Cinsel Yaşam Ne sıklıkla cinsel ilişki yaşıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Ben evliyim. Haftada 3 4 5 kere oluyor. Ne sıklıkla cinsel ilişki yaşıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
44asi44 Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Valla isteğime göre daha az sıklıkta yaşıyorum kısaca böyle diyeyim 1 0 Yorumla
Teacherisback Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl 3 mü 4 mü 5 mi?Evli olsam 4 ya da 5 olurdu. Evliliğin ilk zamanlarında 6 bile olurdu kesin 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 3 olduğu da oluyor 4 5 olduğu da. Bazen nadir de olsa 1 kez yaptığımızda.Yeni evliyken 1 yıl falan daha sıktı tabii. Yorumla Teacherisback +1 yıl Hepsi farklı farklı oluyor mu yoksa genelde hep aynı şekilde mi gerçekleşiyor ilişkiniz? Bunu biraz merak ediyorum acıkcası Yorumla Soran +1 yıl Değişiyor modumuza göre Yorumla Teacherisback +1 yıl Genel için konusmustum aslında. Ama fazla özel ve detay sordum sanırım, pardon. Haddimi aşmak istemedim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 1 yıldır bekarım daha yaşamadım o kadar nefret ettim birinden 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa nolduu Yorumla
Hasan045045 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Adam nasıl dayanıyor bakımını iyi yap ölür yoksa🤣 şaka şaka hergün bile süper olur evin her yerinde... 1 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. normalde günlük düzenli yaşarım ama partnerimin bazen programı uymuyor bir araya gelemiyoruz aksıyor. 1 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Evliyim. Ayda 3. Filan. Sizin iyiymiş. Ne kadarlık evlisin 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bencede o kadar oluyorsa bir o kadarda mastürbasyon oluyor onunda ayrı bir hazı oluyor. 1 0 Yorumla
Loger Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uzak mesafe ilişkimiz var buluştuğumuz zamanlarda günde minimum 4 1 0 Yorumla
gokuu Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Geçen hafta salı yaptık bir hasta oldu normal hasta ta pazar günü yaptık pazartesi beli ağrıdı ďun gece yaptık perşembeye garanti yaparız falan filan sevisme 20 dk çakişma 25 dk filan suruyor 1 0 Yorumla
0Devrim7 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 592 cevap paylaştı. Evli değilim evlenirsem her gün sexs o kadar hızlıyım 1 0 Yorumla
istedigiyerdeyım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 71% +1 yıl hafta sonları ama demı hafta ıcı degıl? 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 1 hafta 7 gün içinde istedigiyerdeyım +1 yıl belın agrımıyormu :D Soran +1 yıl Bşy olmaz 😄 istedigiyerdeyım +1 yıl burcun ne senın Soran +1 yıl Kova istedigiyerdeyım +1 yıl kocanınkı?
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cok istekli birisi misin peki 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman 4 5 az değil mi Yorumla Soran +1 yıl Eşim ben kdr istekli değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vaktin var mı tkp edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Baslarda oyle sonra azalir 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaa niye öyle dedin 😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Is guc yoruyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gunde 5 yaptigimiz da oluyordu Yorumla
sksokarımgl Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Eee yani çok mu geliyo sana azmı 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İyiyiz bence yeterli Yorumla sksokarımgl +1 yıl Ozaman sorun yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bekarım sevgilim yok paraylada bulamıyoruz çevre küçük söz çıkar ele devam günlük 1 0 Yorumla
ssefaarslannn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Bende evliyim ve her gün yapıyoruz her gün 1 13 Yorumla ssefaarslannn +1 yıl Az degilmi haftada 3 4 5 Yorumla Soran +1 yıl Eşim ben kdr istekli maalesef. Bana kalsa hergün gece gündüz Yorumla ssefaarslannn +1 yıl E yapin o zaman sizde her gun bence gayet guzel birdet Yorumla Soran +1 yıl Zorla olmuyor maalesef Yorumla ssefaarslannn +1 yıl Istemiyor mu eşin Yorumla ssefaarslannn +1 yıl Istersen tkp et yaziyim daha rahat konuşurz Yorumla ssefaarslannn +1 yıl Ne zamandir evlisin Yorumla Soran +1 yıl 3 buçuk yıldır Yorumla ssefaarslannn +1 yıl Yillardir mi boylr 3 4 5 gunde Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla ssefaarslannn +1 yıl Hmmm Yorumla ssefaarslannn +1 yıl Tkp edermisin tecruben var baya biseyler danişmak istiyorum sana da Yorumla ssefaarslannn +1 yıl Çocuk var mi Yorumla
