Cinsel Yaşam Sevgilinizi arzulamak normal midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sevgilinizi arzulamak normal midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Sevgilimi arzulamayacağım da kimi arzulayacağım? kız kardeşini veya kankisini mi? 0 0 Yorumla
KuzgunSteele Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yani böyle bir şey normaldir tabii her insan sevgilisini arzular ama arzuluyorum diyerek de nikahsız bir ilişkiye kapı aralamayın pişman olan siz olursunuz. 0 0 Yorumla
alfa__erkek Takip Et Xper 6 Yaş: 102 +1 yıl tabii ki insan sevgilisiyle sevişmek istiyor arzuluyor 0 0 Yorumla
bahadirTEK Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Çok güzel bi duygu o ya istiyosun ama dile getiremeyebiliyosun 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mahallenin kasabını arzulamak normaldir. 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
sevgiperisi034 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Normall 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Normal kızım 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Gayet 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. normal tabiiiiii 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,9b cevap paylaştı. Anormaldir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Tabi ki de normal 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen arzuluyor musun peki sevgilini Yorumla
SarışınHukukçu Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Normal bence 0 0 Yorumla
capkinmemo Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Sence? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben size söylüyorum Yorumla capkinmemo +1 yıl Dusun Yorumla Soran +1 yıl 🙄 Yorumla capkinmemo +1 yıl Hersey onun için değilmi zaten Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. gayet tabi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Sevgilimi arzulamayacağım da kimi arzulayacağım? kız kardeşini veya kankisini mi?
Yani böyle bir şey normaldir tabii her insan sevgilisini arzular ama arzuluyorum diyerek de nikahsız bir ilişkiye kapı aralamayın pişman olan siz olursunuz.
Yoldan geçen birine mi sevgilin mı hangisi iyi
tabii ki insan sevgilisiyle sevişmek istiyor arzuluyor
Çok güzel bi duygu o ya istiyosun ama dile getiremeyebiliyosun
Daha normal çok az şey var
Mahallenin kasabını arzulamak normaldir.
bundan normal bise yok
Normal ama haram iliski
Arzulamamak anormaldir zaten
Evet
Normal
E yani
Tabii ki normaldir
Normall
Normal kızım
Gayet
Normaldir
Tabiki sevgilimi arzulamak varken