- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin ilk zamanları vajinismus yaşamış bir kadının eşi olarak soruyorum. İlk girişteki acı yeterince ıslanamaman kaynaklı mı. Eğer yeterince ıslanman varsa işk girişteki acı farklı bir durum. Onu da açıklarım ama önce bu sorumu sormuş olayım
036 Yorumla
Soran+1 yılSanmiyotum cunku baya ön sevisme uzun oluyo ve bir iki sefer bosalmis oluyorum
- +1 yıl
o zaman kayganlaştırıcıya ihtiyacın yok senin. bizim de ilk yıl böyle oldu. vajiyi yendikten sonra bu sefer ilk girişi hep acıdı. zamanla açılacak orası. ben de eşimi üste çıkarmıştım yapamamıştı. anormallik yok merak etme. ilk giriş derken ilk dakikalar manasında mı yoksa o giriş bölgesi mi
Soran+1 yılGiris bölgesi bide cekip tekrar yapinca. Ins öyle olur seviyeli yardimci yorumlariniz icin sagolun
- +1 yıl
yani kimseye sorulamayan sorular sonuçta. seviyeli cevap vermek önemli. senin ağrın aynı eşimdeki gibi. içine girip orada git gel ypınca ağrı yok ama çıkarıp tekrar girince her seferinde ağrı var oranda. uzun önsevişme olmasına sevindim. senin biraz zamana ihtiyacın var. penise alışma zamanı bu. eşinin penisi kalın olduğundan yaşıyosun bunu. o içinde gidip gelirken klitorisini okşamayı da ihmal etme.
Soran+1 yılCok tskr ederim. Ins gecer. Cok buyuk degil aslinda ama benim fazla aliskkin olmadifim icin ve esimin ön kismi penisi biraz daha genis oyuzden
- +1 yıl
rica ederim. dediğin gibi de olabilir. senin ilk giriş dar, onun da uç kısmı geniş. alışkın olmamak vb. bunlar geçici şeyler. yeter ki kafaya takma ve seksten zevk alamama ya doğru gitmesin olay. çok acıdığı durumlarda giriş açısına da özen gösterin. doggy en ideal açıdır. ama misyonerde penisin açısı yukarı doğrudur, vajinanın içi ise aşağı doğru kalıyor. bu zorlama sonucu senin ilk giriş kısmın acıyor
Soran+1 yılCok sagolun. Bugun yumurtlama gunumun 2 veya 3 gunundeyim oyuzden baya istekliydim. Ikimizde nezle olmamiza ragmen bu sefer cok sukur cok olumlu gecti. Hic zorlanmadim ama korunmasiz yaptik. Esim kendini geri cekti ama az da olsa belki biraz gelmistir bilmiyorum. Hap falan kullanmiyorm ztn prezervatifle yapiyoduk. Ins öyle gebe falan olmam
Soran+1 yılBundan önce ztn duzenli seks hayatimiz yoktu
- +1 yıl
Biz de prezervatifle yapıyoruz. Ama arada çıplak da keyif verici oluyor. Olumlu geçmesine sevindim. Yumurtlama günü olunca ekstra kaygan da oluyosun. Merak etme içine kaçmamıştır. Gelmeden 3-4 sn önce kasılma başlar zaten bizde. O esnada çıkınca tamamı dışarı akıyor
Soran+1 yılHaklisiniz öyle oldu ama sanirim yine kist problemim var ya doktora gidicem ya da önce sogan kuru denicem
- +1 yıl
Adetin düzensiz mi ki?
Soran+1 yılYo degil duzenli fakat adet geldigi zsmsn sag tarafimda daha cok agri hissediyorum belki oyuzden iliskidede aci ekstra cekmis olabilirim bilmiyorum
- +1 yıl
Yok ilişkideki acı yumurtalıklarındaki ağrıyla ilişkili olamaz. İkisi farklı şeyler. Adet olurken çektiğin sancı yunurtalığındaki sancı. Bi tarafın diğerine göre daha çok sancıması kist ya da polip in habercisi olabilir. Ama ilişki sırasındaki ağrı tamamen vajinayla alakalıdır.
Soran+1 yılBi jinekolog cok daha önce öyle söylemisti oyuzden… bilemedim somdi
- +1 yıl
Tıpa bakarsan zevk suyu ile bile hamilelik riski var. Ama gerçeğe bak, etrafta bebek isteyip hamile kalamayan kadın dolu. Zevk suyunu bırak spermler bile kalitesini yitirmiş durumda.
Soran+1 yılOkadar haklisinizki… zaten ondanda endiseleniyotum bu sene ben 30 fizik vs olarak gencim esimde 33 ama iste 1-2 sene sonra cocuk istesek olmaz diye ama Allah buyuk
- +1 yıl
Kilolu olan var mı aranızda. Eşin ya da sen
Soran+1 yılYo Hic biriniz
- +1 yıl
O zaman olmaz diye korkma. Ama 3-4 ay deneyip de olmazsa strese de girme. Sonrasındaki stres bile gebeliği engelleyen faktörler. Neyse şu an çocuğu düşünme. En güzel zamanı evliliğinizin. Nasıldı son ilişkiniz
Soran+1 yılÖyle tabi yasim cok genc degii ztn ama gebelik icin fazlasiyla erken. Hem en guzel hem en zor bi suru sorumluluklar gerektiren bisey. En guzel bekar olmakmis diyotum uinede. En son iliski 3 gun önceyfi iyiydi ama fazls hizli. Ikimizde calisiyotuz oyuzden cok sık olmuyo Sanki olsada olur olmasada olur gibi geliyo bana ama öyle alistigim icin🤩
- +1 yıl
En güzeli belki bekarlık ama bu cinsellik meselesi yüzünden evleniyoruz 😅 biz de çalıştığımız için sık olmuyor. Olmasa da olur deme ya. Libidon düşük mü canın istemiyo mu ☺️
Soran+1 yılHaklisiniz belki zamanla asarim bu durumu, kac sene ömcesi daha cok istekli gibiydim simdi aceba erken menopozami girdim diyorum ama cok dysunmicem☺️
- +1 yıl
Şöyle söyleyeyim. Az önce son ilişkimiz hızlı oldu dedin. Hızlı dediğin çabuk mu bitti eşin erken mi boşaldı. O manada mı. Ona göre bişey diyeceğim çünkü sana da. O yüzden sordum
Soran+1 yılEsim cok erken bosaliyo genelde oyuzden hizli bitiyo
- +1 yıl
Çabuk bittiği için de sen zevk almıyosun. O yüzden aslında olsa da olur olmasa da diyosun. Bunu değiştirmek lazım. Ben de yeni evliyken erken boşalırdım. Önsevişmeyi uzun tutmanız lazım. O konuda eşin aceleci mi
Soran+1 yılHaklisiniz ön sevismryi uzun tutmaya calisiyo oyuzden cok dert etmiyorum zamanla duzelir hersey diyorum
- +1 yıl
Tamam dert etme. Şu an mastürbasyon sana ilişkiden daha zevkl geliyordur. Bunu kendi içinde kabul et ve bunu sorun olarak görme. Bu çok normal çünkü. İlişkiden zevk alman için eşinin penisini içinde uzun süre hissetmen lazım. Şu an çok darsın, eşin aşırı tahrik oluyor ve vajinaya da alışkın değil. O da zamanla çözecek bu sorunu.
Soran+1 yılHaklisiniz aydinlattiginiz icin tskr ederim öyle oluyo tam dedigniz gibi
- +1 yıl
Rica ederim. Ne kadar yardımcı olabilirsem o kadar mutlu olurum. Çünkü evliliğin temeli mutlu bir cinsel hayattır ve kadının cinsel ilişkşye alışabilmesi erkeğe göre daha meşakatlidir. Sorularınız olursa memnunşyetle cvaplarım
Soran+1 yılCok tskr ederim Allah razi olsun
- +1 yıl
Cümlemizden. Çok iyi bir kadına benziyorsun
- +1 yıl
Nasıl gidiyor ilişki? Ağrılar azalıyor mu giderek
Soran+1 yılDaha iyiye gidiyo fakat is ve hayat yorgunlufundan dolayi yogun olmuyo 3 gune bir
- +1 yıl
ihtyiaç hissediyo musun peki 3 günün sonunda. yoksa evliliğin gereğidir yapalım bari yaa şeklinde mi oluyor
Soran+1 yılIkiside ama ikimizde eve cok gec geldik vakit olmiyoki
- +1 yıl
yorgun mu oluyosunuz yatağa yattığınızda. eşim de ben de yorgun oluyoruz ama eşim canım istiyo dese o yorgunlukya hayır demem. zorlamıyorum sadece
En İyi Cevaplar
+1 yılVajinismus var ve istemsiz kasların aktif kalıyor. Bu sebeple vajinan daralıyor penisim girmesine engel oluyor. Bu tür sorunlarda psikolojik destek alabilir ve kendi kendine kaslarını yönetebilmek amacıyla Kegel egzersizleri yapabilirsin.
Bir de doktora gittiğinde sana bir dilatör seti önerebilir. Düzenli olarak ufaktan büyüğe onu kullanarak kaslarını alıştırabilirsin. Geçmiş olsun.01 Yorumla
Soran+1 yılFitness yapiyorum zaten ve dedigniz egzersiz hiptrhusterde yapiyorum. Istemeden bacaklarim sıkıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Birde bir kadeh kırmızı şarap iç öyle deneme yapıyorum spor yapıyorsan kasların kuvetli olur biraz kasinca alette büyükse acı olabilir. Şarap senin kasmanı önler iyice sulandirir girerse kasmadan rahatlıkla olur birde 15 günlük olunca daha tam alınmamış ilerleyen günlerde daha keyifli olur yine sorun devam ederse sütünü sorar cevaplariz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Cinsel istek duyduğunu yazmışsın eşinden fakat anlayamadigim ağrı hissetmen saçma degilmi haz alman gerekirken acı çekiyorsun bence biraz rahat bırakmalısın kendini fazla kastigin için ağrı yapıyordur bütün hakimiyeti eşine bırak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Anladığım sadece domaltinca olmuyor sebebi eşin fazla sokuyor diğer pozisyonlar da... birde kist felan varsa da çok ağrı yapar
02 Yorumla
Soran+1 yılSanirim var ama en yakin zamanda gidip bakicam
- +1 yıl
Bence de baktırman gerek başka hangi durumlar da ağrıyı hissediyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
+1 yılSevişmeyi uzun tutup ıslanman lazım kayganlaşsın daha rahat olur sırt üstü yatıp belinin altına yastık koyarsan daha iyi olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle oldu zaten yapabildigmizde ama iste biraz acili oldu baska pozisyonda yapamiyorum
- +1 yıl
Kayganlaştırıcı sür
+1 yılZamanla alisirsin bir kav ay agrili aciki olacaktir sonra alisacaksindir.
03 Yorumla
Soran+1 yılOkadar uzun surmelimi ya🥲haftada 3 kez az mi
- +1 yıl
maalesef biraz suruyor birde seni gevseltmeyi bilmeli
Soran+1 yılYapiyo elinden geleni kendi tatmin olma derdinde degii Hic
evlenmiş aynı eve girmişsiniz neyin çekingenliği neyin korkusu
02 Yorumla
Soran+1 yılKirku degil agri
+1 yılVajinusmus hastalığı olsnilir doktora görünmelisin.
03 Yorumla
Soran+1 yılSanmiyotum vajinusmud ama biraz kistlerim varsa o ragatsizlik verenilirni? Kendimi sıkmasamda ağrı oluyo
- +1 yıl
Ön sevişme kayganlaştırıcı bunlara rağmen hala olmuyosa ve belli pozisyonda ancak bir nebze azalıyorsa vajinusmusdur diye tahmin ediyorum.
- +1 yıl
Bunun haricinde o acıdan korktuğun için her geçen gün artmaya devam eder doktor şart
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYeterince ıslanmıyor olabilirsin... Kayganlaştırıcı jel kullan...
03 Yorumla
Soran+1 yılUnuttum demeyi kullaniyotuz
- +1 yıl
Peki sen yaşadığın acının kaynağının ne olduğunu düşünüyorsun, vajinan mı dar, penis mi çok kalın, kendini çok mu kasıyorsun nedir sence sebep?
Soran+1 yılVajinada dar, her ne kdr kendimi sıkmıyorm desemde tam giriste o his agri veriyi
+1 yılBizde aynı sorun vardı ilk evlendiğimizde sonra normale döndü
01 Yorumla
Soran+1 yılIste esimi mutlu edemiyorum:/ anlayis göstersede
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerseye ragmen tam olarak cinsel birliktelik olmuyor mu
04 Yorumla
Soran+1 yılZor oluyo
Cevap sahibi+1 yılKendini cok mu sıkıyorsun peki stres mi yapıyorsun
Soran+1 yılSanitim
Cevap sahibi+1 yılOn sevismeyi vs kisa mi tutuyorsunuz
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Doktora görünmen gerekebilir o kadar anlattıklarına rağmen hala acıyorsa
00 Yorumla
+1 yılNasıl bir problem biraz aç Ben sana yardımcı olayım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAranizda ten uyumu oldugunu anlamadan evlenmissin..
00 YorumlaBir de başkasıyla denesen iyi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılYok artik
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. zamanla sorun olmaktan çıkacaktır... zamanla...
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyotum
+1 yılSeni iyice islatmasi lazim
04 Yorumla
Soran+1 yılIslansamda cok agri oluyi
- +1 yıl
Bir uzmana danisman lazim o halde ya da esine cinsel istek duymuyosun
Soran+1 yılDuyuyorum
- +1 yıl
Anladim , istersen yazabilirsin özelden
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kayganlastirici kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvleneli ne kadar oldu?
07 Yorumla
Soran+1 yıl2 haft
Cevap sahibi+1 yılDaha yeni. Eşim de çok zorluk çekti en başta. Üç ay oldu. Şimdi alıştı ama kendini geliştirmiyor hiç. O yanma zamanla geçiyor. Kendini geliştir sen
Soran+1 yılGelistirme derken nadil
Cevap sahibi+1 yılKendi bir şey yapmıyor hep benden bekliyor. Oral falan yok zaten. Beni azdırmak için bir şey yapmıyor
Soran+1 yılYo bizde öyle degol yapiyorum ama ilk hamleleri o yapiyo
Cevap sahibi+1 yılSen biraz daha aktif ol
Soran+1 yılDenicem sagolin
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Telaş etme zamanla düzene sokarsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılTamamen ıslandığından emin ol ve sıkma sal
00 Yorumla
+1 yılGüzel şeyler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılAlisirsin
00 Yorumla
+1 yılpelvis ve kegel egzersizi yapın
00 YorumlaÇocuktan koca olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılTerapisti öneririm
01 Yorumla- +1 yıl
Trol soru sormuşsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucakta esimde ağrı oluyodu şimdi geçti
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYala
03 Yorumla
Soran+1 yılOluyo ztn
Cevap sahibi+1 yılİyi yala
Soran+1 yılBenim sorumla nr alaka
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri