6 aydır sevgiliyiz. İstisnasız her gün birlikteyiz genelde dışarda takılıyoruz köpeklerimiz var birlikte vakit geçiriyoruz. O benim evime geliyor annem ve kardeşlerimle yemek yiyoruz. Ben onun evine gidiyorum ama o tek yaşıyor ailesi şehir dışında ve ben de onlarla tanıştım ara sıra telefonda görüşüyoruz. Meslek sahibi ve ben bu sene mezun olacagım. Ben mezun olduktan sonra benimle evlenmek istiyor. İleri gitmemek kaydıyla evine gittiğimde öpüp elliyor. Ailemden utanmaya başladım, rahatsız oldugumu nasıl anlatabilirim? Sevmiyor mu diye düşünüyorum, Allah korusun hayatın ne getireceği belli olmaz ayrılırsak bunları yapmış olmak istemiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılevlenmeden bir şey yapmamak konusunda haklısın buna erkek olarak %100 katılıyorum seni yarı yolda bırakma ihtimalini düşünmekte çok haklısın ben de buna erkek olarak ek yapayım hatta, yarı yolda bırakmayacağımdan eminim kadın da emin ama diyelim ki ben öldüm o zaman ne olacak , o kızla evlenmedim ve bilerek isteyerek yarı yolda bırakmadım ölüm var sonuçta.
bir de yakınlaşmak istemesi normal yani bence öyle ben sevdiğimle yakınlaşmak isterim doğal olarak onu öpmek koklamak tabiki de isterim seven insan kıyamaz sözü burada çok manasız sanki öpüünce sevdiğine kıyıyorsun neyse. zorluyorsa bazı şeyler için kafanda soru işaretleri olması normal ama diğer türlü seni sevdiği için bu ince çizgiyi öğrenmek laızm00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. 6 ayda ellemek mi? neee şaka mı yapıyorsun sen izin vermişsin bide şikayet ediyorsun dalgamı geçiyorsun istemiyorsan açıkça elleme de rahatsız oluyorum de seni seviyor ise anlar seni ben 5 yıl sevgili olupta ayrılan birçok insan tanıyorum
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi ile ellemenin bir alakası yok. Seven insan tutku da hisseder ve tabii ki cinsel şeyler yaşamak ister; eğer sen de istekliysen. Senin bunda rızan yoksa ve devam ediyorsa orada sevgisizlikten söz edebiliriz. Direkt söyleyebilirsin erken olduğunu düşünüyorum ya da evlenmeden böyle şeylerin altına girmek istemiyorum diye.
10 Yorumla
+1 yılHayır uzaktan birbirinize selam verebilirsiniz sadece
10 YorumlaSelam, evet normal rahatsızlık olunucak bir şey yok sevgilisiniz olum.
00 YorumlaHelal olsun sana söyle. direk seven el atmıyor bu arada kendimden bilirim 6 yıllık iliskim var öyle. bi hevesim yok ben onu seviyorum bisey olacaksa evlenecegiz sonra olsun
20 Yorumla
+1 yılSürülmüş tarlanın davası olmaz. Ellemiş artık kafaya takma.
10 Yorumla
+1 yılEvine gitme sende , öpüşme ne bilim, böle şeyler yapmayınca da asex mi diye düşünürsün 😂
00 YorumlaNe var ki bunda. Hem ellemiş sadece🙄
02 Yorumla
Soran+1 yılistemiyorum evlenmeden ellemesini
Cinsel Yaşam konusunda 782 cevap paylaştı. Buraya yazdığın gibi aynen onunlada konuş.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİstemiyorsan rahatsız olduğunu söyle bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam dediğin sevdiği kızı istemediği sürece elleme ki seven adam kendinden sakınır kızı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa varya ciden yazıklar olsun bak yarın obur gün ayrılırsiniz kocan mi senin
00 Yorumla
+1 yılEllemeni istemiyorum de ona
00 YorumlaYaptı mı
08 Yorumla
Soran+1 yılyok hayır sadece elleme var ama rahatsız oluyorum.
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılher zaman yapmıyor, evine gittiğimde.
Soran+1 yıldokunuyo
Ben ellerim
00 YorumlaDirekt söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormal değil bence
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri