yıl
ne 10 15 senin bence 55 60 yaşındada bu halde olacağın çok açık
Soran+1 yılGercekten mi? Menopoz doneminden sonra aktif olurmu kadın
- +1 yıl
elbette senin hormonların iyi çalışıyor
Soran+1 yılUuu diyorum o zaman
- +1 yıl
evet seni o yaşlarda tutamazlar benden söylemesi
ozaman sürekli azdırtacaksın onu, iyi beslenme, dokunuşlar, seksi giyim ve kulağına fısıldamalar etki etmezse gizli gay demektir ;)
00 YorumlaNe sansli erkekler varya lan biz yalvarmayla zor yapiyoz baştacisin
13 Yorumla
Soran+1 yılMersi :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkocamla sadece hafta sonları sevişiyoruz , disiplinli bir seks hayatımız var :D
210 Yorumla- +1 yıl
Hafta içi?
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet34x50 hafta içi yok. sadece hafta sonları. teğmen benim kocam.
Soran+1 yılNeyi etkiliyor tegmen olmasi?
- +1 yıl
Ozeldenkonussak
Cevap sahibi+1 yılsadece hafta sonra müsait oluyor , hafta içleri yorgun geliyor eve dönüp yatıyor
- +1 yıl
Takipetsen
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet34x50 hayır. sadece yorum yapmak için geldim. iyi günler.
- +1 yıl
bir konu konuşup sonra git
hep böyle zaten.. istekli kadının odun kocası istekli erkeğin de odun karısı olur.. cicim aylarında da soğuk muydu?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tam olarak boşalmıyorsundur. Enerjisi olduğunda sadece sana odaklanmalı
00 Yorumlabötürkiye de böyle kadınlar olduğunu bilmek bir enterasan geldi ya da bize kızların kendilerini tam tersi lanse ettikelrinden dolayı herkesi öyle sanıyorduk sanırım
00 Yorumla
+1 yıleşin sanslıymış, çoğu erkek fantezilere açıktır değişik şeyler deneyerek ilgisini çek monotonlaşmış olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha ne ilginc bisey yapabilirimki
- +1 yıl
yaşam tarzınızı ve ikili ilişkinizi bilmiyorum ama kıyafetler le başlayın, kocanı tanıyorsundur fantezileri vardır elbet biraz renklendirin seks hayatınızı ufak değişikler keyifli seks sunar ;)
Senin gibi kadınlardan çok kalmadı sizi kopyalamak gerek tam aradığım kadinsin
00 Yorumla
+1 yılsuyuna ilaç kat :) cilveyi kaybetme, erotik ol :) yine de olmuyorsa benimle temasa geç ;)
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibi bir kadın istiyorum ömrüm boyunca mutlu edecek ama senin gibiler hep mallarla evli anlamıyorum :(
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 997 cevap paylaştı. Bazı kocalar da ister karıları istemez yok başım ağrıyor yok k... ağrıyor gibi gecistiriyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılAptallar
+1 yılBalık burcu musun onlarda makina gibi oluyorlar iliğini kurutuyorlar erkeklerin
06 Yorumla
Soran+1 yılTerazi
- +1 yıl
İlginç akrep burcu erkekleri yani bende öyleyim acayip seviyorum seksi gerekirse hiç çıkarmam yataktan
Soran+1 yılNe guzel
- +1 yıl
Kocan ben olmalıymışım :))
Soran+1 yılDeli 😜
- +1 yıl
Çok şanssız bir kadınsın :D
Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Vaybe senin gibi kadınlar var mı ne ideal kadın 😂😂
00 Yorumlaİstisna bir kadınsın bravo sana kocan kıymetini bilsin..
14 Yorumla
Soran+1 yılBilse :/
Soran+1 yılKader e bak yahu
+1 yılİyi bişey ama ilk başlarda da eşin böylemiydi yoksa doğumdan sonra mı boyle oldu?
08 Yorumla
Soran+1 yılDüşkün olan taraf hep benmdir
- +1 yıl
ilk evlendiğinizde demi böyleydi onu sordum.
Soran+1 yılIlk aylarda herkesinki fazla olur tabii. Hic yapmiyor degill ben cok istiyorum
- +1 yıl
anlıyorum.. sıkıntı bu ama kendini dizginlemekten başka çaren yok ya da Seksi kıyafetler flan giyerek onunda senle ilgilenmesini sağlayabilirsin.. mesela evde ne giyersin akşamları
Soran+1 yılSeksi kiyafetim cook. Bazen üşeniyorum tabii yalan yok. Ama ben istiyorum ki onlar olmadanda istesin
- +1 yıl
İlgisi yoksa zor işte. senin yapacakların bunlar sonucta zorla istemez kimse. ya da başka yöntemlerde vaR tabi.
