Yani bakıyor ya yaṣ uygun değil ya aynı ṣehirde değiliz ya da baṣka durumlar diyor ben bununla sevgili olamam bari ṣansımı cinsellik konuṣarak deneyeyim.
Nekadar ikiyüzlüler ya
Yani bakıyor ya yaṣ uygun değil ya aynı ṣehirde değiliz ya da baṣka durumlar diyor ben bununla sevgili olamam bari ṣansımı cinsellik konuṣarak deneyeyim.
Nekadar ikiyüzlüler ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Ne kadar jcuz olduklarını belli etmeleri de güzel, işin olmaz en azından
aynen
Senden bir cacık olmaz taribini anlamadım ama, hıyarlığı yapan onlar, cacık ile ilgili kaygılar onların olsun, ruhuna dokunamayan hıyarlardan cacık olmaz bence
orası öyle yani benden onlar için ne flört ne sevgili nede eṣ olacağı için dedim
Doğru insan için hepsi de olur belki, bunu yanlış insanlar için mi düşünüyorsun yoksa genelde mi böyle hissediyorsun
Malasef çok var canım öyle bu konuda yalnız değilsin
Nerden biliyorsunuz işin aslının bu olduğunu? Siz kadınlar bozmadınız mi aşkın büyüsünü, ciddiyetini, doğasını, para da pars diye diye?
Yaşından dolayı hep karşılaşacaksın çünkü yaşıtların alıştırdı bizi sevgili olma ama FB ol diye
Instagramda yasim yazmiyor ki
gelenler hep 23 24lük bebeler
O halde auran ya da dişil enerjin çok yüksek ve samimi davranıyorsun ve erkek cinselliğe yöneliyor
yani sempatik bir insanim zaten insanlari terslemiyorum belki bu tavrimdan cesaret aliyorlarsa bilemem
Ve sen farketmeden onları tahrik ediyorsun ondan dolayı bu konuya döndürüyorlar cesareti sen veriyorsun :)
ama zaten tüm kadinlara ayni bunlar herkeslr cinsellik konusurlar
Yok asla öyle değil
Makul hareket desen değil, sanaldan cinsellik mi olur ergen mi bu lavuklar
zavallilik bence
Senden bir cacık olmayacağını anlayınca mı Uyumsuz eşleşmeler denk gelmiştir ondan
bir degil iki degil
Yani ilişki yürümüyorsa ne alırsam kar diye düşünüyorlar sanırım hangi şehirdesiniz?
aynen öyle dusunuyorlar
Yani bazı erkekler öyle bazıları ise bitmesin diye çabalıyor uğraşıyor
evet kader
Siz peki nasıl birisiniz gitmesini engeller misiniz yoksa ne hali varsa görsün mü dersiniz
kimin bu benle cinsellik konusmak isteyen erkeklerin mi?
Normal şartlarda cinsellik olmadan konuştuğunuz
yok ben öyle insanlarla konuṣurum zaten ama öyle insan çok az benle ne konuṣsun sıkılır
Nasıl birisin ya sakıncası yoksa tanışabilir miyiz?
akıllıyz çünkü madem bir şey olmcak skkelim geçelim diyoz
Cacık olmayacak kız nasıl sevisecek onu kaçırıyorlar
Ben de isterse en uzak yere geleyim diyorlar kabuk etmiyorlar
Terbiyesizler yhaa bu arada yaş kaçtı canım 😉
30
Emmeye gömmeye geliyor musun 😉
Tavırlarinla alaklai bence.
Senden bir cacık olmaz mı kurban
cinsellik kötü bişey mi
üzücü bir gerçek
en azından farkındasın
Ya tutarsa diyolar
harbiden
Zavallilik bence.
kesinlikle
O degilde sorunu ilk okumaya baslayinca. Girisi oyle bi yapmissin ki. Aha dedim yine biri isledigi gunahlarinin bedelini kusuyo derken. Sonra olay @msalaklara dondu 🤣
Benden bir cacik olmicagini anlayinca diye girismi yapilir be abi gozunu seveyim be abla yuregimize iniyodu. Dedim bi ergen yine evli bi adama asik oldugunu mu anlatacak. Aglayim
madur olan benim olan bana oluyor
Madurluk bisey yok bas engeli gec sende. Istediklerini verme.
haha yok bee abartma
Zaten engelleyip geciyorum bide oturup sohbet mi edecem böyle jnsanlarla
Sen nerde yasiyon
Kaç yaşındasın
30
Cinsel hayatın yok mu
yok
Zor değil mi
degil keyfim yerinde
Mastürbasyona alışkın sın
Hangi şehirdesin ii