Cinsel Yaşam Ne sıklıkla seks yapıyorsunuz? ugurlubayankus Takip Et Xper 5 Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Her gün yapmadan duramayanlardan mısınız yoksa varlığını unutanlardan mı? Ne sıklıkla seks yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hemen hemen hergün bu konuda şanslıyım eşimde istekli olduğu için 😊 2 10 Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Herkes ister kim istemez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok herkes istemez ben birini tanıyorum evli kadın sevmiyor cinselliği yani Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Demekki tatmin olmuyor ya da bilmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır ondan değil bildiğin sevmiyor Yorumla ugurlubayankus +1 yıl İlginç ilk kez duyuyorum böyle bi şeyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boşandılar zaten bu yüzden Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Kadının cinsel yönelimi farklıdır belki kendini keşefedememiştir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya sanmam çocuk istemiyor cinsellik istemiyor eşi eşime konuşmasını felan söylemişti Yorumla ugurlubayankus +1 yıl O da zor durum kimbilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen kadın kendi dedi sevmiyorum cinselliği diye eşime azda olsa var öyleleri yani Yorumla
Memetsaid Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Ben isterim ki her gün en kotu iki günde bir ama karsimdakine bağlı biraz 1 0 Yorumla
ArdaZZ Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl İlişkiye göre değişiyor. Herkes ile sevişmemek gerekiyor bazen ayda 10 kere oluyor bazen hiç. 1 0 Yorumla
tracerr Takip Et Xper 6 Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Partnerimiz olmadigindan yapamıyoruz maalesef 0 1 Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Bulursun kafana göre birini inşallah hayırlısı Yorumla
Anlarım3005 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 793 cevap paylaştı. Bayankuş siz her gün mü yapıyorsunuz , tahminime göre pek bi arzulusun 0 5 Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Yo senede 0 Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Yok canım Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Öyle olmazki Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Yapacak bir şey yok Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Dil öyle der , başka yer başka der.. Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Olunca her gün yapıyorum yanlız olduğum için haftada yapıyorum 0 2 Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Olunca ne demek nerden buluyorsun arada Yorumla İST34MLT44 +1 yıl Bazen 2 3 gun eve Bayen getiriyorum Yorumla
Aygun67 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Sevgilimle aramız bozuk. Buluşmuyoruz yaklaşık 2 aydır bişey olmadı. Ama aramız iyiyken haftada bir veya en az 10-15 günde bir yapıyoruz. İmkanım olsa 2 günde bir yapmak isterim. 0 2 Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Barışırsınız umarım Yorumla Aygun67 +1 yıl Barışırız ya problem yok. Uzun ilişkide oluyo maalesef Yorumla
emre505 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Yapmıyorum uzun zamandır. Bakire kızlar çıkıyor karşıma hep. 0 0 Yorumla
Seyyah1453 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl haftada 3 yapanlardanım aynı zamanda iş olarak yapıyorum :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Duruma göre değişiyor bazen 2-3 gün ara veriyoruz bazen de sabah akşam günde iki defa yapıyoruz... 1 10 Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Her gün sabah akşam ideali ara vermeden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl maalesef hergün olamıyor o dediğin, İşe gitmemiz lazım sonuçta Yorumla ugurlubayankus +1 yıl İçiniz geçmiş sizin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :)) İsteksiz olsaydık haklıydın ama ben istek yok demedim ki, zamnsızlık zamansızlık :))) Yorumla ugurlubayankus +1 yıl İstek varsa zaman bulurum ben aklımda kalacağına içimde kalsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabah olmazsa akşam zaten acısını çıkarıyoruz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli olmadığım için her partnerle aynı olmuyor maalesef Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Evli olmayınca düzenli olması zor herkes evlensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen evli misin? Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Evliyim Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. İlk zamanlarda gecede 2 ama ileriki zamanlarlarda unutuluyor farklı tadlar aranıyor 0 14 Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Aldattın yani Yorumla kanarya001907 +1 yıl Öyle denilebilir ama ben fanteziye düşkünüm karşılık alamayınca wifi arayan cihaza dönüşüyorum Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Maşallah 52 yaşında hala iş var demek Yorumla kanarya001907 +1 yıl 47 yaş Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Oluyor mu o yaşlarda Yorumla kanarya001907 +1 yıl Olan nedir erkeklerin cinselliği 70 de bile olur kadın gibi değil Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Kadınların da olur her yaşta ama sizin kuş ölüyor Yorumla kanarya001907 +1 yıl Her şeyin çaresi var merak etme heyecan ölmesin yeterki fantezi ve sınırsız yasaksız ilişki benim cinsellik anlayışım Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Ahaha bamya gibi şeyinizle neyin fantezisi bu Yorumla kanarya001907 +1 yıl Görmeden karar verme bamyamı palamutmu mağara kadar vajinan varsa başka Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Ahahaha yok daha memeler Yorumla kanarya001907 +1 yıl Senin gibi çok gördüm ama orgazm olduktan sonra teşekkür edenlerde az değil Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Ahaha onlar görmemiştir de ondan Yorumla kanarya001907 +1 yıl Buradan tanıştığım biri 8 kez orgazm olduğunu biliyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Oluyor ama düzenli değil benim kadar eşim istemiyor istekli değil 🙈 senin nasıl 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Olursa her gün 1-2 sefer yapmak istiyorum 1 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ah ah oldu da yapmadık mı? 😁😹 1 0 Yorumla
simge11111 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 61% +1 yıl yapmadan duramam 3 2 Yorumla PastırmaKrali +1 yıl Ablam tavşan herhalde Yorumla bursa_zafer +1 yıl Okuyanda bayanlarin adet olduklarina inanmicak nerdeyse Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Partner olsa hergün yaparım 0 0 Yorumla
sitmyface Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Bize kalsa her gün ama kalmıyor işte mk 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. hepimiz elizabetçiyiz 😂😂 0 1 Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Kıyamam Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Fırsat varsa her gün yapanlardan 0 4 Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Her gün iyidir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke olsa da yapsak Yorumla ugurlubayankus +1 yıl İnşallah bulursunuz bi hanım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakalım bakalım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Firsat buldukça hergun yapmaya çalışırım peki sen 0 8 Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Sabah akşam bam bam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doymuyorsun o zaman ☺️ Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Öyle mi oluyormuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doyuyor musun peki Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Ne bileyim birader yapanlara sor bana niye soruyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen yapmiyor musun birader Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Hayır birader Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam birader Yorumla
daldandalasincap Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 25 yıldir haftada sıfır sıklıkla seks yapıyorum. 0 0 Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Unutursam ciğerim kurusun😅😅 0 1 Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Ahaha Yorumla
Serkan3207 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. En fazla bir hafta 0 3 Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Haftada 1 mi olmasa daha iyi Yorumla Serkan3207 +1 yıl Evt bazen insan senin kadar şanslı olmuyor Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Kısmet Yorumla
Lessismore_ Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Yeterince 1 1 Yorumla Lessismore_ +1 yıl Senin işler kesat herhalde 😅 Yorumla
LilDeVill Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Hiç yapmadım dersem inanır mısın? 0 6 Yorumla ugurlubayankus +1 yıl İnanmam Yorumla LilDeVill +1 yıl Ama hiç yapmadım. Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Yap o zaman tutan mı var karıncalar bile yapıyor Yorumla LilDeVill +1 yıl Değecek biri olmadı. Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Kız mısın erkek misin Yorumla LilDeVill +1 yıl Erkeğim kanka Yorumla
Kozlktzkaz Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Sen isteklisin belli yaş 34 benden daha isteklisin 0 14 Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Yaş 34 ama 22 gibiyim hem görünüm olarak ruhen Yorumla Kozlktzkaz +1 yıl Gerçekten mi peki 22 gösteriyorsan neden alıcın yok neden seks yapamıyorsun Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Yapmadığımı kim söyledi alıcım olmadığını kim söyledi Yorumla Kozlktzkaz +1 yıl Hahaha Filmsin ya Kızım bekar mısın hocam 😅 Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Bekarım Yorumla Kozlktzkaz +1 yıl Anladım peki böyle burada hiç nude attın mı birine mesela Yorumla ugurlubayankus +1 yıl İşim olmaz öyle sanal şeylerle Yorumla Kozlktzkaz +1 yıl Gerçeği dururken sanala bakmam diyorsun sende işini biliyorsun gögüslerin popon büyük mü bari değecek Kadın mısın sekste Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Bırak da ona görenler karar versin Yorumla Kozlktzkaz +1 yıl Belki ben görmek istiyorum da ben karar vermek istiyorum olamaz mı Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Rüyanda o zaman iyi geceler 💤 Yorumla Kozlktzkaz +1 yıl Aa neden öyle dedin şimdi yoksa sevmedin beni Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Niye seveyim tanımadığım insanı Yorumla Kozlktzkaz +1 yıl Beni tanımadan etmeden karar verme insanlar konuşa konuşa birbirini tanır güvene verir sen insanlardan kaçıyorsan ona bir şey diyemem Yorumla
Bgdytenliadam Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Evli misin sen 0 26 Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Bekarım Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Cinsellik ile ilgilisin Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Herkes ilgili Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Ysşantın var mı Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Herkesin var Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Herkesi sormadım Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Var Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Ne sıklıkla Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Arabada 5- evde 15 Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Aynı kişiyle mi Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Evet Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Hamile kalmadın mı hiç Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Yo Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Nasıl başardın Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Kısmet Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Korunuyor musun Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Hayır Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Kısır mısın Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Hayır değilim gayet sağlıklıyım Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Korunuyorsun Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Hayır ya dikkat ediyorum sadece Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Nasıl Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Alalal ne sordun ama napacan sen mi skecen sanki Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Olabilir Yorumla ugurlubayankus +1 yıl Bi şey derdim de neyse gece gece Yorumla Bgdytenliadam +1 yıl Desene Yorumla
Olgunsevenlergelsın Takip Et Xper 7 Yaş: 50 +1 yıl Haftada 3 bazen üst ya da alt sınır olabiliyo 0 0 Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Gün aşırı 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Seni ilgilendirmez 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. İradem güçlüdür 0 0 Yorumla
cnozzgll Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Her gun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Hemen hemen hergün bu konuda şanslıyım eşimde istekli olduğu için 😊
Herkes ister kim istemez
Yok herkes istemez ben birini tanıyorum evli kadın sevmiyor cinselliği yani
Demekki tatmin olmuyor ya da bilmiyor
Hayır ondan değil bildiğin sevmiyor
İlginç ilk kez duyuyorum böyle bi şeyi
Boşandılar zaten bu yüzden
Kadının cinsel yönelimi farklıdır belki kendini keşefedememiştir
Yok ya sanmam çocuk istemiyor cinsellik istemiyor eşi eşime konuşmasını felan söylemişti
O da zor durum kimbilir
Aynen kadın kendi dedi sevmiyorum cinselliği diye eşime azda olsa var öyleleri yani
Ben isterim ki her gün en kotu iki günde bir ama karsimdakine bağlı biraz
İlişkiye göre değişiyor. Herkes ile sevişmemek gerekiyor bazen ayda 10 kere oluyor bazen hiç.
Partnerimiz olmadigindan yapamıyoruz maalesef
Bulursun kafana göre birini inşallah hayırlısı
Bayankuş siz her gün mü yapıyorsunuz , tahminime göre pek bi arzulusun
Yo senede 0
Yok canım
Öyle olmazki
Yapacak bir şey yok
Dil öyle der , başka yer başka der..
Olunca her gün yapıyorum yanlız olduğum için haftada yapıyorum
Olunca ne demek nerden buluyorsun arada
Bazen 2 3 gun eve Bayen getiriyorum
Sevgilimle aramız bozuk. Buluşmuyoruz yaklaşık 2 aydır bişey olmadı. Ama aramız iyiyken haftada bir veya en az 10-15 günde bir yapıyoruz. İmkanım olsa 2 günde bir yapmak isterim.
Barışırsınız umarım
Barışırız ya problem yok. Uzun ilişkide oluyo maalesef
Yapmıyorum uzun zamandır. Bakire kızlar çıkıyor karşıma hep.
haftada 3 yapanlardanım aynı zamanda iş olarak yapıyorum :)
Oral yapmak icin buldukta seks yapmasi kaldi
Duruma göre değişiyor bazen 2-3 gün ara veriyoruz bazen de sabah akşam günde iki defa yapıyoruz...
Her gün sabah akşam ideali ara vermeden
maalesef hergün olamıyor o dediğin, İşe gitmemiz lazım sonuçta
İçiniz geçmiş sizin
:)) İsteksiz olsaydık haklıydın ama ben istek yok demedim ki, zamnsızlık zamansızlık :)))
İstek varsa zaman bulurum ben aklımda kalacağına içimde kalsın
Sabah olmazsa akşam zaten acısını çıkarıyoruz
Evli olmadığım için her partnerle aynı olmuyor maalesef
Evli olmayınca düzenli olması zor herkes evlensin
Sen evli misin?
Evliyim
İlk zamanlarda gecede 2 ama ileriki zamanlarlarda unutuluyor farklı tadlar aranıyor
Aldattın yani
Öyle denilebilir ama ben fanteziye düşkünüm karşılık alamayınca wifi arayan cihaza dönüşüyorum
Maşallah 52 yaşında hala iş var demek
47 yaş
Oluyor mu o yaşlarda
Olan nedir erkeklerin cinselliği 70 de bile olur kadın gibi değil
Kadınların da olur her yaşta ama sizin kuş ölüyor
Her şeyin çaresi var merak etme heyecan ölmesin yeterki fantezi ve sınırsız yasaksız ilişki benim cinsellik anlayışım
Ahaha bamya gibi şeyinizle neyin fantezisi bu
Görmeden karar verme bamyamı palamutmu mağara kadar vajinan varsa başka
Ahahaha yok daha memeler
Senin gibi çok gördüm ama orgazm olduktan sonra teşekkür edenlerde az değil
Ahaha onlar görmemiştir de ondan
Buradan tanıştığım biri 8 kez orgazm olduğunu biliyorum
Hergun gibi yaptık yazın eşimle ama şimdi iki üç günde bir
Oluyor ama düzenli değil benim kadar eşim istemiyor istekli değil 🙈 senin nasıl
Olursa her gün 1-2 sefer yapmak istiyorum
Ah ah oldu da yapmadık mı? 😁😹
yapmadan duramam
Ablam tavşan herhalde
Okuyanda bayanlarin adet olduklarina inanmicak nerdeyse
Henüz yapmadım evlendiğim de.
2 gunde bir iyidir
Partner olsa hergün yaparım
O nasıl bir şey ki ipucu verir misin
Bize kalsa her gün ama kalmıyor işte mk
İhtiyaç oldukça diyelim 😄😄
hepimiz elizabetçiyiz 😂😂
Kıyamam
Fırsat varsa her gün yapanlardan
Her gün iyidir
Keşke olsa da yapsak
İnşallah bulursunuz bi hanım
Bakalım bakalım
Firsat buldukça hergun yapmaya çalışırım peki sen
Sabah akşam bam bam
Doymuyorsun o zaman ☺️
Öyle mi oluyormuş
Doyuyor musun peki
Ne bileyim birader yapanlara sor bana niye soruyorsun
Sen yapmiyor musun birader
Hayır birader
Tamam birader
25 yıldir haftada sıfır sıklıkla seks yapıyorum.
Unutursam ciğerim kurusun😅😅
Ahaha
En fazla bir hafta
Haftada 1 mi olmasa daha iyi
Evt bazen insan senin kadar şanslı olmuyor
Kısmet
Varligini görmemiş
Hergün sabah akşam yapasım geliyor
Yeterince
Senin işler kesat herhalde 😅
Bir süredir uzak kaldım.
Hiç yapmadım dersem inanır mısın?
İnanmam
Ama hiç yapmadım.
Yap o zaman tutan mı var karıncalar bile yapıyor
Değecek biri olmadı.
Kız mısın erkek misin
Erkeğim kanka
Sen isteklisin belli yaş 34 benden daha isteklisin
Yaş 34 ama 22 gibiyim hem görünüm olarak ruhen
Gerçekten mi peki 22 gösteriyorsan neden alıcın yok neden seks yapamıyorsun
Yapmadığımı kim söyledi alıcım olmadığını kim söyledi
Hahaha Filmsin ya Kızım bekar mısın hocam 😅
Bekarım
Anladım peki böyle burada hiç nude attın mı birine mesela
İşim olmaz öyle sanal şeylerle
Gerçeği dururken sanala bakmam diyorsun sende işini biliyorsun gögüslerin popon büyük mü bari değecek Kadın mısın sekste
Bırak da ona görenler karar versin
Belki ben görmek istiyorum da ben karar vermek istiyorum olamaz mı
Rüyanda o zaman iyi geceler 💤
Aa neden öyle dedin şimdi yoksa sevmedin beni
Niye seveyim tanımadığım insanı
Beni tanımadan etmeden karar verme insanlar konuşa konuşa birbirini tanır güvene verir sen insanlardan kaçıyorsan ona bir şey diyemem
Evli misin sen
Bekarım
Cinsellik ile ilgilisin
Herkes ilgili
Ysşantın var mı
Herkesin var
Herkesi sormadım
Var
Ne sıklıkla
Arabada 5- evde 15
Aynı kişiyle mi
Evet