Ciddi olursanız çok sevinirim
Hiç sevgilim olmadı sevgilim olduğunda ya da evlendiğim de kötü görür mü? Sırf bu yüxden bir kadın evlilik istemeyebilir soguyabilir mi? Yoksa severse umursamaz mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ciddi olursanız çok sevinirim
Hiç sevgilim olmadı sevgilim olduğunda ya da evlendiğim de kötü görür mü? Sırf bu yüxden bir kadın evlilik istemeyebilir soguyabilir mi? Yoksa severse umursamaz mı?
Benimde 15 16 . Boyum 185 ve benden daha uzun biriyle de yaşadım zevkten ölüyordu az daha. Performans daha önemli bence. Normal sevgililerim uzun olduğum için yanımda kısa kalıyorlardı 160 boyunda sevgilime büyük bile geldi pensim. Zayıf kızlardı bununla da ilgisi olabilir az çok.
Daha önce cinsellik yaşamadım ilk zamanlar performansımın rezil olacağının farkındayım
Size ne kadar süre cinsellik yaşarsam alışabilirim ve performansım iyi seviyeye gelir
Yaş kaç
23
Bende 22 yim ara ara bu yaşa kadar bi şeyler yaşadım çok sevgilim oldu. İlk zamanlar çekingendim midem bile bulanırdı baya küçüktüm. Ergenlikle beraber tam olarak çözmeye başladım 16 17 de sevgilimle çok sağlam yaptık
Sert olman lazım ben sporcucum boy falan da var yerimde duramıyorum bi de. Çok bilmesen bile 2 3 defa yaparsan alışırsın
Ben öyle çok boylu poslu değilim ama spora başlıyacağım bu yaşa kadar çok mu şey kayvettim dalga geçilir mi diye düşündüm ama artık kendime vs de dikkat edecegim sporumu da yapacagim
Kanka benim bi arkadaş hergün eve kız atıyor yakışıklı ama boyu benden kısa ve çok zayıf. Hele bi sevgilisi vardı 7 8 ay sürdü kaç yüz kere yapmışlardır onunla da ilgisi yok bana anlatıyodu yakın arkadaşım. Adam yatağı falan kırıyormuş. Sert olmak bence önemli nasıl yaparsın bilmem ama hoşlarına gidiyor kızların
Teşekkür ederim aklımda tutacağım
Cevap
5Cevap
Bir partnerin olduğunda gayet yeterli olduğunu göreceksin.
Daha önce cinsellik yaşamadım ilk zamanlar performansımın rezil olacağının farkındayım
Size ne kadar süre cinsellik yaşarsam alışabilirim ve performansım iyi seviyeye gelir
Umarım teşekkür ederim
Tam sınırda bir büyüklük. İnce değilse mutlu eder. Ama iyi kullanmayı öğrenmelisin.
ince değil ama aşırı kalında değil
İyi kullanırsan sorun olmaz herhalde. Dilini de geliştir.
Teşekkürler
bence yetersiz benimki 19 bazen sevgilim daha büyük olsa diyor
Kalınsa normal.
Ortalama bir kalınlıkta ne ince ne de çok kalın
Bu niye bu kadar minnak derler reis
Yeterli
Ortalama
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar