Kendine saygısı olan bir kadınsın. Bunu deme sebebim, kendini seksten uzak tutman değil ama belli prensipleri olup buna bağlı olman. Libido bazen bizi aşırı zorlayabilir ama prensiplerine bağlı kalman takdir edilesi taraf.👍
@RavenbyPoe tesekur ederim. Evet bazen gercekten zorlayabiliyor ve insanlarin bosanmis kisilere bakislari cok farkli oluyor ama mesafe koyup kendini koruduktan sonra bi sorun olmaz. Libidoya bazen engel olunamiyor dogru ozellikle bunu duzenli yasayan kisinin bir anda ayrilmis olmasi cok extrem bi sey ama su gibi bi ihtiyac degil dizginleniyor. Cok dayanilmaz hal alirsa da masumca kendini tatmin etmek en iyisi..
Yani toplumumuzda maalesef bir kadına bekareti ile bir tanımlama yapılıyor ve sanıyorlar ki kadınlar bakire değilse herkese yapar. Çünkü onlar icin bekaret yoksa kadın sıradan bir şey. Kişilik, karakter, mizaç falan bu toplumda kadina belli bir kesim tarafından tanimlanmamis ifadeler. O yüzden de bakire olmayan kadın = herkesle sevisebilecek kadın demek.
Benim icjn bir kadının boşanmış olması dert değil ama çocuk göz korkutucu olur sanırım.
Libidoya konu gelince de, kontrolü aslında zor değil ama devamlı olması tatsızlık veriyor. Ve dediğin gibi yaşadıktan sonra bunun kesilmesi insanı zorluyor. Masumca yaptıklarımız asla yerini tutmuyor...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Evliyken her gun istiyordum bosandik Şu an hic
İstemiyor musun yaşamıyor musun?
@Seyyaravukattt istiyorum yasamiyorum
Zor oluyordur. Engelliyim sanırım sende :)
@Seyyaravukattt yo engelli degilsin zor oluyor ama kendimi tatmin ediyorum
Insanlae sanıyor ki dul diye herkesle beraber olacak...
Bu algı çok yanlış
@RavenbyPoe aynen oyle ben nikahsiz iliski yasamam kocamla yasadim bosandim tekrardan bekar gibiyim Şu an bi daha evlenene kdr asla
Ne kadar süre evli kaldın? Yine evlilik düşünüyor musun?
@Seyyaravukattt 2 yil evet ilerde neden olmasin
Bi özelden yazar mısın bana? Yanlış anlamazsan
Kendine saygısı olan bir kadınsın. Bunu deme sebebim, kendini seksten uzak tutman değil ama belli prensipleri olup buna bağlı olman.
Libido bazen bizi aşırı zorlayabilir ama prensiplerine bağlı kalman takdir edilesi taraf.👍
@Seyyaravukattt burdan sor
Araya muhabbet giriyor, o yüzden dedim. Neyse, saygı duyuyorum. İyi sabahlar
@RavenbyPoe tesekur ederim. Evet bazen gercekten zorlayabiliyor ve insanlarin bosanmis kisilere bakislari cok farkli oluyor ama mesafe koyup kendini koruduktan sonra bi sorun olmaz. Libidoya bazen engel olunamiyor dogru ozellikle bunu duzenli yasayan kisinin bir anda ayrilmis olmasi cok extrem bi sey ama su gibi bi ihtiyac degil dizginleniyor. Cok dayanilmaz hal alirsa da masumca kendini tatmin etmek en iyisi..
Yani toplumumuzda maalesef bir kadına bekareti ile bir tanımlama yapılıyor ve sanıyorlar ki kadınlar bakire değilse herkese yapar. Çünkü onlar icin bekaret yoksa kadın sıradan bir şey. Kişilik, karakter, mizaç falan bu toplumda kadina belli bir kesim tarafından tanimlanmamis ifadeler. O yüzden de bakire olmayan kadın = herkesle sevisebilecek kadın demek.
Benim icjn bir kadının boşanmış olması dert değil ama çocuk göz korkutucu olur sanırım.
Libidoya konu gelince de, kontrolü aslında zor değil ama devamlı olması tatsızlık veriyor. Ve dediğin gibi yaşadıktan sonra bunun kesilmesi insanı zorluyor. Masumca yaptıklarımız asla yerini tutmuyor...
Evlenelim de her gün yapalım
Ben perhizdeyim
Cinsellik yok
Çünkü uzun zamandır hayatımda kimse yok geçen Haziran dan beri yaşamadım
Kaldı ki bugüne kadar 6. kisiyle beraber oldum
Bu aralar yanlızım 2 ay oldu belkide 3 ay oldu
Çok uzak ara hergun m 3 4 mastürbasyon la anca kendimi kontrol edebiliyom
hayalen hemen hemen her gün
reelde ise yaşamıyorum. Sen?
Aklı sürekli apış arasinda olmayan kız kaldi mi acaba
Hiç yaşamadım
yaşayamadım daha :/
Hiç yaşamadım. Ya sen?
Her boşlukta mastürbasyon
Tercih etmiyorum.
Her fırsatta tabikide
Ɓayramdannnn bayramaas
En az haftada 3
şu an hiç yaşamıyorum
Annemden firsat buldukça
Sevgilim oldukça ayda 2 ayda bir
Degisiyor
Hiç yaşamadım
Iki günde bir yaşamak isterim Ama mümkün olmuyor
İki günde bir
Haftada 3
Yok yaşanmıyor
Haftada 3, sen
Her fırsatta
Ayda bir. Mdmdk
Hiç yaşamadım
Neden peki çok mu çirkin buluyor seni erkekler aleyna?
Ben istemiyorum. Ayrıca bu konunun güzellikle alakası yok. Erkekler her zaman çirkin kızlara değer verirler güzelleri üzerler
3 haftada 1 ya siz
Fırsat buldukça
Buldukça
Her fırsatta
Haftada 2
Bakirim hiç yapmadım
3 günde bir