delilerdesever Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl eniştenin beline kuvvet 😄 1 10 Yorumla delilerdesever +1 yıl kaç yaşındasın bu arada? Yorumla Soran +1 yıl 23 24 olucam ocakta Yorumla delilerdesever +1 yıl azgınlık durumun ne durumda bir kaç bişi sorsam özelden kızar mısın? Yorumla delilerdesever +1 yıl bu arada fazla cinsellik sizi yormuyor mu? Yorumla Soran +1 yıl Hayır yormuyor. Her zmn o kdr olmuyor hafta 1 2 olduğuda oluyor. Yorumla delilerdesever +1 yıl güne özel mi hazırlanıyorsunuz? Yorumla delilerdesever +1 yıl peki şöyle bir algı var doğrumu seks yapan kadın yenilenmiş gibi hissetmesi doğru mu? Yorumla Soran +1 yıl Ben rahatlıyorum hoşuma gidiyor ama isteğim hiç azalmıyor Yorumla delilerdesever +1 yıl özele gelme imkanınız var mı sorular sorsam Yorumla delilerdesever +1 yıl genellikle azdırıcı şeyler mi giyiyorsun? Yorumla
Emrullahaslan Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Baya fzla yapiyosunuz bel dayanmaz ina 1 3 Yorumla Emrullahaslan +1 yıl İyi seninde canın yanmıyor he Yorumla Soran +1 yıl Yoo sert seviyorum ben Yorumla Emrullahaslan +1 yıl Sert mi o iyi iyi o zaman dar değilsin canın yanmıyor iyi Yorumla
sadmom10 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Çok sık ya bıktım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben hiç bıkmıyorum doyumsuzum Yorumla sadmom10 +1 yıl İlginç bana kurs ver Yorumla
Userben Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Baya fazlaymış ya masllah 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben hergün ve sabah akşam istiyorum aslında 😍 Yorumla Userben +1 yıl Umarım karşılıksiz kalmiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Maalesef kalıyorum. Eşim ben kdr istekli değil. Hep benim zorumla ısrarımla oluyor. Yorumla Userben +1 yıl Ulan yaaa Yorumla
chnyldz266 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl ne kadardır evlisin? 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 3 buçuk yıl Yorumla chnyldz266 +1 yıl gayet iyi rakamlar Yorumla
drhakannn Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Başkasıyla da oluyor musun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hay beline kuvvet neredeyse içinde uyuyacak 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Hiç çıkmasın istiyorum zaten 😍 Cevap sahibi +1 yıl Kürek düzgün fırın kızgın içinden çıkmasın tabi 😊 Cevap sahibi +1 yıl Onun içi yanıyordur😊 Cevap sahibi +1 yıl Öyle mi Soran +1 yıl Öyle Cevap sahibi +1 yıl Dar mi Soran +1 yıl Eşime göre evet Cevap sahibi +1 yıl Boyun kilon kaç Soran +1 yıl 1.50 48 Cevap sahibi +1 yıl Immm kutu gibi Cevap sahibi +1 yıl Fena Cevap sahibi +1 yıl En son ne zaman oldu Soran +1 yıl Sabah Cevap sahibi +1 yıl Gecexyapmadi mi
BirCentilmen06 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 859 cevap paylaştı. Helal olsun size 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. belinize kuvvet 😂 1 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Haftada 2 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Valla isteğime göre daha az sıklıkta yaşıyorum kısaca böyle diyeyim
3 mü 4 mü 5 mi?
Evli olsam 4 ya da 5 olurdu. Evliliğin ilk zamanlarında 6 bile olurdu kesin
3 olduğu da oluyor 4 5 olduğu da. Bazen nadir de olsa 1 kez yaptığımızda.
Yeni evliyken 1 yıl falan daha sıktı tabii.
Hepsi farklı farklı oluyor mu yoksa genelde hep aynı şekilde mi gerçekleşiyor ilişkiniz? Bunu biraz merak ediyorum acıkcası
Değişiyor modumuza göre
Genel için konusmustum aslında. Ama fazla özel ve detay sordum sanırım, pardon. Haddimi aşmak istemedim
1 yıldır bekarım daha yaşamadım o kadar nefret ettim birinden
Yaa nolduu
Adam nasıl dayanıyor bakımını iyi yap ölür yoksa🤣 şaka şaka hergün bile süper olur evin her yerinde...
normalde günlük düzenli yaşarım ama partnerimin bazen programı uymuyor bir araya gelemiyoruz aksıyor.