Soran+1 yılMesela
- +1 yıl
tuhaf olabilir ama burdan o kadar açık yazamam. yazabileceklerimi yazdım zaten.
+1 yılMaalesef senin gibi bayanlar azınlıkta keşke her bayan senin gibi olsa ne seks olur😊 Genelde erkekler daha istekli bayanlar daha az istekli olur eşin şanslıymış aslında ama farkında değil
01 Yorumla- +1 yıl
Kaç yıllık evlisiniz? Bir de seks hayatınıza heyecan katacak şeyler yapın derim
sen analda yapıyosundur sen gibiler az var çok erkek sen gibileri ister ben dahil
00 Yorumla
+1 yılbizdede durum tam tersi , ben senin gibiyim ama o değil
00 Yorumla
+1 yılAdamın iligini sömürmüşsün demek ki. Adama bal badem fındık yedir bol bol
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan cuckold seviyor mu diye bir yokla. Seviyorda farklı erkeklerle de yatabilirsin iyice doyarsın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. bu nedir arkadaş bize böyle hatun neden denk gelmiyor
00 Yorumlaİyiymissin sen Allah herkeze senin gibi es versin kanka
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
Tam anlamıyla benim istediğim kadınsın seninle evli olmak vardı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Maalesef eşlerden biri seksi az severse esine ilgisi az olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBendede tam tersi hep ben tepesinde dolanıyorum yinede nafile bune talih anlamış değilim doyamadım bir türlü
018 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar nankör bir esin var
Cevap sahibi+1 yılAynen öğle ama seninkine nankör gibi onun yerinde olsam bir an yanından ayrılmam off
Soran+1 yılYazik bize
Cevap sahibi+1 yılSanada yazık banada çözüm bulamıyorum...
Cevap sahibi+1 yılYanayana ölecez ikimiz
Soran+1 yılAy komiksin ya
Cevap sahibi+1 yılKomik ve acı gerçek
Cevap sahibi+1 yılBişey sorsam olurmu
Soran+1 yılSor
Cevap sahibi+1 yılSakın yanlışa çekip kızma sadece konuşuyoruz hangi ildesin
Soran+1 yılIst
Cevap sahibi+1 yılİstersen özelden dertleşebiliriz mümkünse senin için burdan rahat konuşulmuyor anlatacaklarım
Cevap sahibi+1 yılUzak sayılmaz
Soran+1 yılSen?
Cevap sahibi+1 yılBursa
Soran+1 yılHim. Hep mi boyleydi
Cevap sahibi+1 yılHep aynı seninki
Cevap sahibi+1 yılGerçekten kötü bir durum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiz aramakla bulamıyoruz, senin gibi bir partnerim olması icin neler vermezdim. Eşime yalvarmayla beraber oluyoruz , eşin okadar şanslıki değerini bilmiyor seninle konusmak isterdim.
00 Yorumla
+1 yılSenin kocandan şanslı ama işte allah istemeyene vermiş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim. esimde in tepemden diyor ne biçim iş ulen bu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmillet neler yapıyor ben hala bakirim ama bende senin gibi bir eş isterim ben öyleyim
00 YorumlaAynı ben ne kadar zor bir durum
46 Yorumla- +1 yıl
Sendemi öylesin
- +1 yıl
Keşke senin gibi biri denk gelse bana
- +1 yıl
Hanımefendi
Soran+1 yıl@Hızarcı1 istemiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılkocana ya ilaç vereceksin ya da istekli bir arkadaşın olacak. kocan ilk erkeğin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSinir bozucu bir durum. Bende istiyorum böyle bir kadın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılşans meselesi... maalesef benimde eşim hiç istekli değil. ben çok istekliyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılArı poleni ve saf arı sütü yedir sonra da kaç kocandan...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamam benlik bir kadınsın allah sahibine bağışlasın :)
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılinşallah sen gibi birisi karşıma çıkar evlenirim inmiyor :D
Sen harika bir kadınsın.
08 Yorumla
Soran+1 yılYaa simaririm
Soran+1 yılBazıları
Soran+1 yılKiyamam
Soran+1 yılAbartiyorsun bence..
+1 yılKocandan ayrılıp bana gelebilirsin. d
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılvay bee ne kadinlar var 😂
27 Yorumla
Soran+1 yılOrnek al
Cevap sahibi+1 yılher seyin fazlasi zarar cnm😄
Soran+1 yılFazlasi degill. Sor bakalim erkeklere kaci fazla yeter bukadar der
Cevap sahibi+1 yılEsine fazla geliyomus demek
+1 yılDegisik ilac kombinasyonlari?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. degerımızı bılen bırıleri çıktı sonunda
01 Yorumla
Soran+1 yılIstekli erkek candır
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBizde de durum aynı tatlım yalnız değilsin
224 Yorumla- +1 yıl
Çare?
