Senin biri oral yapsa diye kurduğun hayal senin gibi bir kız olsada ıslaklığını emerek yaşasam diyen bir çok erkekle aynı oranda kuruluyor düşler
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biri de denk gelse
Cevap sahibi
+1 yıl
Neden gelmesin ki bana seksmi sevişmek mi deseler sevişmeyi hatta belki garip ama bazı özellikleri öyle çekici geliyor ki ileri gidemeyecek olan bir kıza oral yapmayı tercih ederim
Cevap sahibi
+1 yıl
Aslında olgunlaştıkça bir çok şey aşırı değişiyor ne genç bir kız nede olgun bir erkek bazı şeyleri cesaret edemeyerek dile dökeniyor inanırmısın bilmiyorum ama senin gibi bir kız ne kadar çok oral yapılsa diyorsa belki senden daha çok o oral yapan olsam dedirtiyor buna sebep olan şey seks yapamayacak bir kızdaki bazı özelliklerin olması
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Elbette, sevişme isteği gayet normaldir. Bedensel ve duygusal arzularımızın doğal bir yansımasıdır. Kendini rahat hissetmelisin.
Düzelme bi geliye bi gidiye bi geliye bi gidiye tam her şey düzelecek gibi oliye hop gidiye
Recep abimiz hakli
arada geliyorlarsa hocalara okut üflet, olmazsa gel saplayım (kesin sonuç bu iyi gelir)
Ne saplayim
bıçak saplıcak halim yok heralde yaparmıyım öyle bişiy sana?
Yapmazsin de mk
Mi*
Senin biri oral yapsa diye kurduğun hayal senin gibi bir kız olsada ıslaklığını emerek yaşasam diyen bir çok erkekle aynı oranda kuruluyor düşler
Biri de denk gelse
Neden gelmesin ki bana seksmi sevişmek mi deseler sevişmeyi hatta belki garip ama bazı özellikleri öyle çekici geliyor ki ileri gidemeyecek olan bir kıza oral yapmayı tercih ederim
Aslında olgunlaştıkça bir çok şey aşırı değişiyor ne genç bir kız nede olgun bir erkek bazı şeyleri cesaret edemeyerek dile dökeniyor inanırmısın bilmiyorum ama senin gibi bir kız ne kadar çok oral yapılsa diyorsa belki senden daha çok o oral yapan olsam dedirtiyor buna sebep olan şey seks yapamayacak bir kızdaki bazı özelliklerin olması
Gelirler aiko vakti gelmiş xhahahah
Ne vakti
Sevişmenin vakti yani xhahaha geliyolar ya artık
Haklısın
👌
Hangi şehirde yaşıyorsun oral ilişki seni rahatlatır
Yapicak miydin
Evett
Normall cinsel durtuler
birikmişlik var demek ki
sevişmeye adım at bence
Normal normal bende de var