Biz sevgiliyken hiç böyle değildik. Evlendik. İlk gece beraber olamadım. Çok utandım. Yaklaşık 20 gün kadar böyle oyaladım kocamı. Adam bana soğuk yapmaya başladı. Ve artık anlayış göremediğim için ondan uzak duruyorum. Evleneli 2 ay oldu ama sadece evde hizmetçi gibiyim. Sevgiliyken ne güzel beraber film izlerdik ayrı evlerde. Şimdi hiç yapmıyoruz. Eski ilgisi yok. Mutsuzum. Başlarda olur böyle dedi annem. Ama neden olduğu hakkında hiçbir fikrim yok. Böyle olacağını bilsem evlenmezdim. İşten geliyor direkt uyuyor. Bir güzel söz yok. İlgi sıfır. Napıcam ben. Hal böyle olunca da ilişki yaşamak istemiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBence evlilikte cilve yapması, adım atması ve erkeğini harekete geçirmesi gereken kadındır. Ona ilgi göster işten gelince güzel sözlerle karşıla ve cinsellik ver. Eşinden utanmak çok saçma. Hem kanunen hem de dinen o senin eşin utanacak ne var. Daha yolun çok başındasın. Her şeyi düzeltmek senin elinde. Ya da bu durumu böyle sürdürüp buna üzülmeye devam da edebilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılBen şunu anlamıyorum. Aklım almıyor. canımsın mıyım bilmiyorum. İlk gece olmak zorunda değil die düşünüyorum. Kadın kendini bedenen ve psikolojik olarak ne zaman hszırlarsa o zaman olmalı diye düşünüyorum. Belki de onlarca yıl birlikte yaşayacağın aynı yastığa baş koyacağın kadın için ilk gün dayatması nedir? Bu toplumun, yazılı ve görsel basının, şu an hayatta olan 1950-1960 kuşağının gençlere ve topluma dayatmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yanlışsam düzeltin arkadaşlar.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmayı dene onun sorunu cinsel ilişki yasayamamasi seninkide korku bunu güven içinde sarılıp yatarak bir birinize çoktan halledebilirdiniz yavaş yavaş kademe kademe arara ilerleyerek siz birbirimizden öcü gibi uzaklasmisiniz tam tersi istenilmiyor gibi olmuş bir birinizi
00 Yorumla
20 gün adam ile dalga geçmişsin gibi bir de anlayış bekliyorsun ve şimdi de onu mu suçluyorsun.
kadınlar yapacağını yapıyor sonra kendine yapıldığında erkeği suçluyor.
Bu açıdan bak O da seni oyalıyordur.
ALLAH kadınların şerrinden korusun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
28Cevap
Iliski zaten ikinizin icinden gelmeli yani yaptik demek icin yapilmaz afedersin tecavuz gibi olur ikiniz istemiosaniz zaten olmamli ayrica senin gonlunu almayi bilmiosa ki o kadar segili kalmisiniz daha seni taniyamadiysa cokta uzatma dunyanin sonu değil yas ilerlemeden bitirmek daha iyidir bence yani hic evlenmedim ama inan boyle bi evliligim olcaksa evlenmeyim. daha iyi esimin cani sikkinken ben cozemiyosam onu bi teselli edemiosam nie yanindayimki her anlamda birbirinizle uyum. sart
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bu yüzden diyorum iste evlenecegine emin olcagin adamla cinsel iliskide evlilige kadar beklenmemeli sonra olanlar kadinlara oluyor yok utaniyorum falan filan sacma sacma seyler kocan oldu o senin artik sen seçim yaparken hic dusunmemissin galiba cok acele etmissin
00 Yorumla
+1 yıl
Cevap görselde ne diyeyim ki
Zor
Cinsellik hayatın yaşamın anlamı ve mayasidir Olmazsa olmazdir o da yok00 YorumlaAzcık dişil enerjini kullan, biraz seksi ol. Hizmet ederken frikik ver. Canını çektir.
Önüne geç spor vşdeosu açıp dar taytla spor yap. Domal eğil kalk vb.
Adamın bacak arasıyla ilgilen yani.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılAranızda cinsellik yoksa, 2 aydır da yapamadıysanız boşanın. İkinize de yazık. Evliliğin ilk yılında anlaşmalı boşanma olmuyor. Çekişmeli olur. Birinizin ayrı eve çıkıp boşanma davası açması lazım.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBunu ikimizinde evde olduğu zaman konuşmanız gerek işte sorunu da sadece ona yıkaman gerek belki onun gözünde seninde hataların vardır konuşun böyle asla birbirinizi anlamazsınız
00 Yorumla Evlenmeden olmaz diyenler yüzünden aldatılmar çoğalıyor çünkü evlenince de olmuyor. Kocan seni şu an boşamis olsa %100 hakkı çünkü kadınlık vazifesini yerine getirmiyirsun
00 Yorumla20 gün adamı oyala sonra da adamı suçlu ilan et. Ne güzel dünya. Hak etmişsin
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Sen biraz ilgilen eşinlen acele etmeyin. ama ilgi konusunda sen biraz acele ettt
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğe karşı bir korku mu var yoksa eşinizin tavrını mı beğenmediniz?
00 Yorumla
+1 yılAdama vermemissin halaa bakiresin ne bekliyorsun adamdan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen kocanı kral yap oda seni kraliçeler gibi yaşatsın 😎
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sen yaşamak istemedigin içinde bu beni sevmiyor deyip ilgiyi kesiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılçünkü umdupun, beklediğin, hayal ettiğin koca olacak adam dil senin için. pişmanlık.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk zaman öyle sonradan alışırsın ablamdan biliyorum
00 Yorumla
+1 yılSen evliliği ne sanıyordun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yasa bakalim iliskiyiii guzell olur sonrasi
00 Yorumla
+1 yılNe sıklıkla ywpıyor seni?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 334 cevap paylaştı. Sende de hata yok değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik aşkı bitiriyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle evlilik olmaz , Önce konuş , olmazsa ayrıl
00 Yorumla
+1 yılLan admaa vermemiss delimisin aq
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlgi yoksa işin çok zor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkek zateen niye evlenir hala anlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma adam da ihtiyacı var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala seks yapmadınız mı?
00 YorumlaAferinnn
10 YorumlaKaç yaşındasın ve nerede yaşıyorsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hayaller hayatlar
00 Yorumla
+1 yılPeki kndisj haftada kaç kez ilişki istiyor?
00 Yorumla
+1 yılYa adamı soğutmuşsun
23 Yorumla
Soran+1 yılne yaptım sanki ilk gece istemedim sadece adam hemen surat yapmaya başladı.
- +1 yıl
İşten gelince ilgilen onunla
- +1 yıl
Ne mi yaptın evli olduğun kişiyi kocanı 20 gün cinsellik yaşatmamışsın oda sana bunun için soğuk davranmış suç sende kocana bahane buluyorsun
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne