Abartsam bunu hergun yapardım galiba, bence gayet normal sıklıkta, ve cidden daha keyif verici bir şey kesfetmedim henüz, varsa bildiğin bir şey paylaşabilirsin
ben sevıyorum. lakın 6 yıldır bekar olunca ınsan hormonları tavan oluyor. buda benım ıcın can sıkıcı. normalde renklı bır ınsanım ama ıste.6yıl dıle kolay.
Benim için olmazsa olmaz Ortalama haftada 4-5 defa
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bi kızın sevişerek ve oral ile bedenine hakettiğini yaşatıp onu böyle doyurabilen yeteri kadar iyi olur sanırım
1
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
bir kızın karşısındakinden ne beklediği belli değilmidir güven saygı özel şeylere karşı hassasiyet bazı olmazsa olmaz erkek özellikleri vede oral yapmayı seven biri olması
2 yıldan fazladır bırak seks yapmayı erkeğin eli elime değmedi. İnsanın morali bozuluyor bu yaşa kadar toplasan 4 kez seks yaptım hepsi bu
0
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
28 yaşındayim hiç yapmadım. Artı bir de bugün mastürbasyon yaparken sanırım fazla içine girdim mastürbasyondan birkaç saat sonra az bi kanama geldi yırtıldı sanırım. Hangimizin durumu daha vahim sence?😂
Esnek zarlarda kanama olmayabiliyormuş. Benimki esnek sanırım çünkü vajina deliğinde orgazm hissedebiliyordum. Muhtemelen ilk sevismede kan gelmez. kanka yurdum erkeğine inandır şimdi inandirabilirsen of offf 😂
Aslında erkeklerin de ilk seks yaptığı zaman var. Yani erkekler seks yaparak hazır şekilde doğmuyorlar ki. Penislerinden kan aksın diye bizim bir beklentimiz yok. Onların da olmasın.
Zaten o bir zar da değil ya neyse.. uzun mevzu.. 🤦🏻♀️
Aslında çok çok aşırı onemsedigim bir mevzu değil ama yine de ilk yaşadığım kişi özel hissetsin istiyordum kendini. Eğer zedelenme değil de bozulma olduysa onu açıklamayla uğraşmak can sıkıcı olacağı için. Yoksa bana inanmayan adamın zaten hayatımda yeri olmaz
Doğru söylüyorsun, aynı fikirdeyim. Benim eski sevgilim inanmamıştı , kırılmıştım baya , bende özel hissetsin istiyordum, olmadı. Bide ilk seks yaptığımız gün bana eski sevgilisi ile olan gezi videosunu göstermişti. O günü bile zehir etmişti bana. Hala dün gibi aklımda
Yaptım yapacağımı zaten bekaret kanıydı muhtemelen 😂 ben sevismedim mesela hiç ama yakınlaşma yaşadım ve ilk kez değil gibisin dedi iftira atti. İnandirmaya çalışma psikolojisi icine soktu beni. Berbattı. Sen de değmeyecek biriyle yasamişsin ilkini oyuzden. Sana karşı hiç hoşlantisı da olmamış demek ki olsa sorun ederdi çünkü ilk kez değil mi senin falan soru yağmuruna tutardi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Haftada 2-3,, daha keyf verici bir şey keşfetmedim henüz, muhtemelen ondandır 😄
Abartmasan tamam rahatlatıyor fazla abartiyosunux
Abartsam bunu hergun yapardım galiba, bence gayet normal sıklıkta, ve cidden daha keyif verici bir şey kesfetmedim henüz, varsa bildiğin bir şey paylaşabilirsin
Yemek yemek
Yemek yemenin keyfi başka, ama seksin yerini tutamaz bana göre
ben sevıyorum. lakın 6 yıldır bekar olunca ınsan hormonları tavan oluyor. buda benım ıcın can sıkıcı. normalde renklı bır ınsanım ama ıste.6yıl dıle kolay.
Herkesin vazgeçilmezi ama Türkiye şartlarında herkes umduğunu bulamıyor bende dahil birini kaybedince yerine birini bulmak zor oyüzden olmuyor pek
yapıyorum açıkçası seks vazgeçilmezimdir ve cinsel hayatımda oldukça renkli güzel
Çok sevip hasret kalanlardanim ayda birse ne mutlu.
Benim için olmazsa olmaz
Ortalama haftada 4-5 defa
bi kızın sevişerek ve oral ile bedenine hakettiğini yaşatıp onu böyle doyurabilen yeteri kadar iyi olur sanırım
bir kızın karşısındakinden ne beklediği belli değilmidir
güven saygı özel şeylere karşı hassasiyet bazı olmazsa olmaz erkek özellikleri vede oral yapmayı seven biri olması
2 yıldan fazladır bırak seks yapmayı erkeğin eli elime değmedi. İnsanın morali bozuluyor bu yaşa kadar toplasan 4 kez seks yaptım hepsi bu
28 yaşındayim hiç yapmadım. Artı bir de bugün mastürbasyon yaparken sanırım fazla içine girdim mastürbasyondan birkaç saat sonra az bi kanama geldi yırtıldı sanırım. Hangimizin durumu daha vahim sence?😂
Tamam sustum 🤦🏻♀️🥹 senin durumun daha kötü , zedelenmiştir zar , bişi olmaz duruyordur yerinde. Hoş ben ilişkiye girdiğim halde hiç kanamam olmadı
Bu arada kendime vibratör aldım, sende al kendine, keyfine bak
Esnek zarlarda kanama olmayabiliyormuş. Benimki esnek sanırım çünkü vajina deliğinde orgazm hissedebiliyordum. Muhtemelen ilk sevismede kan gelmez. kanka yurdum erkeğine inandır şimdi inandirabilirsen of offf 😂
B... arzo yazmıştım kanka ne ya 😂
Site yazılanı , değiştiriyor sansürlüyor 🤷🏻♀️
Aslında erkeklerin de ilk seks yaptığı zaman var. Yani erkekler seks yaparak hazır şekilde doğmuyorlar ki. Penislerinden kan aksın diye bizim bir beklentimiz yok. Onların da olmasın.
Zaten o bir zar da değil ya neyse.. uzun mevzu.. 🤦🏻♀️
Aslında çok çok aşırı onemsedigim bir mevzu değil ama yine de ilk yaşadığım kişi özel hissetsin istiyordum kendini. Eğer zedelenme değil de bozulma olduysa onu açıklamayla uğraşmak can sıkıcı olacağı için. Yoksa bana inanmayan adamın zaten hayatımda yeri olmaz
Doğru söylüyorsun, aynı fikirdeyim.
Benim eski sevgilim inanmamıştı , kırılmıştım baya , bende özel hissetsin istiyordum, olmadı. Bide ilk seks yaptığımız gün bana eski sevgilisi ile olan gezi videosunu göstermişti.
O günü bile zehir etmişti bana.
Hala dün gibi aklımda
İlk yaptığında senden kan gelmemiş miydi yani
Eski sevgilisiyle video nedir ya şerefsizin tekiymiş
Demek ki hiç değer vermemiş sana
Hiç kan gelmedi evet , zaten zorlanmadı da içime girerken biraz acı oldu o da taş çatlasın 1 dakkada bitti. Durum bu
İnsan çok kırılıyor..
öyle böyle değil..
Sana tek tavsiyem kendi kendine yap hallet.. inan bana buna değmiyor
Yaptım yapacağımı zaten bekaret kanıydı muhtemelen 😂 ben sevismedim mesela hiç ama yakınlaşma yaşadım ve ilk kez değil gibisin dedi iftira atti. İnandirmaya çalışma psikolojisi icine soktu beni. Berbattı. Sen de değmeyecek biriyle yasamişsin ilkini oyuzden. Sana karşı hiç hoşlantisı da olmamış demek ki olsa sorun ederdi çünkü ilk kez değil mi senin falan soru yağmuruna tutardi
Gerçi benimki hoşlandığı için sorguya çekmedi egosu için sorguladı sadece
Bazen oluyor günde bir iki bazense haftada bir iki
Hiç. Elime geçirirsem suyunu sıkacağım
daha hic yapmadım
Fotoğraftaki sensen inanmam
Hiç ypmadığına:)
Yemin ederim jdJdjd hem benim yapmadığımada yemin ederim
Bilmem dikkat çekicisin nasıl yaşamadınki😂
Disardan oyle duruom konustugum hic kimse bile yok😏😏
Hiç yapmıyorjm
Ne güzel ben de. Dünyayı yakmazsak iyi 😂
Canım istiyor ama