Cevap sahibi+1 yılÇaresiz
- +1 yıl
Vardır illaki
Cevap sahibi+1 yılKendi kendine tatmin olmak
Cevap sahibi+1 yılmerhaba
Soran+1 yılGercekten nankörlük bu. Onada söylüyorum milletin karisi istemez, bizde sen orali degilsin diyorum
Cevap sahibi+1 yılTen uyumu ile alakalıda olabiliyor
- +1 yıl
Yazık ama
Tatmin oluyormusun bari
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazmıyorum
Cevap sahibi+1 yılHıhıı tabiki eklerim bekle orada
Soran+1 yıl@007mert ayni kader..
- +1 yıl
Ne zaman evlendin ki banada senin gibi biri lazım
- +1 yıl
@incit_miycem benide eklermisin twitter adresin varsa?
- +1 yıl
twittera ( hayaliniyasa5 ) yaz benim profilim o ekle beni
- +1 yıl
@Macoadam12 niye ekliyeyim ki
- +1 yıl
@incit_miycem sen ekleme kız eklesin çükümü göstercem ona doyumsuzum 7-24 seks yapsam doymam bana gelsin benim doyurmadığım kız yoktur
Gizli Üye(36-45)+1 yıle işte :) kimi arar bulamaz kimi bulur vuramaz 😂
011 Yorumla
Soran+1 yılVuruyorr ama ben daha çok istiyorum
Cevap sahibi+1 yılhmm yani erkekler için bu durum biraz daha karışık kadınlara göre tavsiyelerim olacak ama haftada günde ne kadar kaç saat falan yapıyonuz onları öğrene bilir miyim acaba gerçi burdan da ayıp mınolur millet görecek yazıları :s
Soran+1 yılEe yanii
Cevap sahibi+1 yılne yapıcük merin belgesi hazırlayıp sana atıp sonra silsem mı ne yapim😂
Soran+1 yılCesaret edebilirsem yazarim. Ozelden
Cevap sahibi+1 yılpeki yani çekinecek utanacak birşey yok sonuçta elisin aarkacak sapıklık yapacak değilim gayet iyi anlıyorum seni bu konuda 2 medeni insan gibi fikir alış verişi yapıcaz bu sırrın benle birlikte mezara gider 😊 istersen akşam mesaj atarsin cesaretini toplaya bilirsen ben de çıkarım gizliden😊
Cevap sahibi+1 yılbaşka soru olmasın sağlık sonatınız yerinde olsun da gerisi hallolur ya 😊 mutlulığunuz daim olsun
Soran+1 yılAmin insallah
Cevap sahibi+1 yılşarj bitiyor artık akşama bakarım hastanede iş birince :)
Cevap sahibi+1 yılivit ben geldım ordamısınız acaba
Cevap sahibi+1 yılşoyle yapabılırız ıstersen farklı bır hesap açıp mesaj at ıstersen? resım yok bırşey yok kendını daha rahat hıssedeceksen sen burdakı abuk subuk ınsanlara bakma
+1 yılne sıklıkla yapıyorsunuz?
00 Yorumlaonu etkileyecek seyler yap
11 Yorumla- +1 yıl
mesela?
Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı. senin gibi bir hatun da bize nasip olur umarım
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayat stres yaşantı değiştirir insanı
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet buna katılıyorum. Onu suclamiyorum aslinda sadece daha canli olsun istiyorum
- +1 yıl
Sen canlı tutmaya uğraş
Soran+1 yılUğraşıyorum
- +1 yıl
Bıkmadan usanmadan yapman lazım
kocanın ki benimkinden küçük olsa gerek
02 Yorumla
Soran+1 yılHic sanmiyorum canim oylesi zor yaratilir
Cinsel Yaşam konusunda 519 cevap paylaştı. anal yapmak istiyor musun
018 Yorumla
Soran+1 yılDenedim onuda istemiyor birdaha esim onuda boyle birseye gerek yok dedi. Canim fena yandi
Soran+1 yılNe gibi sebeplerler
Soran+1 yılBendeykende yasak vardi. Kac aylik gebelik bitene kadarmi yasak?
Soran+1 yılYok cok. Şükür bir sorunu. 5 aycik sabret. Birde 40 cikmasi var tabii bu isin
Soran+1 yılAldatsin yani oylemi
Soran+1 yılKocami seviyorum ben yapmam
Soran+1 yılKimin gitmez? Ama yanlis
+1 yılSenin gibi kadın her eve lazım
00 YorumlaTam tersi durum yüzden ayrildik
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi