Eşimi arzulama konusunda sorunum yok ilkim onunla oldu ama hala garip hissediyorum karşısında beni o halde ve çıplak görmesi utandırıyor birleşme sırasında yüzümü göğsüne saklıyorum yanaklarım kızarıyor konuşmaktan kaçınıyorum böyle oluncada ona eksik bi eş oluyor gibi hissediyorum ne yapacağım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Erkekler Ne Diyor
Onun şimdi hoşuna gidiyordur, zamanla alışırsınız. Biraz yüzün kızarsada çıplak önünde dikil. İzlet kendini. Açık saçık giyin. Geçer
İlk aylarda bunun olması normal. Önemli olan devam edip etmemesi. Uzman ilişki analisti ile görüşebilirsiniz
Neden ki güvensizlik mi var içinde en rahat olman gereken an o mu acaba sana o güveni vermedi
Bu hep olur sıkıntılı olman gelmezse sorun yasarsın
Zor bi durum. Anlayışlı biri ise aşarsınız. Zamanla düzelirsin
zevk almaya bak sen zevk almaya baktıkça onu tatmin edersin zaten
Bence bi an önce kendine terapi yaparak aş yoksa dhaa zorlanırsın bizde yaşadık çünkü
Zamanla alışırsın ya dert etme. Biraz daha sakin ve mantıklı ol yeter.
öncelik olarak konusursan bu utangangaçlık zamanla gidecek
Adam icjnde sen utanuyon
Cok sinir bozucu bu hareketlerin
Alis bence cok dogal bisey rahatla ilklerde oyle olur ama uzatma
Tesbitlerin doğru. Eşine açık olmalısın onunla herşeyi paylaşmalısın ve onunla bir hareket etmelisin.
Emin ol bu eşinin daha çok hoşuna gidiyordur
Ama kimse öyle dememiş yorumlarda
Eşin biraz olgun değilse kızıp dargınlık yapabilir benden mi çekiniyorsun ben senin kocanım falan diye. Ama olgun bir erkek ile evliysen senin bu utanma kızarmaların onu baştan çıkaracaktır. Zaten belli bir zaman sonra birbirinizin karşısında o şekil çok rahat gezebileceksiniz neden bu bir anda yaşanıp tüm büyüsü bozulsun ki? En güzel yemekler mideye birden indirilmez tadını çıkara çıkara yavaşça yenir.
İşte utandığımı hissedince diyor zaten benden mi utanıyorsun eşinim senin vs. diye
Öyle olunca bende nefret ediyorum kendimden ne yapıcağımı bilemiyorum üzülüyorum
Utanıyormusun benden derken seni yermek için mi diyor yoksa kendi şevkini artırmak için mi buna dikkat etmelisin. Ama ben buraya yazıyorum gün gelecek kendisi bu utangaç günleri sana anlatacak ve özlem duyacak. Dediğim gibi o utanmasız günler birgün zaten gelecek ve öylece kalacak ama bu utanmalı yükselmeler bidaha gelmeyecek
Yok yermek için değil asla beni rahatlamaya çalışmak için söylüyor
Zorlamıyor hiç bişey için ama böyle utandıkça bazen o da içerliyor gibi hissediyorum bu duruma
Yermiyorsa içerlemiyordur da. Rahat ol bence utanmak en doğal halin. Bide doğal utanıyorsan erkeğin senin bu duruma alışkın olmadığını kendinden başkasına soyunmadığını düşünüp dahada mutlu olacaktır. Sen kendini kasarsan gerçekten daha az zevk verirsin eşine. Zaten kadınlara bazen anlam verilmiyor. Mesela bazı şeylerde kadın tecrübeliymiş gibi davranmaya çabalıyor halbuki bu erkeği kendinden uzaklaştıran bişey. Bu gibi düşünceleri bir erkekten fikir alsalar asla böyle yanlış şeyler yapmazlar
Yani ondan utanıyorum diye kırılıyor gibi geliyor hani niye utanıyosunki eşinim diye
Sen hiç içine atma olduğun gibi davran. Bak tecrübeli davransaydın daha sorun olurdu bu defa aklına geçmişinde bişe mi var diye düşünürdü
Zamala alışırsın merak etme
Zamanla alisirsin amasyada
Zamana bırak zamanla alişirsin sıkma canını
Daha önce kimseyle bir şey yaşamadın mı
Çok farklı şekilde yapması lazım
geçer zamanla uyum sağla
Aşarsın zamanla biraz aç kendini
kendini alıştırmaya bak. zamanla hepsini aşarsın.
bol bol yap alışırsın :D
Peki senin onu çıplak görmen mutlu ediyor mu seni
Damat yar görmüş yeni gelin gibi derler ya 😊
Zamanla alışırsınız
zamanla alışırsın
Zamanla geçer az rahat ol
Yöntemi var
Işıkları kapalı yapij