Evliyim. Ayda 3. Filan. Sizin iyiymiş. Ne kadarlık evlisin
Bencede o kadar oluyorsa bir o kadarda mastürbasyon oluyor onunda ayrı bir hazı oluyor.
Uzak mesafe ilişkimiz var buluştuğumuz zamanlarda günde minimum 4
Geçen hafta salı yaptık bir hasta oldu normal hasta ta pazar günü yaptık pazartesi beli ağrıdı ďun gece yaptık perşembeye garanti yaparız falan filan sevisme 20 dk çakişma 25 dk filan suruyor
Evli değilim evlenirsem her gün sexs o kadar hızlıyım
hafta sonları ama demı hafta ıcı degıl?
1 hafta 7 gün içinde
belın agrımıyormu :D
Bşy olmaz 😄
burcun ne senın
Kova
kocanınkı?
ben bekarım 2-3 yılda 1 kere falan işte denk gelirse
3 yıllık evliyim bir bebişimiz var haftada bir max
az canım o full 7 gun yapın :D
Cok istekli birisi misin peki
Evett
O zaman 4 5 az değil mi
Eşim ben kdr istekli değil
Vaktin var mı tkp edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim
Baslarda oyle sonra azalir
Yaa niye öyle dedin 😔
Is guc yoruyor
Gunde 5 yaptigimiz da oluyordu
Eee yani çok mu geliyo sana azmı
İyiyiz bence yeterli
Ozaman sorun yok
Haftada 5 bazen daha fazla
Kıskandım seni
Bekarım sevgilim yok paraylada bulamıyoruz çevre küçük söz çıkar ele devam günlük
Yeni evli oldugum için her gün bazen gunde 2 kez
Bende evliyim ve her gün yapıyoruz her gün
Az degilmi haftada 3 4 5
Eşim ben kdr istekli maalesef. Bana kalsa hergün gece gündüz
E yapin o zaman sizde her gun bence gayet guzel birdet
Zorla olmuyor maalesef
Istemiyor mu eşin
Istersen tkp et yaziyim daha rahat konuşurz
Ne zamandir evlisin
3 buçuk yıldır
Yillardir mi boylr 3 4 5 gunde
Hayır
Hmmm
Tkp edermisin tecruben var baya biseyler danişmak istiyorum sana da
Çocuk var mi
eniştenin beline kuvvet 😄
kaç yaşındasın bu arada?
23 24 olucam ocakta
azgınlık durumun ne durumda bir kaç bişi sorsam özelden kızar mısın?
bu arada fazla cinsellik sizi yormuyor mu?
Hayır yormuyor. Her zmn o kdr olmuyor hafta 1 2 olduğuda oluyor.
güne özel mi hazırlanıyorsunuz?
peki şöyle bir algı var doğrumu seks yapan kadın yenilenmiş gibi hissetmesi doğru mu?
Ben rahatlıyorum hoşuma gidiyor ama isteğim hiç azalmıyor
özele gelme imkanınız var mı sorular sorsam
genellikle azdırıcı şeyler mi giyiyorsun?
Baya fzla yapiyosunuz bel dayanmaz ina
İyi seninde canın yanmıyor he
Yoo sert seviyorum ben
Sert mi o iyi iyi o zaman dar değilsin canın yanmıyor iyi
Çok sık ya bıktım
Ben hiç bıkmıyorum doyumsuzum
İlginç bana kurs ver
Baya fazlaymış ya masllah
Ben hergün ve sabah akşam istiyorum aslında 😍
Umarım karşılıksiz kalmiyorsun
Maalesef kalıyorum. Eşim ben kdr istekli değil. Hep benim zorumla ısrarımla oluyor.
Ulan yaaa
ne kadardır evlisin?
3 buçuk yıl
gayet iyi rakamlar
Başkasıyla da oluyor musun
Hayır
Eşin dört ayağının üstüne düşmüş
Hay beline kuvvet neredeyse içinde uyuyacak
Hiç çıkmasın istiyorum zaten 😍
Kürek düzgün fırın kızgın içinden çıkmasın tabi 😊
Onun içi yanıyordur😊
Öyle mi