Hani yüz yüze konuşsak asla ben istemeden elimi bile tutmaz onun garantisi var ama ne bilim seni istiyorum falan diyor hani arzuluyor bir yandan bu bana normal geliyor bi yandan da korkutuyor ama bilmiyorum. Küçüklükten beri ağır yaşadığım tramvalarım var hani o yüzden ona da demiştim yan yana gelince tedirgin olurum bu benlik bi durum değil gibisinden ama bilmiyorum seviyorum onu da cidden ama bu cinsellik olayı bana erken geliyor (sexting falan bahsediyorum) gerçek hayatta zaten dokunmaz ve dokunamazda ben izin vermemde ama bilmiyorum kafam karıştı diyorum ya bazen normal gelirken bazen ise tuhaf geliyor. Hani zaten diyorum bu sebeple evlensek bile ondan uzak durmaktan korkuyorum ama bazı şeyler de tramvalarımı tetikliyor bunu onunla konuştum yüzeysel anlattım ama derine inemedim hani dedim çünkü oda merak ediyor nedne böyle uzak duruyorum diye ama net söyleyemiyorumda sizce açık açık yaşadıklarımı anlatsam anlayış gösterirmi bu konuda? Hani bende isterim sevdiğime yakınlaşmak (abartmamak kaydıyla), öpüp sarılmak ya da dizine yatmak ama işte bilmiyorum.. korkuyorum da bi yandan anlayış göstermezse diye. Bazı şeyleri aşmam gerekiuor oda diyor zaten üzerine gitmelisin ama bilmiyorum..
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 832 cevap paylaştı.
En İyi Cevaplar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat